İlk başta aklıma troll ilan muhabbeti geldi ama resimlerdeki adamı görünce derin düşüncelere daldım adamlar para kazanmanın mantıgını cözmüşler ama alın teriyle degil tabiHani üzerine konuşulacak çok şey var fakat tamamen objektif bakmak istiyorum bu ilana. Bu ilan ülkenin kaymağını yiyen o kitlenin en minimalist özeti. Kazara denk geldim ilana, okuyunca flashbackler geçti kafamdan resmen. Kafanızdan tartıştığımız bütün konuları geçirin, hepsi ilan açıklamasında vücut bulmuş gibi sanki. Taraflı tarafsız istenilen şekilde bakılabilir fakat ulaşılacak sonuç düşünebilen insanlar için kesinlikle aynı olacaktır. Amacım tartışma ortamı oluşturmak değil, yanlış anlaşılmasın.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-06-rte-39-250.000-tl-520006599/detay
Abi anahtar kelimeler ve detaylar çok önemli.İlk başta aklıma troll ilan muhabbeti geldi ama resimlerdeki adamı görünce derin düşüncelere daldım adamlar para kazanmanın mantıgını cözmüşler ama alın teriyle degil tabi
Sanki araba seçime girecekAbi anahtar kelimeler ve detaylar çok önemli.
- 2023
- Makam
- Yerli üretim
- Sallama değerler
- Lüks
- Ve benim favorim ''biz iyi biliriz'', tanıdık geldi değil mi ?
fernbus hesabı
Otoban bomboş 100-110 akarak gidiyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir an Malum site ismi sandım kardeşfernbus hesabı
abi saatlerden o saatlerdenBir an Malum site ismi sandım kardeş
oha diyecektim ki degilmiş
Eskinin Cine5 saatleriabi saatlerden o saatlerden
Civic Rs de gözümüze batan olay bunda batmamış algıda seçicilik.Rs de 180 den sonra yürümüyor 200 de limitliydi.Bu da öyle ama cvt adında sayılınca civic göze bartı kıyamam yaAbi gece gece hem kahkaha atıyorum hemde duygulanıyorum ya. Afadsgfasfgds
- Bence benim hıa yani (evet o gülüş) 120 beygirlik alfam gidiyo yani hani gelir arkasından. Neyse şimdi alfamızı şey yaphh.
+ Arabanın acaba genel rafineliği....
- Ya 156' nın gözünü seviyim s****ler, 156' nın direksiyonu varya şiir yani bunlara göre..... Adgsfhghkjhsghfd
(10:00)
hayırdır geçmiş olsun?sabah sabah ölüyordum .... corsasıyla hafriyat kamyonlarınında ..... istanbul asfaltınında .....