Haydi gece gece doksanlar kuşağına hosgeldiniz Birde gençler bilmez tutti Frutti vardı eskiden TV de
Sırf bize olan kiskancliklarindan. Yoksa bisey yapacakları yokMade in germany
Bi de sürekli çalan hainler var kaç tane kalemimi çaldılar yav
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
üüüff öyle bir çalar ki... Mimarlık fakültesinde okudum, cüzdanı telefonu sakınmazdık kırtasiye malzemelerini sakındığımız kadar. Kalem ne ki, kocaman açılı T cetvelini, gönyeleri çalıyorlardı.Sonra ne olduysa kalem ortadan kayboldu benim. Caldilar mi lan harbi acaba uniye gelmiş adam da kalem calmaz ki
üüüff öyle bir çalar ki... Mimarlık fakültesinde okudum, cüzdanı telefonu sakınmazdık kırtasiye malzemelerini sakındığımız kadar. Kalem ne ki, kocaman açılı T cetvelini, gönyeleri çalıyorlardı.
Bugün bir rotring kalem satıldığı yere göre 30 lirayı geçti. 2 tane satın alayım desen net zengin olman lazım. Eskiden ortalıkta sergilenen rotringler şimdi camekanların içine koyuluyor.
Yalnız 7de mi 8de mi ne aldığım ilk rotringi de üniversiteye başladığımda hala kullandığımı görünce fark etmistim o kalemin kalitesini
aynen öyle benimde lise 3 te aldığım kalem üniversiteyi bitiresiye kadar gitmişti.. tombo uçtan başka uç takarsanda kabul etmiyordu afedersin insan gibi kusuyordu ucu parça parça
Üniversitede aldığım 2 tane 0,35 1 tane 1,0 rotring, bir de 3mm'lik Faber Castelleskiz kalemi hala duruyor. Diğer uçlu kalemlere sahip çıkamadım.Bugün bir rotring kalem satıldığı yere göre 30 lirayı geçti. 2 tane satın alayım desen net zengin olman lazım. Eskiden ortalıkta sergilenen rotringler şimdi camekanların içine koyuluyor.
Lisede hep uyduruk kalem kullandım ama üniversitede hiç ortalıkta bırakmadığım için, cebimde taşıdığım için pahalı bir kalem alabildim. Zaten yıllarca da onu kullandım. O kaleme verdiğim parayı dün gibi hatırlarım, haftalıksız kalmıştım. Nasıl bir cesaretse bendeki2 sene önce aldığım Rotring 500 ümü çaldılar var ya öyle üzüldüm ki anlatamam.25 liraya almıştım o zaman şimdi 35 tl olmuş.Scrikss’in baya değişik kalemlerini almıştım iyi para bayılmıştım onları da çaldılar şimdi okula 2.5 tl lik faber kalemlerle gidiyorum çalıyorlar çünkü pahalı kalem olunca
En azından hatıra diye 3 tanesini elinde tutmayı başarabilmişsin. Benim 1 tane kaldı geriye beyaz renkte. Ona gözüm gibi bakıyorumÜniversitede aldığım 2 tane 0,35 1 tane 1,0 rotring, bir de 3mm'lik Faber Castelleskiz kalemi hala duruyor. Diğer uçlu kalemlere sahip çıkamadım.
Lisede hep uyduruk kalem kullandım ama üniversitede hiç ortalıkta bırakmadığım için, cebimde taşıdığım için pahalı bir kalem alabildim. Zaten yıllarca da onu kullandım. O kaleme verdiğim parayı dün gibi hatırlarım, haftalıksız kalmıştım. Nasıl bir cesaretse bendeki
Kaliteli kalemin hissi çok ayrıdır ama benim için. Takımla mekana girmek gibidir kaliteli kalemle kağıda yazmak. Tabi kaliteli kağıdın katkısı da büyük olurLisede hep uyduruk kalem kullandım ama üniversitede hiç ortalıkta bırakmadığım için, cebimde taşıdığım için pahalı bir kalem alabildim. Zaten yıllarca da onu kullandım. O kaleme verdiğim parayı dün gibi hatırlarım, haftalıksız kalmıştım. Nasıl bir cesaretse bendeki
Sonradan klaptoman olduğunu öğrendiğim biri de vardı. Evinde kalem koleksiyonu yapmış utanmaz kız ya. Kesin 3-4 kalemim çıkardı. Bilmediklerimiz de vardır. Ya kalemi cetveli geçtim, çekicin üzerine bile adımı yazdım ben okulda. ÇEKİÇ Hatta kayboldu, 1 hafta sonra başka stüdyoda bulmuştum. Keskiler kayboldu mesela...Lisede çalınmadik kalemim kalmadi. Ama ne hikmetse üniversitede dolma kalemi dahi unutmuslugum vardır birisi bile hacilamadi
+1 yemin ediyorum apayrı derttir kendisi ama her seferinde kendini aldırır.
Hey gidi benim cıncık gibi yepyeni zippomu çaldılar rotring ne ki... 3 tane zippom vardı 2'sini yürüttüler. 500 liraya yakındı o 2 zippo. Bak acayip koydu yine moralim bozuldu aklıma gelince. Dişimden tırnağımdan ayırıp almıştım lan ben onlarıBen de aynı hatayı yaptım 1 ay sonra çaldılar işte Ama çok güzel kalemdi.
Benim bir arkadaşın telefon şarj aletini alıp yerine bozugunu koymuşlardıSonradan klaptoman olduğunu öğrendiğim biri de vardı. Evinde kalem koleksiyonu yapmış utanmaz kız ya. Kesin 3-4 kalemim çıkardı. Bilmediklerimiz de vardır. Ya kalemi cetveli geçtim, çekicin üzerine bile adımı yazdım ben okulda. ÇEKİÇ Hatta kayboldu, 1 hafta sonra başka stüdyoda bulmuştum. Keskiler kayboldu mesela...
uç takıldığı zaman açıp içinden çıkarmak gerekiyordu nasıl bir histir o yahu.. sınıfta o kalemden olmayan arkadaslar basımıza toplanırdı teknisyen gibi hissettirirdi
Sınav kağıtlarım boş oluyor bari kalemim iyi olsun diye almıştım bendeKaliteli kalemin hissi çok ayrıdır ama benim için. Takımla mekana girmek gibidir kaliteli kalemle kağıda yazmak. Tabi kaliteli kağıdın katkısı da büyük olur