Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üüüff öyle bir çalar ki... Mimarlık fakültesinde okudum, cüzdanı telefonu sakınmazdık kırtasiye malzemelerini sakındığımız kadar. Kalem ne ki, kocaman açılı T cetvelini, gönyeleri çalıyorlardı. :D

Lisede çalınmadik kalemim kalmadi. Ama ne hikmetse üniversitede dolma kalemi dahi unutmuslugum vardır birisi bile hacilamadi :D

Bugün bir rotring kalem satıldığı yere göre 30 lirayı geçti. 2 tane satın alayım desen net zengin olman lazım. Eskiden ortalıkta sergilenen rotringler şimdi camekanların içine koyuluyor.

2 sene önce aldığım Rotring 500 ümü çaldılar var ya öyle üzüldüm ki anlatamam.25 liraya almıştım o zaman şimdi 35 tl olmuş.Scrikss’in baya değişik kalemlerini almıştım iyi para bayılmıştım onları da çaldılar şimdi okula 2.5 tl lik faber kalemlerle gidiyorum çalıyorlar çünkü pahalı kalem olunca :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün bir rotring kalem satıldığı yere göre 30 lirayı geçti. 2 tane satın alayım desen net zengin olman lazım. Eskiden ortalıkta sergilenen rotringler şimdi camekanların içine koyuluyor.
Üniversitede aldığım 2 tane 0,35 1 tane 1,0 rotring, bir de 3mm'lik Faber Castelleskiz kalemi hala duruyor. Diğer uçlu kalemlere sahip çıkamadım. :(

2 sene önce aldığım Rotring 500 ümü çaldılar var ya öyle üzüldüm ki anlatamam.25 liraya almıştım o zaman şimdi 35 tl olmuş.Scrikss’in baya değişik kalemlerini almıştım iyi para bayılmıştım onları da çaldılar şimdi okula 2.5 tl lik faber kalemlerle gidiyorum çalıyorlar çünkü pahalı kalem olunca :)

Lisede hep uyduruk kalem kullandım ama üniversitede hiç ortalıkta bırakmadığım için, cebimde taşıdığım için pahalı bir kalem alabildim. Zaten yıllarca da onu kullandım. O kaleme verdiğim parayı dün gibi hatırlarım, haftalıksız kalmıştım. Nasıl bir cesaretse bendeki :D

Lisede hep uyduruk kalem kullandım ama üniversitede hiç ortalıkta bırakmadığım için, cebimde taşıdığım için pahalı bir kalem alabildim. Zaten yıllarca da onu kullandım. O kaleme verdiğim parayı dün gibi hatırlarım, haftalıksız kalmıştım. Nasıl bir cesaretse bendeki :D

Ben de aynı hatayı yaptım 1 ay sonra çaldılar işte :( Ama çok güzel kalemdi.
173ae58260a43adddecddc0cf7ad2c14.jpg

Kaliteli kalemin hissi çok ayrıdır ama benim için. Takımla mekana girmek gibidir kaliteli kalemle kağıda yazmak. Tabi kaliteli kağıdın katkısı da büyük olur

Lisede çalınmadik kalemim kalmadi. Ama ne hikmetse üniversitede dolma kalemi dahi unutmuslugum vardır birisi bile hacilamadi :D
Sonradan klaptoman olduğunu öğrendiğim biri de vardı. Evinde kalem koleksiyonu yapmış utanmaz kız ya. Kesin 3-4 kalemim çıkardı. Bilmediklerimiz de vardır. Ya kalemi cetveli geçtim, çekicin üzerine bile adımı yazdım ben okulda. ÇEKİÇ :D Hatta kayboldu, 1 hafta sonra başka stüdyoda bulmuştum. Keskiler kayboldu mesela...

Ben de aynı hatayı yaptım 1 ay sonra çaldılar işte :( Ama çok güzel kalemdi.
173ae58260a43adddecddc0cf7ad2c14.jpg

Hey gidi benim cıncık gibi yepyeni zippomu çaldılar rotring ne ki... 3 tane zippom vardı 2'sini yürüttüler. 500 liraya yakındı o 2 zippo. Bak acayip koydu yine moralim bozuldu aklıma gelince. Dişimden tırnağımdan ayırıp almıştım lan ben onları :(

Sonradan klaptoman olduğunu öğrendiğim biri de vardı. Evinde kalem koleksiyonu yapmış utanmaz kız ya. Kesin 3-4 kalemim çıkardı. Bilmediklerimiz de vardır. Ya kalemi cetveli geçtim, çekicin üzerine bile adımı yazdım ben okulda. ÇEKİÇ :D Hatta kayboldu, 1 hafta sonra başka stüdyoda bulmuştum. Keskiler kayboldu mesela...
Benim bir arkadaşın telefon şarj aletini alıp yerine bozugunu koymuşlardı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...