Kamuflajlı yeni i20 , caddede başka bir i20 ye ayar veriyordu
İzmit yollarinda hyundai'nin yeni modellerini gormeye alıştık artık
İzmit yollarinda hyundai'nin yeni modellerini gormeye alıştık artık
Ya aslinda bence saglikli beslenme normalden daha pahaliya geliyor yalan mi ? İstisnasiz her restoranda salata tabagina iki uc ilginc sey koy (avokado vb ) bir et yemeginden pahaliya geliyor sismanlik benim sucum degilabi diyet değil, sağlıklı beslenme Gerçi sağlıklı beslenme de değil, daha çok beslenmeme öğrencilik sağolsun
Özgür sövecek artık dicektim ki, mesajı buraya taşıdınYa aslinda bence saglikli beslenme normalden daha pahaliya geliyor yalan mi ? İstisnasiz her restoranda salata tabagina iki uc ilginc sey koy (avokado vb ) bir et yemeginden pahaliya geliyor sismanlik benim sucum degil
@Cenk yalansa yalan de
beyler buraya gelin de Özgür sövmesinBir ara spor yaparken 75'dim sonra birakinca 100 oldum. Sporla zayiflayanlar birakinca daha cabuk aliyor. Su icsek yariyor napak
Bende senin gibiydim ya altimda arabam varken acindirirdim kendimi ben hic anlamam bu forumda herkes sismanÖzgür sövecek artık dicektim ki, mesajı buraya taşıdın
O konuda haklısın abi. Sağlıklı besleneyim desen ucuz değil. Ama sağlıksız desen yine ucuz değil. Beslenme komple pahalı. Gel sen de bana uy. Hepten azalt yemeği
Ayrica cidden istanbulda yarim tavuk ayran 2.5 lira kombinasyonundan bolca yedim allah affetsinbeyler buraya gelin de Özgür sövmesin
İşte ben hep iskender yediğim için lpgli araç kulşandım..Ayrica cidden istanbulda yarim tavuk ayran 2.5 lira kombinasyonundan bolca yedim allah affetsin
az yeyip benzinli biniyorum. Üstüne bide ağırlık azaltmış oluyorum. misİşte ben hep iskender yediğim için lpgli araç kulşandım..
Ozgurun baslik araba muhabbetiyle basladi otomobillerin agiriligi ile gitti, baklava sut muhabbetiyle devam edip bizim kilolara kadar geldi.. Yani baslik coktan yalan oldu her otopark.com forum basligi gibi. Bu forumun kaderi bu galibabeyler buraya gelin de Özgür sövmesin
o baklava muhabbeti burda değil miydi ya. Bende fena karıştı o zaman konularOzgurun baslik araba muhabbetiyle basladi otomobillerin agiriligi ile gitti, baklava sut muhabbetiyle devam edip bizim kilolara kadar geldi.. Yani baslik coktan yalan oldu her otopark.com forum basligi gibi. Bu forumun kaderi bu galiba
E napcan abi bir yerden sonra konuscak birsey kalmiyorOzgurun baslik araba muhabbetiyle basladi otomobillerin agiriligi ile gitti, baklava sut muhabbetiyle devam edip bizim kilolara kadar geldi.. Yani baslik coktan yalan oldu her otopark.com forum basligi gibi. Bu forumun kaderi bu galiba
E napcan abi bir yerden sonra konuscak birsey kalmiyor
kendi de gelip muhabbet ediyormuş zaten. Sorun yok o zamanZaten adam arabaya karar vermiş gidip alacak bir forum klasiği olarak konu başka yerlere kayıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o baklava muhabbeti burda değil miydi ya. Bende fena karıştı o zaman konular
En son ozgur arabada karar kilinca fistikli baklava gorseliyle ziyafet verdi foruma o basliktaE napcan abi bir yerden sonra konuscak birsey kalmiyor
ya yok yarın vazgectık yazıp volvo nasıldı dıyecek bakın gorunEn son ozgur arabada karar kilinca fistikli baklava gorseliyle ziyafet verdi foruma o baslikta
Aynen oyle.. sabit basliklari yalan etmemeye calisiyoruz ama normal basliklar bir yerden sonra kontrolden cikiyor
vallahı ınanmak ıstıyorum ama...Zaten adam arabaya karar vermiş gidip alacak bir forum klasiği olarak konu başka yerlere kayıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O yuzden b 180 aliyoruz deyince hayirli olsn demedim. Araci aldik deyip baslik acana kadar bekliyorum ozgur de hababamdaki kul yutmaz gibi ayni. Yazili gibi basliyor sozluye karar veriyorya yok yarın vazgectık yazıp volvo nasıldı dıyecek bakın gorun
Bi yarın olsun bakalım broYakalandiniz, dagilin uleyn, ulan kufredememek cok koyuyo, duygularimi kufretmeden aktaramiyorum ah bi 5 dk kufretme suresi olsa
Beyler geri donusu olmayan bir yola girdik, babam yarin noterden vekaletname cikarcak adama, parayi hesabina gonderdim. ALCAZ YANİ ...