Deden doru demiş olabilr iskender bey.ben de dedeme sordum bunlar keçi dedi
Hazır sizi yakalamışken traktöre yazılım oluyor mu yaww
Deden doru demiş olabilr iskender bey.ben de dedeme sordum bunlar keçi dedi
0-100 yes'e koptum hahahahEkli dosyayı görüntüle 11271
Bagaj: 4 kişilik
100e çıkıyor mu çıkıyor önemli olan o0-100 yes'e koptum hahahah
çekilişlerde falan hiç yüzüm gülmez ama bakalım katıldımotopark.com un ınstagram hesabına baktım anahtarlık cekılısı var katılamıyorum cok da guzelmıs he valla kazanan olursa ucret mukabılınde alabılırım
Sen niye katılamıyorsun kaptanım yavotopark.com un ınstagram hesabına baktım anahtarlık cekılısı var katılamıyorum cok da guzelmıs he valla kazanan olursa ucret mukabılınde alabılırım
Sen niye katılamıyorsun kaptanım yav
Sosyal medya kullanmiyorum canim hic almiimSen niye katılamıyorsun kaptanım yav
Tamam madem soyle dusun. Diyelim ki cekilise katildim yuzde yuz kazanma garantim var mi ? Yok. E simdi ben o sekilde birsey almaya kalksam sonucta cebimden para cikcak mi cikcak. Garanti oynuyorumprensip olarak çekilişlere katılmaz, basar parasını alır. Çünkü ZENGİNLİQQQQ
Tamam madem soyle dusun. Diyelim ki cekilise katildim yuzde yuz kazanma garantim var mi ? Yok. E simdi ben o sekilde birsey almaya kalksam sonucta cebimden para cikcak mi cikcak. Garanti oynuyorum
sen yenı alfa almıyormuydun ya ?valla zengin olmadığım için bu kafa yapısında olabilmem de mümkün değil
ucmadan once cek ne anlamadım@Sailor anahtarlık bana çıkarsa sana şuanki anahtarlığımı yollayam abi uçmadan önce çek
Hız ölüm getirir hem ne gerek var hıza100e çıkıyor mu çıkıyor önemli olan o
sen yenı alfa almıyormuydun ya ?
https://www.google.it/search?q=flig...AhVDWywKHZ0VBCwQ_AUIECgC#imgrc=zjkDxV4b9bpnXM:ucmadan once cek ne anlamadım
Alfa çöp am astelviolar cayır cayır gidiyor otobanlarda italyada. İtalyaya gittim çünküGelecek planlarında var hacım, sende geçen Q5 alıyodun