meşazını aldım kardeşim@bt seni instagramdan takip ettim haberin olsun agam
BoşverDeliricem. Eski ders programını yeni diye diretiyolar. Hatırlıyorum o program eski ama kimseye inandıramıyorum
almadım yanı sımdı oyle mı
müdür baktım da o bahsettiğin yer Lara da ya taşındılar mı acaba ? bizim oraya yakın aileyle gidilebilecek bi yer mi
Evde çalışmak benim de pek sevdiğim bir şey değil ama yapacak bir şey yok.bu işler biraz sıkışınca evde çalıştığını düşündüm. Evde insan zor çalışır. Yani ben öyleyim.
Yalniz değilsin panpa , kullananlarında en kısa zamanda bırakmaları dileğiyle ...Burda alkol kullanmayan tek ben mi varım?
Azı çoğu olmaz mimar bey , " Kötü Alışkanlık " nede olsa ...Gören de alkolik sanacak bizi
Alkolü olsun da saçma sapan aliskanligi olmasinAzı çoğu olmaz mimar bey , " Kötü Alışkanlık " nede olsa ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya arkadaş, içmesek de kadın öldürsek, çocuğa tecavüz etsek, kul hakkı yesek, hırsızlık yapsak daha mı iyi. Başkasına zarar vermediği sürece içen içsin kime ne. Senede 2-3 kez özel günlerde içen adamım en kötü alışkanlığım bu olsun. Tövbe tövbe ya.Azı çoğu olmaz mimar bey , " Kötü Alışkanlık " nede olsa ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok abi yanlış anlama alkolik olmakla alkol tüketmek arasında çok fark var, ben hiç ağzıma sürmedim de yakın çevremde de yok o yüzden garip geliyor bana.Kötü birşey demeye çalışmadımGören de alkolik sanacak bizi
21 yaşındayım kolonya sayılmıyorsa bende kullanmıyorum hatta denemedim bile herkesin kendi tercihiBurda alkol kullanmayan tek ben mi varım?