stolk zamanı o zamanayıp olur şimdi ifşa gibi
stolk zamanı o zamanayıp olur şimdi ifşa gibi
haluk bılgıner vay vay tbt ne demek ya bu arada hep goruyorum gecmıs anlamında muhtemel hakan genc gozukuyor cunkuayıp olur şimdi ifşa gibi
throwback thursday abihaluk bılgıner vay vay tbt ne demek ya bu arada hep goruyorum gecmıs anlamında muhtemel hakan genc gozukuyor cunku
ne diyorsun sen ya vururum bak seni ayollllll
haluk bılgıner vay vay tbt ne demek ya bu arada hep goruyorum gecmıs anlamında muhtemel hakan genc gozukuyor cunku
ne diyorsun sen ya vururum bak seni ayollllll
havalar ısınsın sen o zaman gör dsg hikayelerini işler yoğun olduğu için video çekmeye vakit bulamıyorum ama atıcam amaAha sinanım storylerinden takipteydik göremez oldum seni nerdesin yav
Zengin ve yaşlılar anlamaz sohbetimizi gerçi
havalar ısınsın sen o zaman gör dsg hikayelerini işler yoğun olduğu için video çekmeye vakit bulamıyorum ama atıcam ama
Pringles yiyorsan net zenginsin. Geri kalanı teferruattır.Peingles yiyorum 6 evim 3 arabam yok zengin miyim değil miyim kafam karıştı
Eskiden algida magnumla zenginlik ölçülüyordu vay arkadaşPeingles yiyorum 6 evim 3 arabam yok zengin miyim değil miyim kafam karıştı
Abi magnum alabiliyorum ama pringles a hala elim gitmiyor. Sanki onu alırsam direk batacak gibi hissediyorum. Nasıl yer ettiyse pezevenkEskiden algida magnumla zenginlik ölçülüyordu vay arkadaş
Bakkalların yarısı magnum getirmezdi bile. Meybuz sayesinde sıfır payı olan imkansız plastik ambalajları ağzımızla açmayı öğrendikEskiden algida magnumla zenginlik ölçülüyordu vay arkadaş
Eskiden algida magnumla zenginlik ölçülüyordu vay arkadaş
okul yıllarında rotring marka kalemleri unutmayalım..
Yalnız 7de mi 8de mi ne aldığım ilk rotringi de üniversiteye başladığımda hala kullandığımı görünce fark etmistim o kalemin kalitesiniokul yıllarında rotring marka kalemleri unutmayalım..
Sonra ne olduysa kalem ortadan kayboldu benim. Caldilar mi lan harbi acaba uniye gelmiş adam da kalem calmaz kiBi de sürekli çalan hainler var kaç tane kalemimi çaldılar yav
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Made in germanyYalnız 7de mi 8de mi ne aldığım ilk rotringi de üniversiteye başladığımda hala kullandığımı görünce fark etmistim o kalemin kalitesini
Sonra ne olduysa kalem ortadan kayboldu benim. Caldilar mi lan harbi acaba uniye gelmiş adam da kalem calmaz ki