Hahah benim tam tersimmiş :ddprensip olarak çekilişlere katılmaz, basar parasını alır. Çünkü ZENGİNLİQQQQ
Hıı demi senin yoktu. Ne güzel kafan rahattırSosyal medya kullanmiyorum canim hic almiim
Hahah benim tam tersimmiş :ddprensip olarak çekilişlere katılmaz, basar parasını alır. Çünkü ZENGİNLİQQQQ
Hıı demi senin yoktu. Ne güzel kafan rahattırSosyal medya kullanmiyorum canim hic almiim
almadım yanı sımdı oyle mıGelecek planlarında var hacım, sende geçen Q5 alıyodun
genede hakanı falan stolkluyorum amaHahah benim tam tersimmiş :dd
Hıı demi senin yoktu. Ne güzel kafan rahattır
Benide stlklaaagenede hakanı falan stolkluyorum ama
bende bunun turbo olanı vardı cepte tasıyamadım koydum kenaraBen de şunu aldım anahtarlık yeni 6tl ye
o nasıl bişeydi merak ettimbende bunun turbo olanı vardı cepte tasıyamadım koydum kenara
Bu da güzel ama jaguarım yok
vallahı anlamadımAllahtan yok sonra babamın jaguarı var diye durum güncelliyorlar
konu seninle ilgili değil adamımvallahı anlamadım
müdür baktım da o bahsettiğin yer Lara da ya taşındılar mı acaba ? bizim oraya yakın aileyle gidilebilecek bi yer mihea ona bişi diyemem, konyaaltında zeytindalı meyhanesi var. Gelirsem oraya gelicem, çocukluk arkadaşımın
Gecikmis yorum
Yorumları alalım
Sorma ya, deli midir nedir? Elini tutmaya calisiyor da, oglan da salak hala kasiyor 2 elini kullanmamak icin, anlam vermedim, kiz eline dokununca ici bir hos oldu heraldeIslak ve soğuk asfaltta 140-150 giderken eğer lastik de iyi değilse aquaplaning bence direk. Esp çok temiz müdahaleler yapıyor yoksa hayatta tek elle kurtarılacak durum değil. Ablacım sen de adamın elini bi sal da direksiyonu tutsun demi Allah ufak bi mesaj göndermiş yavaş git koçum diye
abi bende öncede tek elle kulanıyordum ve bunu matah bir şey zannediyordum ama hiçte öyle değilmiş gerçekten viraj kasmaya çalıştığından 9:15 in verdiğin güveni hakimiyetin değerini daha iyi anlıyorsunGecikmis yorum
Ozelikle uzun yolda, hele de islak zeminde bu isin sakasi olmaz, kesinlikle tek elle arac kullanmam, surucu babamda olsa uyaririm. Yalan yok cocukta bilek varmis, araba da 4x4, ESP fln toplamis, ama gireydi bi yere yine ayni sesler cikarmiydi arabanin icinden acaba !!
Sorma ya, deli midir nedir? Elini tutmaya calisiyor da, oglan da salak hala kasiyor 2 elini kullanmamak icin, anlam vermedim, kiz eline dokununca ici bir hos oldu heralde
valla bizde tanışmak isteriz atla otobüse sabahtan çık gel bi çılgınlık yapValla araba olsa bi tur atardım denizliye ama şimdi uğraşasım gelmiyor. Tanışmak isterim bakam hakan abi reeldede banlayabiliyo mu beni
Sabahtan beri kız elini tutsun diye bekliyomuş heralde tutunca çekmemiş son noktaya kadar bi de yavaşlatıp izledim esp arabayı topluyor adam geri bozuyor hareketleriyle gibi geldi banaGecikmis yorum
Ozelikle uzun yolda, hele de islak zeminde bu isin sakasi olmaz, kesinlikle tek elle arac kullanmam, surucu babamda olsa uyaririm. Yalan yok cocukta bilek varmis, araba da 4x4, ESP fln toplamis, ama gireydi bi yere yine ayni sesler cikarmiydi arabanin icinden acaba !!
Sorma ya, deli midir nedir? Elini tutmaya calisiyor da, oglan da salak hala kasiyor 2 elini kullanmamak icin, anlam vermedim, kiz eline dokununca ici bir hos oldu heralde