3. roket Okyanusun serin sularıyla buluşmuşFalco heavy ailecek izledik. Ama droneship inişi gosterilmedi. Cok merak ediyorum. Acaba ne oldu..
3. roket Okyanusun serin sularıyla buluşmuşFalco heavy ailecek izledik. Ama droneship inişi gosterilmedi. Cok merak ediyorum. Acaba ne oldu..
Karda buzda Corsa'ya halay çekmesini öğrettim. Bunlar kendiliğinden vals biliyor. Heyt bee, bunlarla var yaa...
ah be müdürüm, ben çekiliş yapsam ona da katılacaksın ha... bir bitmedi şu çilen. hayır o değil, bişey kazandığın da yokAbi 09/02/2018 milli piyango çekilişini bekliyorum
ah be müdürüm, ben çekiliş yapsam ona da katılacaksın ha... bir bitmedi şu çilen. hayır o değil, bişey kazandığın da yok
soğuk olmaz, sıcak da olmaz bayram dışında ortalık boş olduğu için daha rahat hizmet alırsın ama erken rezervasyonları kaçırmasaydın daha uygun fiyata bulabilirdinArkadaşlar,
Tam böyle ramazan ayı içinde, 4-10 haziranda tatile gitmeyi düşünüyorum. Antalya ve Marmaris civarında. Ramazan ayı olduğu içinde ucuza getirmek istiyorum. Ramazan ayında tatil yapan arkadaşlar, hizmetlerde sıkıntı oluyormu. Bilen varmı. Beni bir yeşillendirin.
Ayrıca Haziran ikinci haftasında havalar o bölgelerde soğuk olurmu
bilgisayar oyunu mu ?X-Plane 10 diye bir oyun yükledim. Çok gerçekçi hoşuma gitti. Uçak oyunları sevenlere tavsiyemdir.
sağ ol hemen indireyim.
1 gb boyutu galibasağ ol hemen indireyim.
Edit: cihazımda yeterli yer yokmuş
öyle bişeydi. Çok fazla uygulama silmem gerekicek. Hiç uğraşamayacağım.1 gb boyutu galiba
soğuk olmaz, sıcak da olmaz bayram dışında ortalık boş olduğu için daha rahat hizmet alırsın ama erken rezervasyonları kaçırmasaydın daha uygun fiyata bulabilirdin
erken rezervasyonlar kademe kademe, ilk en ucuz kademe aralıkta kapanıyor, bu sene yurtdışı rezervasyonları iyi gittiği için fiyatlar çok hızlı artıyor1500 liradan erken rezervasyon felan fırsatları var. Ama ucak artı transfer için 890 tl istiyorlar. Ben arabamla o yolu git gel 300 tl maliyet çıkarıyorum. bakacaz. nasıl bir yol izleycez.
erken rezervasyonlar kademe kademe, ilk en ucuz kademe aralıkta kapanıyor, bu sene yurtdışı rezervasyonları iyi gittiği için fiyatlar çok hızlı artıyor