Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten artık üreticiler daha iyi altyapı kullanmak yerine daha iyi multimedia kullanmayı tercih ediyor ki haklılar da showroomda ekranla araba satmaları gerekiyor :D
Bu arada uçakta bagaja valiz içinde tereyağı versek sıkıntı olur mu yasak mı bilen var mı? Kabine almak yasakmış sanırım. Bi de valizi teslim edince uçağa gitmeden tekrar kontrol ediliyor mu? @maximaorhan
Gec gördüm ama yazayim yine kabine almazlar iyice sar pakete koli bandı ile geç etrafını c4 süsü ver aşağı bagaja alırlar kesin çözüm

Ya bu turanzayı fiestaya taksak nasıl olur acaba o da saçmalamaya başlar mı :D :D
Başlamaz. :)
Daha kötüsünü B250'leri (B380 filan da olabilir emin değilim ama aynısının laciverti iki lastik) eski kasa 2003 model Fiesta'ya taktık. 2 yıl 120k km götürdü, hala saçmalamıyordu. :D
O değil, benim arabada iyice saçmalamaya başladı diye saksı yapmak için söktüğüm B250'leri @motorsinann ın 2001 Fiesta'ya taktık, adam çok memnunmuş. :D
Bizim Leon'da Turanza'lar var. Leeş :p Ama çok sağlam, aşınmıyor :D

2 serisi deyince ulan tek kapi taksi mi olur dedim :D

izmitte cok sasirtici taksiler var . W205 ve passatlarin sayisi oldukça fazla hemde baya dolu araclar Rline falan. Tek tük e180 falan goruyoruz . Tiguan var , insignia var Bunlar otv indiriminin sebep olduklari fakat ondan once de Mazda 6 , Avensis , w204 kullanan duraklar vardi .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Superb i unutmayalım

Panpalarım bizim akü bitmişi hatırlarsanız . Komşumuzun aracıyla takviye yaptık ama tamamen sifirlandigi icin zor calisti :)
Sonra yakınlardaki akücüye gittik (Çetinkaya Akü , tavsiye edilir) ve orada akünün durumuna bakıldı .
Akü bakımsız aküymüş yani su ekleme gibi bir durum yok :) , zaten 4 yılı doldurmaya 20gün falan kalmış . Durumunada baktı adam ölçüm falan yaptı degistirelim dedi .

İçerde 60ah akülerin fiyatlarına baktik . Powercell - Bosch -yigit - bosch - mutlu vardı . Babam ilk powercelli sordu dedim noluyoruz :) Sonra adamın abi o sana gelmez rent a carci işi demesiyle içim rahatladı zaten bende kesinlikle taktirmazdım .

Powercell'i 180den , Yigit'i 230dan , Mutlu ve vartayi 250den Bosch'uda 260 gibi bir fiyattan veriyordu (fiyatlarda 10ar liralik falan fark olabilir) .

Babama Mutlu için pazarlık yap takalim dedim , otopark.com'a sponsor olmasından özellikle de yerli sermaye olmasindan , hakkinda iyi yorumlar duydugumdan Mutlu'ya karşi sempatim vardı . Adamda 240tan verdi yanında da cam suyu hediye etti , güle güle kullanırız inşallah :)

Başlamaz. :)
Daha kötüsünü B250'leri (B380 filan da olabilir emin değilim ama aynısının laciverti iki lastik) eski kasa 2003 model Fiesta'ya taktık. 2 yıl 120k km götürdü, hala saçmalamıyordu. :D
O değil, benim arabada iyice saçmalamaya başladı diye saksı yapmak için söktüğüm B250'leri @motorsinann ın 2001 Fiesta'ya taktık, adam çok memnunmuş. :D
Bizim Leon'da Turanza'lar var. Leeş [emoji14] Ama çok sağlam, aşınmıyor :D
Fiestaya odun taksan kurtarır. Fiesta <3

Sizlere bir sorum var , arabayi ilk aldigimiz zamanlar kutup başlarının kapaklari vardı ama bir onceki akü takılırken kayboldu galiba bayadir yoktu uzerinde . Tekrar satin almak istiyorum nereden bulabilirim ? ve fiyatlari ortalama ne kadardır ?

Ekibim o saatlerde uygun değil. Genelde 4 kişiyi topluyoruz ama sana inv atamıyorum artık. Bizimle değil diyorum gözlerim dolu dolu. Halbuki klanımızda görmeyi umardım eskiden :')

aha boş beleş radyocu zibidilerin programını izlemiş :D

Valla hiç eğilip bakmadım abim. Ama en kötüsünde bile kabul edilebilir bir tepki değildi.140 ile girilen virajda limiti düşüktü gibi bir şey değildi zaten. Belli hızın altında o kadar bariz lastik farkı olamaz, her lastiğin tutunması gereken bir senaryoda tutunamadı araba. Daha önce karşılaştırdığım ve daha iyi tutunuyor dediğim kendi aracımda da 4 mevsim lastiği var :) Kaldı ki bugüne kadar kullandığım en kötü oem yaz lastikleri bile o kadar düşük km'deyken iyi tutunuyor.
Ibiza ile standart sürüşten sapılmazsa fiyatına göre çok iyi araba :)
Mehmet Ayan'ı geç ama Serdar Ali Çelikler şuan ülkemizdeki en iyi spor yorumcusu bence.

Seramik gibi işlemlerden hiç anlamam da nerde yanlış yapıyorlar?
arabanın dısı cok kotu dıye baslıyorlar. ılk basta demırden temızlersın.sonra kıl yaparsın kı boya polısaja hazır olsun.
pasta guzel ama ped kırlı. ayrıca boya mıkronu olcmeden bılmedıgın arabaya dırek baslayamazsın malum boyayı ıncelecek ( kı honda boyası cok ıncedır )
asıl bomba seramık atmada. mekan bellı ıslek ve tozlu bır ortam. seramık kesınlıkle oyle bır ortamda atılmaz. kurlesmesı zaten mın 1 gun surmelı. normalde ıyı yerler ısıtmalı yerlerde yapar ama burası malum beklemezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...