Solda sürekli bir şeyi döndürüp durdu. Niye öyle bir şey yaptı?
EwtDispatcher lığa devam mı ediyon abi
Önümde zaten 3 monitör 1 tablet var. Tabletle foruma giriyom oyun falan oynuyom ara sıra ajdjskfjsNöbette kaytaramıyor musunuz ? 3.bir kişi olsa batak çevirirdiniz çaktırmadan
Demez o bişey demez. Günahıyla sevabıyla geçti direksiyonuna tanıştı.Bu hain doktor Süleyman’a laf mı söylüyor bana mı öyle geldi
Nöbette kaytaramıyor musunuz ? 3.bir kişi olsa batak çevirirdiniz çaktırmadan
Hayırlı akşamlar mübarekiyi akşamlar muhteremler
Aaaa parasına veya hesabına oynamam ama batak oynamayı severimYalnız bu Öneri cenkten beklenmeyecek öneri
Batak oyununu bilmem de şurada okey olsa da bir kaç el oynasakAaaa parasına veya hesabına oynamam ama batak oynamayı severim
Vallahi bana uyardı, güzel olurdu. Batak, okey, 101 pek severim. Herhangi bir şeyine olmadığı müddetçe oynarım yani sıkıntı yokBatak oyununu bilmem de şurada okey olsa da bir kaç el oynasak
Bende eğlencesine oynarım ama uzun süredir şöyle okey çevirmez olduk bizim birader ve kuzenle ona yanıyorumVallahi bana uyardı, güzel olurdu. Batak, okey, 101 pek severim. Herhangi bir şeyine olmadığı müddetçe oynarım yani sıkıntı yok
Benim de arkadaş grubu gittiğinden beri aynı durumdayım. @Berkin yahu forumun bir köşesine forum üyelerinin beraber oynayabileceği okey köşesi falan mı açsak ? iyice kıraathaneye döner artık burasıBende eğlencesine oynarım ama uzun süredir şöyle okey çevirmez olduk bizim birader ve kuzenle ona yanıyorum