Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi diyet değil, sağlıklı beslenme :) Gerçi sağlıklı beslenme de değil, daha çok beslenmeme :D öğrencilik sağolsun
Ya aslinda bence saglikli beslenme normalden daha pahaliya geliyor yalan mi ? İstisnasiz her restoranda salata tabagina iki uc ilginc sey koy (avokado vb ) bir et yemeginden pahaliya geliyor sismanlik benim sucum degil :D
@Cenk yalansa yalan de

Ya aslinda bence saglikli beslenme normalden daha pahaliya geliyor yalan mi ? İstisnasiz her restoranda salata tabagina iki uc ilginc sey koy (avokado vb ) bir et yemeginden pahaliya geliyor sismanlik benim sucum degil :D
@Cenk yalansa yalan de
Özgür sövecek artık dicektim ki, mesajı buraya taşıdın :D
O konuda haklısın abi. Sağlıklı besleneyim desen ucuz değil. Ama sağlıksız desen yine ucuz değil. Beslenme komple pahalı. Gel sen de bana uy. Hepten azalt yemeği :D

Özgür sövecek artık dicektim ki, mesajı buraya taşıdın :D
O konuda haklısın abi. Sağlıklı besleneyim desen ucuz değil. Ama sağlıksız desen yine ucuz değil. Beslenme komple pahalı. Gel sen de bana uy. Hepten azalt yemeği :D
Bende senin gibiydim ya altimda arabam varken acindirirdim kendimi :D ben hic anlamam bu forumda herkes sisman

1500 dolara İstanbul'da ortalama 176m2 kiralayabiliyorken Manhattan'da 26 m2 kiralayabiliyormuşsun.

Ekli dosyalar

• chartoftheday_11451_where_renters_get_the_most_and_least_space_n.jpg
    chartoftheday_11451_where_renters_get_the_most_and_least_space_n.jpg
    235.7 KB · Görüntüleme: 158
Yakalandiniz, dagilin uleyn, ulan kufredememek cok koyuyo, duygularimi kufretmeden aktaramiyorum :( ah bi 5 dk kufretme suresi olsa :(

Beyler geri donusu olmayan bir yola girdik, babam yarin noterden vekaletname cikarcak adama, parayi hesabina gonderdim. ALCAZ YANİ ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...