Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani üzerine konuşulacak çok şey var fakat tamamen objektif bakmak istiyorum bu ilana. Bu ilan ülkenin kaymağını yiyen o kitlenin en minimalist özeti. Kazara denk geldim ilana, okuyunca flashbackler geçti kafamdan resmen. Kafanızdan tartıştığımız bütün konuları geçirin, hepsi ilan açıklamasında vücut bulmuş gibi sanki. Taraflı tarafsız istenilen şekilde bakılabilir fakat ulaşılacak sonuç düşünebilen insanlar için kesinlikle aynı olacaktır. Amacım tartışma ortamı oluşturmak değil, yanlış anlaşılmasın.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-06-rte-39-250.000-tl-520006599/detay
Beni bununla 10dk aynı odaya kapatsalar keşke o yerli uretim cihazın saglamlığını denesem:)

Hani üzerine konuşulacak çok şey var fakat tamamen objektif bakmak istiyorum bu ilana. Bu ilan ülkenin kaymağını yiyen o kitlenin en minimalist özeti. Kazara denk geldim ilana, okuyunca flashbackler geçti kafamdan resmen. Kafanızdan tartıştığımız bütün konuları geçirin, hepsi ilan açıklamasında vücut bulmuş gibi sanki. Taraflı tarafsız istenilen şekilde bakılabilir fakat ulaşılacak sonuç düşünebilen insanlar için kesinlikle aynı olacaktır. Amacım tartışma ortamı oluşturmak değil, yanlış anlaşılmasın.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-06-rte-39-250.000-tl-520006599/detay
Mondeo'dan soğuttu beni yemin ediyorum.. 80-90 bin liralık araca sırf plakasından dolayı 250 bin lira isteyecek kadar şark kurnazlığı yapmaya kalkanlar emeksiz, kolay para kazanmanın yolunu bulmuşlar. Diğer konulara hiç girmiyorum bile. Güzel ülkemi ne hale getirdiler..

Ya e5 kücükyalı bağlantı yoluda hafriyat kamyonu yağ ile kum dökmüş virajın tam iç noktasına viraja bir girdim tersten gördüm... bişileri tüm viraji spin ata ata indim resmen en son aynayı bariyere sürterek kurtardım araba durup indiğimde sol ön lastik hava felan kaçırmış o derece idi
Geçmiş olsun

Ya e5 kücükyalı bağlantı yoluda hafriyat kamyonu yağ ile kum dökmüş virajın tam iç noktasına viraja bir girdim tersten gördüm... bişileri tüm viraji spin ata ata indim resmen en son aynayı bariyere sürterek kurtardım araba durup indiğimde sol ön lastik hava felan kaçırmış o derece idi
büyük geçmiş olsun.

abbauuu geçmiş olsun hacım Allah korumuş

Resmiyette 304 adet X-Class satılmış, sahibindende 58 ilan var. Bugün lacivert bir tane gördüm baya güzel olmuş. Belki satışlarda birinci olamaz (Zira rakiplerinden pahallı) ama hiç de fena olmayan şekilde satacak bu araç.
https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-x?sorting=price_desc

Aracın tasarımı güzel aslında ama off-roada çıkmak için vs bu araç alınmaz gibi tamam sunduğu donanımlar falan var ama off-road yapacak olan adamı aracın içinin tasarımının mercedes gibi premium olması veya Navara gibi daha uygun fiyata normal bir tasarım olması çok da ilgilendirmez diye düşünüyorum. Daha çok prestij için alınır gibime geliyor yolda kesinlikle heybetli ve güzel duruyor.

Merak ettiğim net olarak neden böyle bir kaza olduğuydu
Abi valla onu pek açıklamak istemiyorlar sanırım. Çünkü çok basit bir hata. Uçak indi pistin sonuna kadar gitti ve sağa manevra yapıp döneceğine sola döndü, yavaşça yoldan çıktı. Çünkü hızlı olsa, motor arızalansa çok farklı sonuçlanırdı.

Resmiyette 304 adet X-Class satılmış, sahibindende 58 ilan var. Bugün lacivert bir tane gördüm baya güzel olmuş. Belki satışlarda birinci olamaz (Zira rakiplerinden pahallı) ama hiç de fena olmayan şekilde satacak bu araç.
https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-x?sorting=price_desc
Şimdi buna ticari araç gözüyle bakarsak. Sprinter, Connecto, Travego; sınıflarındaki diğer araçlarla karşılaştırıldığında her zaman Mercedes ve diğerleri olarak ayrıldı kullanıcı gözünde. Bütün pikapların şehirlileşmesini göz önüne alırsak burada da aynı durum olacaktır. Marka algısı büyük etken. He fiyat tuzlu biraz fakat param olsa bende X-Class alırdım. Yerine tercih edebileceğim bir tek Ranger var. Canavar kamyon hissiyatından dolayı o da. :D

Tırlarda üstteki durum geçerli değil. O sınıf ticaret değil bir kültür haline gelmiş artık. Scania bu kültüre sahip çıkan firmalardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...