Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu e34 ler biraz daha temiz olabilse ilerde alacağım araçlar içerisinde ilk 5 e girer. Tertemiz 520i 34ucr plakalı bilen bilir 23 e gitti param olsa net alacağım e34 dür.
E34'lere normalde pek sempatim yok.Temizlerini kesenin ağzı biraz açılınca bulabiliyorsunuz.O yıllarda BMW'nin katıksız sürücü otomobili yaptığını da söylemeye gerek yok tek dezavantajı ağırlığı o da günümüz C segmentlerine nazaran normal bile kalıyor.:)

Gökteki cismin benim hayatımı yorumlamasına inanmıyorum kusura bakmayın.:)

3000 GT rakiplerine ve amacına göre bence başarısız bir Japon ama bu sahip olmak istemediğim anlamına gelmez.

Son düzenleme:
Eskiden orta çağlarda ruhsal hastılıklara sahip olanlara ''Lunatic'' denirdi yabancı filmlerde halen daha öyle kavramlar kullanılır.Bunun temelinde ''Lunar'' Ay kelimesi bulunur ve eskiden Ay'ın olası etkilerinden dolayı ruhsal hastalıklara neden olduğu düşünülürdü.Astroloji'de bu temelden yürümüş olan ve çok da ciddiye alınmaması gereken bir bilim dalıdır.Burç yorumcuların ve burç yorumlarının benim şahsi görüşümce bir geçerliliği yoktur, ama saygı duyarım ve sorulduğunda da burcum Koç'tur derim ve olası muhabbetleri keyifle dinlerim orası ayrı.:)Rüyalar ise @DouglasAdams 'ında dediği gibi bilinçaltının yansımasıdır.Benim nezdimde insanın yaşadığı hayatı üzerinde ileriye yönelik değil de şimdiki(o anki) veya geçmişte yaşamış olduğu ruhsal buhranlarını yorumlamak için araç olabilir yalnız bunun üzerinde yapılan çalışmaların doğruluğu ve geçerliliği günümüz Psikoloji Bilimi için soru işareti olarak kalmaktadır.Fakat Psikoloji'nin doğuşunda çoğu teorisyenlerin rüyaları kullandığı da su götürmez bir gerçektir.

Son düzenleme:
Eskiden orta çağlarda ruhsal hastılıklara sahip olanlara ''Lunatic'' denirdi yabancı filmlerde halen daha öyle kavramlar kullanılır.Bunun temelinde ''Lunar'' Ay kelimesi bulunur ve eskiden Ay'ın olası etkilerinden dolayı ruhsal hastalıklara neden olduğu düşünülürdü.Astroloji'de bu temelden yürümüş olan ve çok da ciddiye alınmaması gereken bir bilim dalıdır.Burç yorumcuların ve burç yorumlarının benim şahsi görüşümce bir geçerliliği yoktur, ama saygı duyarım ve sorulduğunda da burcum Koç'tur derim ve olası muhabbetleri keyifle dinlerim orası ayrı.:)Rüyalar ise @DouglasAdams 'ında dediği gibi bilinçaltının yansımasıdır.Benim nezdimde insanın yaşadığı hayatı üzerinde ileriye yönelik değil de şimdiki(o anki) veya geçmişte yaşamış olduğu ruhsal buhranlarını yorumlamak için araç olabilir yalnız bunun üzerinde yapılan çalışmaların doğruluğu ve geçerliliği günümüz Psikoloji Bilimi için soru işareti olarak kalmaktadır.Fakat Psikoloji'nin doğuşunda çoğu teorisyenlerin rüyaları kullandığı da su götürmez bir gerçektir.
DUYUN BUNLARI OKUYUN
MAĞDUR OLUYORUZ EFENİM Bakın burdan yetkililere sesleniyorum sayın cımırb...

Son düzenleme:
Beyler arabaya bir müşteri cıktı. Eşine alacakmış. İnşallah Beyenmezde satılmaz. :( Adam çok beğendi. Ama karısı kırmızı istiyormuş. Araba manual dedim, araba lpg dedim, hiiiç fiyatıda yüksek söyledim, orası burası ezik çizik dedim. Ama adam çok hevesli almaya. :( Eşinin kırmızı takıntısı aşılırsa, arabamı alacak adam :( İnşallah eşi kırmızı takıntısı üstün gelir. :(

Son düzenleme:
Beyler arabaya bir müşteri cıktı. Eşine alacakmış. İnşallah Beyenmezde satılmaz. :( Adam çok beğendi. Ama karısı kırmızı istiyormuş. Araba manual dedim, araba lpg dedim, hiiiç fiyatıda yüksek söyledim, orası burası ezik çizik dedim. Ama adam çok hevesli almaya. :( Eşinin kırmızı takıntısı aşılırsa, arabamı alacak adam :( İnşallah eşi kırmızı takıntısı üstün gelir. :(
Gönülsüz satış. Sadece arabanı değil aynı zamanda o arabanın sende sağladığı huzuru da satmış oluyorsun. Gönülsüz yapılan hiçbir iş fayda sağlamayacaktır. Planlarını mantık üzerine kurmuşsun, mantık önüne doyabileceğin kadar ekmeği koymanı sağlar fakat kalbin o ekmek olmasa bile sana doyduğunu hissettirecek tek şeydir.
Açıkçası üzüldüm abi. Ben ev alma hevesiyle sattığını düşünüyordum fakat sen fazla istekli değilsin sanırım. Yine en doğrusunu sen bileceksin tabi ki.

Abi evli barklı çoluklu çocuklu adamsın silah zoruyla mı satıyorsun :D

Hahahaha tam beyaz i10 satış klasiği :D . Evli çocuklu arabasının ekonomik olarak mantıklı olması sebebiyle memnun fakat nakit ihtiyacın satan adam. Az masraf çıkarması yakıtının uygun olması geçmişinin takip edilebilir olması yedek parçasının ucuz olması (beyaz olmasının da etkisi) sebebiyle almaya dünden niyetli bey. Aracın beyaz olması, kaputta taksici ile aynı hyundai markasını taşıması suv olmaması sebebiyle sevmeyen kadın :D hayırlısı olsun :)

E46ların subframe sorunu bayağı büyükmüş rollcage yapar gibi güçlendirme yapıyorlar
Screenshot_2018-02-02-17-30-29-1.png
Screenshot_2018-02-02-17-30-33-1.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...