Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi bende öncede tek elle kulanıyordum ve bunu matah bir şey zannediyordum ama hiçte öyle değilmiş gerçekten viraj kasmaya çalıştığından 9:15 in verdiğin güveni hakimiyetin değerini daha iyi anlıyorsun

valla bizde tanışmak isteriz atla otobüse sabahtan çık gel :D bi çılgınlık yap
Valla arkadaşlar dışarı çağırıyo otobüse binip 25 30 dk lik yere gitöeye üşeniyorum arabaya alıştık bi kere bine baba evinden yeni geldik insan garip oluyor. Belki başka zaman yapılabilir :D

Eski bir kız arkadaşımın da kız isteme merasiminin olduğunu şimdi facebook ve ınstagramdan öğrendim. Maşallah paylaşıma doyamamış. Bunun daha nişanı, düğünü, balayı var :D

Orasını allah bilir ama bir kere nişan atıp, yaşın 27+ olunca kadınlar başka türlü triplere giriyor.
senı rakı paklayacak gıbı bu aksam

Eski bir kız arkadaşımın da kız isteme merasiminin olduğunu şimdi facebook ve ınstagramdan öğrendim. Maşallah paylaşıma doyamamış. Bunun daha nişanı, düğünü, balayı var :D

Orasını allah bilir ama bir kere nişan atıp, yaşın 27+ olunca kadınlar başka türlü triplere giriyor.

Sen 27+ yazınca ben yirmi yedi plus diye okudum. :( Ne olcak bizim bu halimiz. :(

Ekli dosyalar

• c1.jpg
    c1.jpg
    231.6 KB · Görüntüleme: 103
  • c2.jpg
    c2.jpg
    479.2 KB · Görüntüleme: 101
bu işler biraz sıkışınca evde çalıştığını düşündüm. Evde insan zor çalışır. Yani ben öyleyim. :D
Para kazanınca evin her yerinde çalışır insan merak etme, gün gelirse sen de yaparsın:p Geceden sabaha yattığım yerde iş yaptığımı bilirim.:) Yeter ki eve iş getirirken evli çocuklu olma. O zaman sıkıntı olur diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...