Ya bu kova burçlarına bitiyorum hep mutlu görünüp gelecek planı içinde boğulan humanist insanlar.Rahat ama değil; Plansız ama planlı gibi duruyorlar kafaları karışık egosuz insanlar
Gidiş yolu doğru sonuç yanlışdamdan düşer gibi olucak ama
Benim gözüm gibi baktığım 1.5 tl verdiğim silgimi aldı arkadaşım ısırdı napıyon sen dedim sinirlendim ısırdım dedi. Sonra soğuk yapmaya başladım. İyi ki yapmışom bugün silgime zara veren yarın başka eşyalarıma zarar verir
Geleceğe dair pek plan yapmasam da bugün ki davranışlarımı yarını düşünerek şekillendirdiğim doğrudur. Ama 5 sene sonrası için planın ne diye sorsan hayırlısı derim Ayrıca kova burcunun en yorucu 2 yönünden biri, bazen bir konuda öyle değişik fikir sahibi oluyorsun ki seni anlayacak birini bulamıyorsun. Fikrin doğrudur ya da yanlıştır orası önemli değil. Ama anlaşılamamak yoruyor. İkincisi de bazı konularda gelenekçi olup yine de tek düzelikten sıkılan, sürekli yenilik isteyen bir yapıda olmak. Hem gelenekçi olup hem yenilik peşinde olmak kafa karıştırıyor, yoruyor. Tabii bu ikili ilişkilerini de etkiliyor. Seni tanımak, hayatına dahil olmak isteyen bir insan da oldukça yoruluyor bu durumdan.Ya bu kova burçlarına bitiyorum hep mutlu görünüp gelecek planı içinde boğulan humanist insanlar.Rahat ama değil; Plansız ama planlı gibi duruyorlar kafaları karışık egosuz insanlar
Pek inanmam, özellikleri falan da nedir bilmem ama ben koçAranızda ikizler var mı?
haklısında ınsan dayanamıyor ıste gercekten bakBeyler konu ters tarafa uzamasın artık. Bu kardeşimize tavsiyesi olan yazsın
Her yazılana bi cevap var ama dedim kendimi tutayım artıkhaklısında ınsan dayanamıyor ıste gercekten bak
yanı dıyecek bır sey yok matematıksel olarak ımkansız bır seyden bahsedılıyorHer yazılana bi cevap var ama dedim kendimi tutayım artık
Arkadaş muhtemelen daha çok genç ve işin içinde bilmediği etmenler varyanı dıyecek bır sey yok matematıksel olarak ımkansız bır seyden bahsedılıyor
ya da evler ve arabaları toplasak ıstanbulda 2 artı 1 ev edıyorda olabılırArkadaş muhtemelen daha çok genç ve işin içinde bilmediği etmenler var
Aynen o da mümkün. O adamın asıl kaybettiği nokta ilk baştaki üslubu oldu zatenya da evler ve arabaları toplasak ıstanbulda 2 artı 1 ev edıyorda olabılır
ulusa seslenıyor gıbı hep bız dıye konusması bırısını hatırlattı bana vallaAynen o da mümkün. O adamın asıl kaybettiği nokta ilk baştaki üslubu oldu zaten
[emoji23][emoji23][emoji23]ulusa seslenıyor gıbı hep bız dıye konusması bırısını hatırlattı bana valla
Aranızda ikizler var mı?
eyvah buldu burayı kacınOglum burasi dedikodu noktasiymis, yeni fark ettim
Özgür senin kafandan istiyorum çok iyi yaOglum burasi dedikodu noktasiymis, yeni fark ettim
Aman yarabbi dedim.Koç burcu tehlikeli azizimPek inanmam, özellikleri falan da nedir bilmem ama ben koç