Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öğlen bir jakoben abla 520i yle otobanda benle kapıştı kıyamam.Otobana çıkışta bunu virajda tokatladım diye eziklendi herhalde.Bilmiyordu napsın Douglas Adams ve onun optimusuna çattığını.. Sonuç dah düz yolda kullanamıyorlar hjfg
müdür bazen benimle de yarışmaya çalışanlar oluyo, bakıyorum çok sevinecek sağdan devam ediyorum adam da seviniyor özellikle superbler :D

Son düzenleme:
Gerçek Mercedes E' den sonra başlıyor. Eskiden C' den başlıyordu ama C' de çok düştü. Bu modellerin amacı sadece para getirmesi bence. He verin taparım o ayrı, :D ama bir E' nin S' in yeri ayrıdır.
Ben sürüş dinamiği açısından A serisini yeni cden daha çok beğeniyorum, viraja daha rahat giriyorum

Ben sürüş dinamiği açısından A serisini yeni cden daha çok beğeniyorum, viraja daha rahat giriyorum
Teknik anlamda değil. Hem duygusal hemde yıldızın karakteri anlamında bakınca E' den başlıyor dedim. A serisi kötü demek değil bu ama ''kaputta yıldızı görücen'' denilen arabalardan da değil. :)

ben 520 gorunce usul usul cekılıyorum valla gormussun kadını dalga gecmısın sonra lastıklerın efes mı tuborg mu
gercı bundan sonra efesın patronunun aptal acıklamasından sonra hayatta ıcmem de neyse
Ahajaja amacım 520 yi tokatlamak değildi o öyle ezik hissetti virajda, düz yolda sıkıştırdı ben de ağzının payını verdim bileğimden arabamdan geldikçe uzatmanın alemi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...