Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abiler selam. Şu makineyi bilen var mıdır ? Hele bir anlatsanız . Nedir ne değildir?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180202-152857.png
    Screenshot_20180202-152857.png
    781.7 KB · Görüntüleme: 202
@Cenk abi daha başarısız bir kova görmedim.En yakın arkadaşım kova.5 yıldır o kadar çok şeyi anlayamazsın abi diyip anlatmamıştır ki.O yüzden kova iki ucu şeyli değnek gibi geliyor bana.Hem zor hem çok iyi.Arkadaş olarak çok iyi onu anlayabilene dünyanın en iyi arkadaşı vs olurlar yani.Ama mesele anlamaktan geçiyor.Onu da özgürlüklerini kısıtlamadan yargılamadan dinlemekten geçiyor.Türkiye şartlarında zor tabi böyle insan

Yok ya.Rüya bilinçaltının salınımı.Doğuştan körler rüya göremez mesela metafizik bişeye yormak mantıksız.
Benim bir hatun kişisi vardı rüyalara fazla inanan. Kankasıyla birbirlerinin rüyalarına atlıyorlarmış falan. Sen doktor adamsın acaba zekilerde inanıyor mu bu işlere diye bir deneyeyim dedim. Fazla salak olduğunu düşünüyordum şimdi tastiklendi, gerçekten salakmış.
Başka bu kadar aptalca inanan varsa alınabilir, fikrim sabit.

Birde ben yay burcuyum. Burçlara da inanmam ama senden bir dinlemek isterim.

@Cenk abi daha başarısız bir kova görmedim.En yakın arkadaşım kova.5 yıldır o kadar çok şeyi anlayamazsın abi diyip anlatmamıştır ki.O yüzden kova iki ucu şeyli değnek gibi geliyor bana.Hem zor hem çok iyi.Arkadaş olarak çok iyi onu anlayabilene dünyanın en iyi arkadaşı vs olurlar yani.Ama mesele anlamaktan geçiyor.Onu da özgürlüklerini kısıtlamadan yargılamadan dinlemekten geçiyor.Türkiye şartlarında zor tabi böyle insan
İnsanların çok fazla ikiliğe düştüğü konular hakkında tartışmaktan kaçınırım o yüzden. Mesela din. Bildiğim, şahit olduğum, bir çok insanın aklından bile geçmeyen çok şeyi tecrübe ettim, yaşadım, deneyimledim ama kimseyle tartışmaya girmem. Bildiğim varsa söyler çekilirim. Siyasette böyledir. Siyasette tartışmayı bir yere kadar sürdürürüm, bir yerden sonra da paylaşılan fikir ve düşünceler ilgimi çekmiyorsa çekilirim konuşmadan. Malum bu ülkede tartışması en fazla dönen iki şey siyaset ve dindir. Dostum dediğim 2 kişiden fazlası değildir. Nitekim özgürlük kısıtlanması ve fikirlerin zor uyuşması noktasında kız arkadaşımla da oldukça kavga ederiz. O beni alabildiğine kısıtlamaya kalkar, bende oldukça rahat bırakırım. Yanlış yaparsan bana değil kendine yaparsın der çekilirim. Çok ters bir hareket yapıp yapmadığını da geriye çekilir izlerim. Ancak o zaman müdahale ederim ama bu zamana kadar hiç öyle bir şey olmadı çok şükür. Burcumdan mı kaynaklı bilemem ama bu sebeple arkadaşlıklarım ne kadar iyi geçiyorsa ilişkilerim de o kadar zor geçiyor diyebilirim.

Son düzenleme:
Dünyanın en duygusalı en gaddarı herşeye ani geçen duygu durumu karmaşık ama bir o kadar ponçik ruhlusu
Ani duygu değişimleri muhabbettinin abartıldığını düşünüyordum ama evlendigimizden beri eşim daha dikkat çekiyor davranışlarıma. Haklılar galiba [emoji16]

Bi de hakikaten çok gaddarimdir kardeşimle 8 ay küsmüşlüğüm var aynı evin içindeyken. Ama en b ktan zamanda ağlarım falan.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesnetsiz ve sıradan bir araç olacak diyor ben Sleeper seziyorum siz nasıl TT, Aventador, 159, çıkarıyorsunuz.:pBen piste yönelik dumanlı Spec Corsa/Fiesta veya BadBenz bekliyorum.Sleeper dediğin öyle olur.:);)Şahsen Sleeper dayayıp döşemek kolay bir şey değil bayağı riskli ama çok da zevkli olur orası ayrı.:confused:Bence en güzel Sleeper E34 520İ'lerden olur fiyatları da düşük bir iki sanayi yoluyla(motor oynamasıyla) ve ağırlık azaltımı ile güzel işler çıkarır.

oowXwy-crvk.jpg
Şu e34 ler biraz daha temiz olabilse ilerde alacağım araçlar içerisinde ilk 5 e girer. Tertemiz 520i 34ucr plakalı bilen bilir 23 e gitti param olsa net alacağım e34 dür.

ds7 crossback hakkında bir makale yayınlanır mı?

Pariste en iyi kokpit tasarımı ödülü de almış. Keşke testi gelse bir an önce.. @Berkin

Suç hep araçta zaten..... Ya beyni kitlenir, ya direksiyon kitlenir, ya lastik kitlenir. Siz hepiniz örnek sürücüsünüz zaten. İstanbul'un otobüs sürücüleri minibüscülerden kötü valla.
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/yine-otobus-teroru-yine-kilitlendi-bahanesi-183219h.htm
http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-uskudarda-otobus-duraga-girdi-olu-ve-yaralilar-var-40727966
Hep ÖHO' lar kaza yapıyor, ben hiç belediyelere ait araçların kaza yaptığını görmedim. Ya bireyselciler araçlarına hiç bakmıyor, ya da kesinlikle yalan söylüyorlar. Tüm ülkedeki özel halk otobüsü ve dolmuşçuları toplasan aralarından yüz tane anca çıkar işini gerçekten adam gibi yapan. Acınacak bir tarafları da yok, altlarındaki sermaye milyon liralarla telafuz ediliyor.

Ölümlü kazayı yapan araç Bmc Procity. Cummins motor, Zf şanzıman.
Diğeri ise Mercedes-Benz Conecto. Mercedes motor, Zf veya Voith şanzıman. Safkan Alman yani. İkisi de burada üretiliyor sadece.

Havası az olduğunda yerinden hareket etmeyen araçların freni tutmadığı için kaza yapması saçma. Araçların hepsinde fren yapıldığında önce retarder şaftı sıkıyor, araç vites düşürüyor, egzoz freni uyguluyor, en sonda devasa disk ve kaliperlerle fiziki fren uygulanıyor. Disklerin ısınıp şişip tutmama ihtimali sıfır neredeyse. Hiçbir şey tutmasa bile el freni çekildiğinde (imdat diye geçer) frenleri kitlemesi lazım diye biliyorum. Bunlar kara düzen araçlar değil, herhangi bir arabadan daha çok güvenlik opsiyonuna sahipler; özellikle fren anlamında.

Özel Halk Otobüsçüsü kavramından bir an önce kurtulunması lazım. Ne adamlar denetlenebiliyor ne araçları. Zangır zangır titreyip gram tutmayan frenlerle hatlarında aylarca çalışan insanlar gördüm. Hadi yolcuyu geç insan kendine de mi acımaz ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...