Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
905ae6a61160a88f55e458bef4140e02.jpg

3 numarada yolculuk yapacağım bu sefer :) Herkese iyi akşamlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok yüksek devirde kullanıyorlar. Bazıları da titrete titrete gidiyor. Ortasını bulan yok. Yılların şoförleridir çoğu ama ne bileyim.

18 - 25 litre arasında değişiyor yakıtlar. 18 çok düşük bir rakam, az yakan doluysa 22-23 yakar genelde diye biliyorum. Tabi şartlara göre çok değişir.

Çok yüksek devirde kullanıyorlar. Bazıları da titrete titrete gidiyor. Ortasını bulan yok. Yılların şoförleridir çoğu ama ne bileyim.

18 - 25 litre arasında değişiyor yakıtlar. 18 çok düşük bir rakam, az yakan doluysa 22-23 yakar genelde diye biliyorum. Tabi şartlara göre çok değişir.

Attığım yol şehir içi olduğundan dolayı böyle devir çevirdi herhalde.Otomatik vites zaten otobüs 1-1.5k devir çeviriyor normalde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni A Serisi. Mercedes seven birisi olarak hiç beğenmedim.

Ekli dosyalar

• alle-infos-zur-neuen-mercedes-a-klasse (1).jpg
    alle-infos-zur-neuen-mercedes-a-klasse (1).jpg
    311.3 KB · Görüntüleme: 158
  • alle-infos-zur-neuen-mercedes-a-klasse (2).jpg
    alle-infos-zur-neuen-mercedes-a-klasse (2).jpg
    418.2 KB · Görüntüleme: 219
  • alle-infos-zur-neuen-mercedes-a-klasse.jpg
    alle-infos-zur-neuen-mercedes-a-klasse.jpg
    458.5 KB · Görüntüleme: 233
Arif v 216 ya gittim. Herkesin yazıp çizdiği gibi berbat değil, sonralına kadar başarılı buldum. Sonlarını izlediğime pişmanım.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ibinden-temiz-duzenli-bakimli-523374349/detay

iş yeri flörtü gibi girdin galbime namıssız o bomboş donanımın ama karakterli duruşun beni benden aldı ah paaram olaydı alaydım seni
Alınır
Ben bu arabanın kmsinden de temizliğinden de emin değilim hacıdayı
lpg takılmadıysa km orijinal olabilir. :)
Yeni A Serisi. Mercedes seven birisi olarak hiç beğenmedim.
Tutan tasarımı fazla bozmadan yenilemişler. Bence geçerli. Markanın diğer modellerine pek benzemiyor, daha farklı çizgileri var. Ama zaten A serisi sonradan çıkan bir seri, o yüzden marka için kabul edilebilir bir durum.
topa tutmasınlar ama ilk bakışta arkadan egea gibi
Şaka maka bu yorumu en az 5-6 farklı arabaya yaptık. Milletin önyargıyla salladığı Egea, tasarım çizgileriyle -özellikle de arka tasarımda- resmen öncü oldu iyi mi :D

Alınır

lpg takılmadıysa km orijinal olabilir. :)

Tutan tasarımı fazla bozmadan yenilemişler. Bence geçerli. Markanın diğer modellerine pek benzemiyor, daha farklı çizgileri var. Ama zaten A serisi sonradan çıkan bir seri, o yüzden marka için kabul edilebilir bir durum.

Şaka maka bu yorumu en az 5-6 farklı arabaya yaptık. Milletin önyargıyla salladığı Egea, tasarım çizgileriyle -özellikle de arka tasarımda- resmen öncü oldu iyi mi :D
abi zaten ben özellikle hb lerini seviyorum fiyat avantajı olma durumunda multijet alıp binebileceğim bi araba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...