Dünyanın en duygusalı en gaddarı herşeye ani geçen duygu durumu karmaşık ama bir o kadar ponçik ruhlusuBen.
Canım sıkkın olduğunda, suçu burcuma atar kurtulurum süper bişey
Dünyanın en duygusalı en gaddarı herşeye ani geçen duygu durumu karmaşık ama bir o kadar ponçik ruhlusuBen.
Canım sıkkın olduğunda, suçu burcuma atar kurtulurum süper bişey
Yok ya.Rüya bilinçaltının salınımı.Doğuştan körler rüya göremez mesela metafizik bişeye yormak mantıksız.@DouglasAdams hocam sen rüya işlerine falanda inanıyor musun ?
Benim bir hatun kişisi vardı rüyalara fazla inanan. Kankasıyla birbirlerinin rüyalarına atlıyorlarmış falan. Sen doktor adamsın acaba zekilerde inanıyor mu bu işlere diye bir deneyeyim dedim. Fazla salak olduğunu düşünüyordum şimdi tastiklendi, gerçekten salakmış.Yok ya.Rüya bilinçaltının salınımı.Doğuştan körler rüya göremez mesela metafizik bişeye yormak mantıksız.
İnsanların çok fazla ikiliğe düştüğü konular hakkında tartışmaktan kaçınırım o yüzden. Mesela din. Bildiğim, şahit olduğum, bir çok insanın aklından bile geçmeyen çok şeyi tecrübe ettim, yaşadım, deneyimledim ama kimseyle tartışmaya girmem. Bildiğim varsa söyler çekilirim. Siyasette böyledir. Siyasette tartışmayı bir yere kadar sürdürürüm, bir yerden sonra da paylaşılan fikir ve düşünceler ilgimi çekmiyorsa çekilirim konuşmadan. Malum bu ülkede tartışması en fazla dönen iki şey siyaset ve dindir. Dostum dediğim 2 kişiden fazlası değildir. Nitekim özgürlük kısıtlanması ve fikirlerin zor uyuşması noktasında kız arkadaşımla da oldukça kavga ederiz. O beni alabildiğine kısıtlamaya kalkar, bende oldukça rahat bırakırım. Yanlış yaparsan bana değil kendine yaparsın der çekilirim. Çok ters bir hareket yapıp yapmadığını da geriye çekilir izlerim. Ancak o zaman müdahale ederim ama bu zamana kadar hiç öyle bir şey olmadı çok şükür. Burcumdan mı kaynaklı bilemem ama bu sebeple arkadaşlıklarım ne kadar iyi geçiyorsa ilişkilerim de o kadar zor geçiyor diyebilirim.@Cenk abi daha başarısız bir kova görmedim.En yakın arkadaşım kova.5 yıldır o kadar çok şeyi anlayamazsın abi diyip anlatmamıştır ki.O yüzden kova iki ucu şeyli değnek gibi geliyor bana.Hem zor hem çok iyi.Arkadaş olarak çok iyi onu anlayabilene dünyanın en iyi arkadaşı vs olurlar yani.Ama mesele anlamaktan geçiyor.Onu da özgürlüklerini kısıtlamadan yargılamadan dinlemekten geçiyor.Türkiye şartlarında zor tabi böyle insan
Ani duygu değişimleri muhabbettinin abartıldığını düşünüyordum ama evlendigimizden beri eşim daha dikkat çekiyor davranışlarıma. Haklılar galiba [emoji16]Dünyanın en duygusalı en gaddarı herşeye ani geçen duygu durumu karmaşık ama bir o kadar ponçik ruhlusu
Mitsubishi 3000 gtAbiler selam. Şu makineyi bilen var mıdır ? Hele bir anlatsanız . Nedir ne değildir?
SağolasınMitsubishi 3000 gt
Şu e34 ler biraz daha temiz olabilse ilerde alacağım araçlar içerisinde ilk 5 e girer. Tertemiz 520i 34ucr plakalı bilen bilir 23 e gitti param olsa net alacağım e34 dür.Mesnetsiz ve sıradan bir araç olacak diyor ben Sleeper seziyorum siz nasıl TT, Aventador, 159, çıkarıyorsunuz.Ben piste yönelik dumanlı Spec Corsa/Fiesta veya BadBenz bekliyorum.Sleeper dediğin öyle olur.Şahsen Sleeper dayayıp döşemek kolay bir şey değil bayağı riskli ama çok da zevkli olur orası ayrı.Bence en güzel Sleeper E34 520İ'lerden olur fiyatları da düşük bir iki sanayi yoluyla(motor oynamasıyla) ve ağırlık azaltımı ile güzel işler çıkarır.
Ümstad sen astrolog musun ? Yaylar hakkında ne düşünirsen?Aranızda ikizler var mı?
Hep iyi şeyler söylemiyor. Astrolog olsa döşerdi ne kadar iyi şey varsa. Yalandan şişirirdi bizi. Kötü şeyler de söylüyor. Bunun ucu kız düşürme taktikleri başlığına gitmez inşallah. Kızlarsoruyora dönmesin.Ümstad sen astrolog musun ? Yaylar hakkında ne düşünirsen?
Hep ÖHO' lar kaza yapıyor, ben hiç belediyelere ait araçların kaza yaptığını görmedim. Ya bireyselciler araçlarına hiç bakmıyor, ya da kesinlikle yalan söylüyorlar. Tüm ülkedeki özel halk otobüsü ve dolmuşçuları toplasan aralarından yüz tane anca çıkar işini gerçekten adam gibi yapan. Acınacak bir tarafları da yok, altlarındaki sermaye milyon liralarla telafuz ediliyor.Suç hep araçta zaten..... Ya beyni kitlenir, ya direksiyon kitlenir, ya lastik kitlenir. Siz hepiniz örnek sürücüsünüz zaten. İstanbul'un otobüs sürücüleri minibüscülerden kötü valla.
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/yine-otobus-teroru-yine-kilitlendi-bahanesi-183219h.htm
http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-uskudarda-otobus-duraga-girdi-olu-ve-yaralilar-var-40727966
Aranızda ikizler var mı?
Oglum burasi dedikodu noktasiymis, yeni fark ettim
Owww 90'ların başından bir Mitsubishi 3000GT. Supra kadar dayanıklı değildir ama Japon muhendisliğinin konuşturulduğu çok tatlı bir arabadır. SeverizAbiler selam. Şu makineyi bilen var mıdır ? Hele bir anlatsanız . Nedir ne değildir?