Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hey gidi benim cıncık gibi yepyeni zippomu çaldılar rotring ne ki... 3 tane zippom vardı 2'sini yürüttüler. 500 liraya yakındı o 2 zippo. Bak acayip koydu yine moralim bozuldu aklıma gelince. Dişimden tırnağımdan ayırıp almıştım lan ben onları :(
Benim bir arkadaşın telefon şarj aletini alıp yerine bozugunu koymuşlardı :D
Ya millet telefonlarını kaybetti mi kantine gidiyordu, birisi bırakmış oluyordu kantinciye, kimse kaybetmiyordu. Cüzdanını kaybedenler hep sorunsuz buldu. Millet en fazla bir şifre koyup ulu orta laptoplarını bırakırdı. Ben arkadaşla birlikte masaüstü pc'mi okula taşıdım final döneminde.:D Bu tarz pahalı şeylerin hiçbirine bir şey olmazdı. Ama maddi değeri çok yüksek olmayan bu ıvır zıvır ders gereçleri deli gibi kayıplara karışırdı.

Ya millet telefonlarını kaybetti mi kantine gidiyordu, birisi bırakmış oluyordu kantinciye, kimse kaybetmiyordu. Cüzdanını kaybedenler hep sorunsuz buldu. Millet en fazla bir şifre koyup ulu orta laptoplarını bırakırdı. Ben arkadaşla birlikte masaüstü pc'mi okula taşıdım final döneminde.:D Bu tarz pahalı şeylerin hiçbirine bir şey olmazdı. Ama maddi değeri çok yüksek olmayan bu ıvır zıvır ders gereçleri deli gibi kayıplara karışırdı.
Yahu benim bir de ozel universite zamanlarinda caldilar. Lise falan olsa anlayacagim. Elemanlarin hepsi zengin ama yinede yurttuler canim zippolarimi. Telefon yurutmezler zippo yuruturlerdi. O gunlerden kurtarabildigim tek cakmagim aha da bu kaldi iste. Gozum gibi bakiyorum :D
vj5DRv.jpg

Abi magnum alabiliyorum ama pringles a hala elim gitmiyor. Sanki onu alırsam direk batacak gibi hissediyorum. Nasıl yer ettiyse pezevenk
Aynen , bimde ucuzu var pringlesin :)

Cekilis olmasa magnumuda bimden bravo markasiyla alacağım ama belki maserati çıkar diye alıyorum :D

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün bir rotring kalem satıldığı yere göre 30 lirayı geçti. 2 tane satın alayım desen net zengin olman lazım. Eskiden ortalıkta sergilenen rotringler şimdi camekanların içine koyuluyor.
Abi o farklı seri olmasin ? standart bildigimiz rotringler izmitte 10TL civarında , t&k da arada 2'li alinca indirim falan oluyor hatta .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...