Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@alfhonso müdür bu nasıl bi unvandır yaa, profil resmini de şöyle yap tam olsun :D :D
the_punisher.jpg

Arkadaşlar,
Tam böyle ramazan ayı içinde, 4-10 haziranda tatile gitmeyi düşünüyorum. Antalya ve Marmaris civarında. Ramazan ayı olduğu içinde ucuza getirmek istiyorum. Ramazan ayında tatil yapan arkadaşlar, hizmetlerde sıkıntı oluyormu. Bilen varmı. Beni bir yeşillendirin. :)
Ayrıca Haziran ikinci haftasında havalar o bölgelerde soğuk olurmu :)

Arkadaşlar,
Tam böyle ramazan ayı içinde, 4-10 haziranda tatile gitmeyi düşünüyorum. Antalya ve Marmaris civarında. Ramazan ayı olduğu içinde ucuza getirmek istiyorum. Ramazan ayında tatil yapan arkadaşlar, hizmetlerde sıkıntı oluyormu. Bilen varmı. Beni bir yeşillendirin. :)
Ayrıca Haziran ikinci haftasında havalar o bölgelerde soğuk olurmu :)
soğuk olmaz, sıcak da olmaz bayram dışında ortalık boş olduğu için daha rahat hizmet alırsın ama erken rezervasyonları kaçırmasaydın daha uygun fiyata bulabilirdin

X-Plane 10 diye bir oyun yükledim. Çok gerçekçi hoşuma gitti. Uçak oyunları sevenlere tavsiyemdir.

soğuk olmaz, sıcak da olmaz bayram dışında ortalık boş olduğu için daha rahat hizmet alırsın ama erken rezervasyonları kaçırmasaydın daha uygun fiyata bulabilirdin

1500 liradan erken rezervasyon felan fırsatları var. Ama ucak artı transfer için 890 tl istiyorlar. Ben arabamla o yolu git gel 300 tl maliyet çıkarıyorum. bakacaz. nasıl bir yol izleycez.

1500 liradan erken rezervasyon felan fırsatları var. Ama ucak artı transfer için 890 tl istiyorlar. Ben arabamla o yolu git gel 300 tl maliyet çıkarıyorum. bakacaz. nasıl bir yol izleycez.
erken rezervasyonlar kademe kademe, ilk en ucuz kademe aralıkta kapanıyor, bu sene yurtdışı rezervasyonları iyi gittiği için fiyatlar çok hızlı artıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...