çok haklısın. Camın altına koydukları çıta olmasa çok iyi olurdu ama onun oraya konulması çok özgün bir tasarım oluşturmuş.Dün diyeceğimi dedim. Ahanda aşağıya bıraktım =)
çok haklısın. Camın altına koydukları çıta olmasa çok iyi olurdu ama onun oraya konulması çok özgün bir tasarım oluşturmuş.Dün diyeceğimi dedim. Ahanda aşağıya bıraktım =)
Bu adama efsane kıl oluyorum@bt abi ne diyo bu ya. Çok da kullanışlı araba, sıradışı, özel bir araba. Ama kimse değerini bilemiyor.
Vektıra candır karşimBu adama efsane kıl oluyorum
valla youtubede gezerken gördümBu adama efsane kıl oluyorum
5500 çeviriyo mu
Özletti kendini kerata
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
buraya kadar gelip panpani gormeden gitmek ... Hiç olmadi .
Özletti kendini kerata
Malum VW'lere çok sallarım ama şu direksiyon simidini çok başarılı yaptılar ya. Bir de şu 5" dokunmatik ekran kesinlikle çok kullanışlı. Keşke iç mekanda şu MidlinePlus'taki fırçalanmış metal kaplamayı diğer donanımlarda da tercih etmek mümkün olsa...
Özletti kendini kerata
Malum VW'lere çok sallarım ama şu direksiyon simidini çok başarılı yaptılar ya. Bir de şu 5" dokunmatik ekran kesinlikle çok kullanışlı. Keşke iç mekanda şu MidlinePlus'taki fırçalanmış metal kaplamayı diğer donanımlarda da tercih etmek mümkün olsa...
5500 çeviriyo mu
Birinin kafası bozulup bi tos vursa ağlatır valla@alfhonso öbür dünyada da koyunlar sana ara gaz verecek abi...
AFZCSSHDGWVDJWVDV hayvan neye uğradığını şaşırdıBirinin kafası bozulup bi tos vursa ağlatır valla
Edit: Buldum
Babamin çok büyük kazasi olduğundan bizde yasakli araba*** ilk sahibinden ilk plaka ***İlan No: 519892027 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ilk-sahibinden-ilk-plaka-519892027/detay
Şu araba çok hoşuma gitti
@Mt.Akina
Geçmiş olsun cana gelmesinBabamin çok büyük kazasi olduğundan bizde yasakli araba
Bunu satarken nasıl açıklarız? 'koç çarpması sebebiyle 1 parça değişen vardır'Birinin kafası bozulup bi tos vursa ağlatır valla
Edit: Buldum