Immm scooter düşünüyor musun cvt li?
Sabah 11 sanırım?İlçe milçe duymadın mı bişey?Uçak 11de iner tahmini. Kuzenim s40 aldı onu getircem. Nere gideceğimi bilmiyorum sormadım daha
Immm scooter düşünüyor musun cvt li?
Sabah 11 sanırım?İlçe milçe duymadın mı bişey?Uçak 11de iner tahmini. Kuzenim s40 aldı onu getircem. Nere gideceğimi bilmiyorum sormadım daha
Hahahah benim olucak optimus vurucam kırbacıı alıcak doktoruum jskdkskdkdm
Bir alfa kadar yıpratmadım ama azıcık yokladım.Tabi isminden kazanıyor kerata.Süleyman babanın ismini taşıyor
Alfa kadar yıpratmadım ney laaaaa
Bİ ÖZGÜVEN GELMİŞ DOKTORUM sen hayırdırrrrrrr
Aynen sabah 11de. 9.35te kalkacak istanbuldan, rötarı vs derken anca işte. Sorarım şimdi nere gideceğimi.Sabah 11 sanırım?İlçe milçe duymadın mı bişey?
2 tekerlekli bir şeyin üstünde fazla yaşayamamImmm scooter düşünüyor musun cvt li?
Sabah 11 sanırım?İlçe milçe duymadın mı bişey?
Sosyete jipi olum o gelemez öyle şeylereHahahah benim olucak optimus vurucam kırbacıı alıcak doktoruum jskdkskdkdm
2 tane daha videosu var bu adamın kısa şekilde.. Niye şöyle güzel bir go pro ile uzun çekim yapmaz anlamıyorum. Şiir gibi kullanıyor aracı.Ya bişey diyeceğim bu arabanın sesi rengi handlingi falan hasta gibi 15 kere izledim.Çok iyi olum
Net çok zeki bir herif.Bir güzel işi göze batırmadan ayarında hınzır bırakıyor.Kaliteli bir herif olduğu çok belli.Bileği çok kuvvetli.4x4 bu beygirlerde bu kontrol bu emin steeringler...2 tane daha videosu var bu adamın kısa şekilde.. Niye şöyle güzel bir go pro ile uzun çekim yapmaz anlamıyorum. Şiir gibi kullanıyor aracı.
Aynen öyle.. Bu aracı bu şekilde kullanıp kayda alan fazla kimse de yok zaten. Youtube'da hem uzun olup hem zevkli olanlardan biri de bu.Net çok zeki bir herif.Bir güzel işi göze batırmadan ayarında hınzır bırakıyor.Kaliteli bir herif olduğu çok belli.Bileği çok kuvvetli.4x4 bu beygirlerde bu kontrol bu emin steeringler...
tadı damağımda kaldı maşallah ne bilek varmış birde ıslak zeminde ahh ahhh2 tane daha videosu var bu adamın kısa şekilde.. Niye şöyle güzel bir go pro ile uzun çekim yapmaz anlamıyorum. Şiir gibi kullanıyor aracı.
Ben biraz karıştırdım şu net hatheçleri.Aralarında viraj kasarak da ya da bu şekilde ciddi hızlarda drift transportation la dönebilen tek araba.Aralarında en eğlencelisi kesinlikle focus rs.İzlerken ağzımın suyu akıyor görsel olarak da çok zevkli bir arabaAynen öyle.. Bu aracı bu şekilde kullanıp kayda alan fazla kimse de yok zaten. Youtube'da hem uzun olup hem zevkli olanlardan biri de bu.
tadı damağımda kaldı maşallah ne bilek varmış birde ıslak zeminde ahh ahhh
Awd sistemin faydası o ıslakta meydana çıkıyor işte. Islak zemin dezavantaj değil, aksine avantaja dönüşüyor.Ben biraz karıştırdım şu net hatheçleri.Aralarında viraj kasarak da ya da bu şekilde ciddi hızlarda drift transportation la dönebilen tek araba.Aralarında en eğlencelisi kesinlikle focus rs.İzlerken ağzımın suyu akıyor görsel olarak da çok zevkli bir araba