Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
damdan düşer gibi olucak ama :D
Benim gözüm gibi baktığım 1.5 tl verdiğim silgimi aldı arkadaşım ısırdı o_O napıyon sen dedim sinirlendim ısırdım dedi. Sonra soğuk yapmaya başladım. İyi ki yapmışom bugün silgime zara veren yarın başka eşyalarıma zarar verir:)
Gidiş yolu doğru sonuç yanlış

Ya bu kova burçlarına bitiyorum hep mutlu görünüp gelecek planı içinde boğulan humanist insanlar.Rahat ama değil; Plansız ama planlı gibi duruyorlar kafaları karışık egosuz insanlar
Geleceğe dair pek plan yapmasam da bugün ki davranışlarımı yarını düşünerek şekillendirdiğim doğrudur. Ama 5 sene sonrası için planın ne diye sorsan hayırlısı derim :D Ayrıca kova burcunun en yorucu 2 yönünden biri, bazen bir konuda öyle değişik fikir sahibi oluyorsun ki seni anlayacak birini bulamıyorsun. Fikrin doğrudur ya da yanlıştır orası önemli değil. Ama anlaşılamamak yoruyor. İkincisi de bazı konularda gelenekçi olup yine de tek düzelikten sıkılan, sürekli yenilik isteyen bir yapıda olmak. Hem gelenekçi olup hem yenilik peşinde olmak kafa karıştırıyor, yoruyor. Tabii bu ikili ilişkilerini de etkiliyor. Seni tanımak, hayatına dahil olmak isteyen bir insan da oldukça yoruluyor bu durumdan.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...