VAZGECTİM, YARİN GİDİP SMART FOUR TWO ALCAM
Sigabilecen mi masallahin varmisVAZGECTİM, YARİN GİDİP SMART FOUR TWO ALCAM
Sigabilecen mi masallahin varmis
Masaya telefon (iphone ) cuzdan sigara paketide koy ama mutlakaSİGAMAZSAM SATARİİM, SİZE NEEEEĞĞHH
YARİN GORGUSUZLUGUN DİBİNK GORCEKSİNİZ BURDA, KOYCAM BMW İLE MERCO ANAHTARİNİ YAN YANA, UFFF BUGUN HANGİSİ İLE GEZSEM DİYE ANKET ACİCAM BURDA
Masaya telefon (iphone ) cuzdan sigara paketide koy ama mutlaka
Arada premiuma binmek istersen söyle gezdireyimSİGAMAZSAM SATARİİM, SİZE NEEEEĞĞHH
YARİN GORGUSUZLUGUN DİBİNK GORCEKSİNİZ BURDA, KOYCAM BMW İLE MERCO ANAHTARİNİ YAN YANA, UFFF BUGUN HANGİSİ İLE GEZSEM DİYE ANKET ACİCAM BURDA
Kimsenin gorup gormemesi sorun degil ya bu forumda neyi salsak onun suyu cikiyor tehlikeli olur oBASGAN, TESBİHİ UNUTTUN HATTA BİDE SİLAH KOYCAM MASAYA
Ya bence burda tatlış kucuk kufirler etsek berkin gormez ya, kendimi ifade etmekte zorlaniyorum arkadaslar
Arada bu soguklarda koltuk isitmasi falan caniniz ceker gelirsiniz banaArada premiuma binmek istersen söyle gezdireyim
Koltuk ısıtması gereksiz ağırlık abi bence. O yüzden kullanmıyorumArada bu soguklarda koltuk isitmasi falan caniniz ceker gelirsiniz bana
valla bi adaptif cruze severiz ama bence onada yok demeyinKoltuk ısıtması gereksiz ağırlık abi bence. O yüzden kullanmıyorum
Ufff koltuk isitma deme bana, libidom yukseldi(artik kufretmicem diye ne hallere dustuk), koltuk isitma dedin mi akan sular durur, su cift lobum bi koltuk sogutma gormedi, cok merak ediyorum.Arada bu soguklarda koltuk isitmasi falan caniniz ceker gelirsiniz bana
Ya şaka bi yana, her kış bundan sonra alacağım arabada koltuk ısıtması şart diyorum. Adaptif cruze olmazsa olmazım değil ama koltuk ısıtması soğuk şehirde can kurtarırvalla bi adaptif cruze severiz ama bence onada yok demeyin
Premium degil benim arac bak amaUfff koltuk isitma deme bana, libidom yukseldi(artik kufretmicem diye ne hallere dustuk), koltuk isitma dedin mi akan sular durur, su cift lobum bi koltuk sogutma gormedi, cok merak ediyorum.
Ya şaka bi yana, her kış bundan sonra alacağım arabada koltuk ısıtması şart diyorum. Adaptif cruze olmazsa olmazım değil ama koltuk ısıtması soğuk şehirde can kurtarır
Premium degil benim arac bak ama
Yahu be musluman daha gecen gun ben doydum opsiyona bos araba candir diyordun nasil inanayim ben sana simdi
Zamaninda ankarada beni kurtardi vallaYa şaka bi yana, her kış bundan sonra alacağım arabada koltuk ısıtması şart diyorum. Adaptif cruze olmazsa olmazım değil ama koltuk ısıtması soğuk şehirde can kurtarır
Az kaldı bro ısınıyor yavaştan. Bide benim bu dönem 10bucuktan erken ders yok, ordan yirttim birazAga ben gidip isitmali portatif minder alcam artik, her sabah titrmekten cok sikildim artik
Az kaldı bro ısınıyor yavaştan. Bide benim bu dönem 10bucuktan erken ders yok, ordan yirttim biraz