Hahaha deme öyle abisi japon o japonSosyete jipi olum o gelemez öyle şeylere
Hahaha deme öyle abisi japon o japonSosyete jipi olum o gelemez öyle şeylere
Inside-outside yazar yan taraflarında ona da bakabilirsinGeçenlerde kislik lastikleri takmistik , galiba yönleri ters oldu . Direction okundan degilde gözüme farklı geldiginden boyle bir kanıya vardim .
lastik v desenli snoways 3 , asiri patinaja kaliyor bu arada ters olmasindan olabilir .
V'nin iki kolu aracın ön tarafına , sivri kismi ise aracın arka kısmına bakıyor .
konu hakkinda tecrubelilerin fikrini almak isterim bu arada nasil olduysa yönlere bakmamisiz pekte anlamam zaten . ok ne tarafa bakmali
Gücün %30'u önlere, %70'i arkalara gönderiliyor. Ama aracın hareketlerine ve yol şartlarına göre arkaya giden o %70 gücün tamamını arkadaki tek bir tekerleğe de verebiliyor kardeşim. Bildiğim kadarıyla arkadan itiş odaklı buna benzer bir awd sistemini nissan gtr da kullanıyor. Açıkçası başka bir otomobil buna benzer awd modeli kullanıyor mu bilmiyorum.@Cenk abi focus RS deki Drift modu tam olarak ney? 4 çeker mi devam ediyor (gücün çoğunu arkaya göndererek) yoksa sadece arkalara mi gönderiyor gücü?
Eyvallah abi anladımGücün %30'u önlere, %70'i arkalara gönderiliyor. Ama aracın hareketlerine ve yol şartlarına göre arkaya giden o %70 gücün tamamını arkadaki tek bir tekerleğe de verebiliyor kardeşim. Bildiğim kadarıyla arkadan itiş odaklı buna benzer bir awd sistemini nissan gtr da kullanıyor. Açıkçası başka bir otomobil buna benzer awd modeli kullanıyor mu bilmiyorum.
Ben de bilmiyorum vallahi..neden uyumadınız
Sen niye uyumadin reisneden uyumadınız
Allah kurtarsınTrendyol batağındayım
Bos ver reis aç bi film yanına da al bi paket sigara sabaha kadar dizi film izle belgesel izle yiyecek bi şeyler de varsa kuruyemiş falan ohhh valla canım çekti heBen de bilmiyorum vallahi..
Gececiyim bugünSen niye uyumadin reis
Belli ki şuan bunları yapmayı hayal ediyorsun ama hayaller - gerçekler durumu galibaBos ver reis aç bi film yanına da al bi paket sigara sabaha kadar dizi film izle belgesel izle yiyecek bi şeyler de varsa kuruyemiş falan ohhh valla canım çekti he
Hem de nasıl ya zaten gece nöbetine de uyuz oldugum birini verdiler ne sohbeti var ne muhabbeti. Genç bekar bi sey nasil olur da insan bu kadar pasif kalabilir aklim almiyor. Neyse çıkayım da bi sigara iceyim ben -5485 derece soğukta titreyerekBelli ki şuan bunları yapmayı hayal ediyorsun ama hayaller - gerçekler durumu galiba
Dispatcher lığa devam mı ediyon abiHem de nasıl ya zaten gece nöbetine de uyuz oldugum birini verdiler ne sohbeti var ne muhabbeti. Genç bekar bi sey nasil olur da insan bu kadar pasif kalabilir aklim almiyor. Neyse çıkayım da bi sigara iceyim ben -5485 derece soğukta titreyerek
Geçmiş olsun hocam. Allah beterinden saklasınArkadaşımın şirket e180i köpeğe çarpmış durum buEkli dosyayı görüntüle 10376masraf 5bine yakın Ekli dosyayı görüntüle 10377logodan geriye bu kaldı
Alüminyumu düzeltmesi diye hatırlıyorum da dogru mu? (kaput için)
Kadın için çok üzüldüm gerçekten. Link alabilir miyim kardeşim?Bu kadının sevgilisi, kadına titreşimli g-string almıştı.Adam uzaktan kumandayla titretiyordu.Adamın annesi, adamın kız arakadaşıyla gezinirken adam bu tuşla kadını delirtmişti
Nöbette kaytaramıyor musunuz ? 3.bir kişi olsa batak çevirirdiniz çaktırmadanHem de nasıl ya zaten gece nöbetine de uyuz oldugum birini verdiler ne sohbeti var ne muhabbeti. Genç bekar bi sey nasil olur da insan bu kadar pasif kalabilir aklim almiyor. Neyse çıkayım da bi sigara iceyim ben -5485 derece soğukta titreyerek