Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de şunu aldım anahtarlık yeni 6tl ye ;)
1501693983710611702.jpg

Yorumları alalım :)
Gecikmis yorum :D
Ozelikle uzun yolda, hele de islak zeminde bu isin sakasi olmaz, kesinlikle tek elle arac kullanmam, surucu babamda olsa uyaririm. Yalan yok cocukta bilek varmis, araba da 4x4, ESP fln toplamis, ama gireydi bi yere yine ayni sesler cikarmiydi arabanin icinden acaba !!
Islak ve soğuk asfaltta 140-150 giderken eğer lastik de iyi değilse aquaplaning bence direk. Esp çok temiz müdahaleler yapıyor yoksa hayatta tek elle kurtarılacak durum değil. Ablacım sen de adamın elini bi sal da direksiyonu tutsun demi :D Allah ufak bi mesaj göndermiş yavaş git koçum diye :D :D
Sorma ya, deli midir nedir? Elini tutmaya calisiyor da, oglan da salak hala kasiyor 2 elini kullanmamak icin, anlam vermedim, kiz eline dokununca ici bir hos oldu heralde :P

Ozelikle uzun yolda, hele de islak zeminde bu isin sakasi olmaz, kesinlikle tek elle arac kullanmam, surucu babamda olsa uyaririm. Yalan yok cocukta bilek varmis, araba da 4x4, ESP fln toplamis, ama gireydi bi yere yine ayni sesler cikarmiydi arabanin icinden acaba !!

Sorma ya, deli midir nedir? Elini tutmaya calisiyor da, oglan da salak hala kasiyor 2 elini kullanmamak icin, anlam vermedim, kiz eline dokununca ici bir hos oldu heralde :p
abi bende öncede tek elle kulanıyordum ve bunu matah bir şey zannediyordum ama hiçte öyle değilmiş gerçekten viraj kasmaya çalıştığından 9:15 in verdiğin güveni hakimiyetin değerini daha iyi anlıyorsun
Valla araba olsa bi tur atardım denizliye ama şimdi uğraşasım gelmiyor. Tanışmak isterim bakam hakan abi reeldede banlayabiliyo mu beni
valla bizde tanışmak isteriz atla otobüse sabahtan çık gel :D bi çılgınlık yap

Sorma ya, deli midir nedir? Elini tutmaya calisiyor da, oglan da salak hala kasiyor 2 elini kullanmamak icin, anlam vermedim, kiz eline dokununca ici bir hos oldu heralde :p
Sabahtan beri kız elini tutsun diye bekliyomuş heralde tutunca çekmemiş son noktaya kadar :D :D bi de yavaşlatıp izledim esp arabayı topluyor adam geri bozuyor hareketleriyle gibi geldi bana :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...