Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaliteli ses anlayışı cam patlatan baslar, cırtlak tizler olduğu sürece maalesef hi-fi kültürümüz gelisemeyecek.

And abi kaliteli müzik ve ses konusunda oldukça iyiydi, kendisini tanımladığı gibi gerçekten bir audiophiledi. Arsivi efsanedir :D
Afedersinde gosterip elletmeme nereden geliyor :D nerede onlar yahu :(
Birde seni bulmusken flag olabilir emin degilim ama en kaliteli uzantiya sahip muzikleri nereden bulabilirim acaba ?
Elbetteki sizler kadar degilimde arabada eh denecek bose evde akg kulaklik var nispeten iyi bir ses kalitesi mutlu eder sanki.el at be

Son düzenleme:
Yazık olmuş garibime artık iflah olmaz :(
ben az önce ne izledim allahım gözlerim kanıyor ya bunu kültür ve başarı olarak lanse etmek çok saçma
Kaliteli ses anlayışı cam patlatan baslar, cırtlak tizler olduğu sürece maalesef hi-fi kültürümüz gelisemeyecek.

And abi kaliteli müzik ve ses konusunda oldukça iyiydi, kendisini tanımladığı gibi gerçekten bir audiophiledi. Arsivi efsanedir :D
çok müziğin teknik kısmını bilen biri değilim ama dediğine yüzde katılıyorum dinlediğim müziği anlayamadıktan sonra cam kırana kadar bas duyup kulağımın zarına eziyet edeyim ki çok saçma bir durum zaten aracın içindeki metre kare belli neyin abartısı bu ?

Birde seni bulmusken flag olabilir emin degilim ama en kaliteli uzantiya sahip muzikleri nereden bulabilirim acaba ?
Elbetteki sizler kadar degilimde arabada eh denecek bose evde akg kulaklik var nispeten iyi bir ses kalitesi mutlu eder sanki.el at be
*flac
ama ciddi derecede iyi bir kulaklık yoksa aradaki boyut farkına değmiyor bence

ben az önce ne izledim allahım gözlerim kanıyor ya bunu kültür ve başarı olarak lanse etmek çok saçma

çok müziğin teknik kısmını bilen biri değilim ama dediğine yüzde katılıyorum dinlediğim müziği anlayamadıktan sonra cam kırana kadar bas duyup kulağımın zarına eziyet edeyim ki çok saçma bir durum zaten aracın içindeki metre kare belli neyin abartısı bu ?
Ne güzel zamanında tr tuning ve tuning Türkiye dergisi vardı modifiye kültürü vardı duzgun modifiye yapan apaçilik yapmayan insanlar vardı ama bu Camişlar yüzünden yitip gitti bana göre

Son düzenleme:
*flac
ama ciddi derecede iyi bir kulaklık yoksa aradaki boyut farkına değmiyor bence
Yani su andaki amacim marshall almak ama hemen diil fiyatlari yuksek.kulaklik isi benim icin telefonun yaninda cikandan basladi philips jbl vs diye gitti. Sennheiser denedim pek memnun kalamadim. Simdi kulak ustu ucuz akg kullaniyorum. En son kablosuz major 2 denedim inanilmazdi ses kalitesi ona geccem muhtemelen.
Gercekten guvenebilsem aliexpress den bluedio lardan da nasiplenirdimde emin olamiyorum kargodan.
Ha bana dersinki kardes senin kulaklarin o sesleri algilarmi emin ol bende merak ediyorum :D

Ne güzel zamanında tr tuning ve tuning Türkiye dergisi vardı modifiye kültürü vardı duzgun modifiye yapan apaçilik yapmayan insanlar vardı ama bu Çamislar yüzünden yitip gitti bana göre
abi bunlar bir kamber bir film birde air ile modifiye yaptık diye ortaya çıkıyorlar yaptıklarını büyük bir şey zannediyorlar ama bazen düşünüyorum şimdi ne kadar kızsakta şartlar belli bir araç alabiliyor ee bişeyler yapmak istiyor ama o araç bir şeyler yapılcak araç değil ee kültür ve araştırma merakıda olmayınca ortaya böyle şeyler çıkıyor

Akşam akşam babamla papaz olduk. Şimdide göğsüme ağrı saplandı. Sinirimden koltukta sızmışım. Bişey benim suratımı cizdi tırnaklarını geçirdi. Uykudan hortladim. Gözümü açtım dört tane dışı ile gülücükler saçan benim kızımmış. Kızımı görünce mutlu oldum. Biraz olsun keyfim yerine geldi.

Yani su andaki amacim marshall almak ama hemen diil fiyatlari yuksek.kulaklik isi benim icin telefonun yaninda cikandan basladi philips jbl vs diye gitti. Sennheiser denedim pek memnun kalamadim. Simdi kulak ustu ucuz akg kullaniyorum. En son kablosuz major 2 denedim inanilmazdi ses kalitesi ona geccem muhtemelen.
Gercekten guvenebilsem aliexpress den bluedio lardan da nasiplenirdimde emin olamiyorum kargodan.
Ha bana dersinki kardes senin kulaklarin o sesleri algilarmi emin ol bende merak ediyorum :D
saydıkların hakkında bir fikrim yok. kendi kulaklığım bluetoothlu sony wh1000xm2. Bağlantı olarak LDAC desteği var. acaba ne kadar fark ediyor diye bir kaç farklı flac ve spotify yüksek kalite kıyasladım. flacta sesler bir miktar daha temiz ve ses şiddeti daha fazla. ama hem bence boyut farkına değmez, hem de daha önemlisi arayıp bulmakla uğraşmaya değmez

saydıkların hakkında bir fikrim yok. kendi kulaklığım bluetoothlu sony wh1000xm2. Bağlantı olarak LDAC desteği var. acaba ne kadar fark ediyor diye bir kaç farklı flac ve spotify yüksek kalite kıyasladım. flacta sesler bir miktar daha temiz ve ses şiddeti daha fazla. ama hem bence boyut farkına değmez, hem de daha önemlisi arayıp bulmakla uğraşmaya değmez
zaten cogu ınsanın fıkrı yok ben kulaklık konusunda bı ara kafayı kırdım sonrada aman deyıp medıa marktan ındırımlı gordugum kulaklıgı aldım cıktım gıbı bırsey oldu.(akg k451 ) ıste sımdı gecmek ıstedıgım sunlar https://www.hepsiburada.com/marshal...mF8aOlA7HDJr0btA16LzLqbwVzelAkq0aAvEuEALw_wcB

Suriyelilerde dunyanin en korkak ve salak milleti olabilir. İnsan bir cikarir silah vurur dimi hicbirini yapmadilar. Ya dusunun biri es dost aile akraba cevrenizde ki birinin canina kast etse siz cikarir vurmazmisiniz? ben gozumu kirpmadan vururum. Bunlar direk kacmayi secti oyle korkak oyle soysuzlar neyse.
Bizim atalarımızda çok cesurmuş ama biz acaba öyle miyiz ?

Birşeyler söylerim ama bazı üyeler şahsi olarak anlayıp kaldıramazlar en iyisi susayım polemik çıkmasın .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takipçilerine paylaştığı arşiv mi
Yes.

Liste burada;
https://otopark.com/and-favori-muzik.html

Abi flac formati en iyisidir. Ancak saf flac zor bulunuyor. Boyle studyoda kaydedilmis olacak ki guzel olacak.

Genellikle piyasadaki flacler hep 320 kbps mp3 den çevrilme.

Ama flac farki icin cok ust duzey kulakliklara cikmak lazim.

Ben halen favori kulakligimi bulamadim. Bang olufsen kullaniyordum kaybettim icime oturdu. Sennheiser a bakiyorum ama onun da en ust seviyelerine cikmak lazim. Eh fiyatlar 1500-3000 arasi kulak icilerde.

Ben kulakustu sevmiyorum hem agritiyor hem buyuk agir tasimasi zor.

Ama akg ve shure'un guzel modelleri var diye biliyorum. Bir ara shure a bakmak istiyorum ozellikle.

Hepinize katiliyorum, en guzel ses rahatsiz etmeyendir. Her sey dogal olacak. Flat diye bir kavram vardir muzik sektorunde, EQ'nun duz olmasi. Oyle olacak.

Millet halen V ekolayzer yapiyor. Ne kafayla anlayabilmis degilim.

Bizim atalarımızda çok cesurmuş ama biz acaba öyle miyiz ?

Birşeyler söylerim ama bazı üyeler şahsi olarak anlayıp kaldıramazlar en iyisi susayım polemik çıkmasın .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben sımdılık cesurum dıyeyım. ozellıkle kurumsal yerlerde calısıyor olsaydım muhtemelen bu forumada yazmazdım malum twıtter a yazı yazanları hapse attılar zamanında :D

Ya e5 kücükyalı bağlantı yoluda hafriyat kamyonu yağ ile kum dökmüş virajın tam iç noktasına viraja bir girdim tersten gördüm... bişileri tüm viraji spin ata ata indim resmen en son aynayı bariyere sürterek kurtardım araba durup indiğimde sol ön lastik hava felan kaçırmış o derece idi
Uffff ulan aynı yerden geçecektim bugün, trafik var diye ara sokaklara daldım. Kesin ben de yaşardım he.:eek: Büyük geçmiş olsun kardeş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...