Bugün gittik ustaya Taunus icin. Tevzi makarası, distribütör kapağı, buji ve buji kablosunu al gel dedi. Baya degisirmis yakisi ve gidişi. Çelik yüzük muhabbetini sordum hiç gerek yok dedi
aaaa ne tesadüf ben de istiyom. bide şöyle kırmızı ve QV olursa daha iyi olur.Guilia istiyom ben.
Hayalleniz ne büyük yawwwGuilia istiyom ben.
Yerli olarak detailing tube var oda güzel .Aynen oyle hemfikirim chemical guys da guzeldir bi kac kanal daha vardi abone olmamisim unuttum onlari varsa sende paylasabilirmisin
Aslinda bi ara cok fena sardim ayna gibiydi daimi araba sonra malum istanbul cizik kaza sogudum artik les gibi
Belki yarından da yakın...Kim bilir belki yarın...
Yok yav milli piyango çekilişi yarınBelki yarından da yakın...
Evinde 2 araba var abi en azındanKim bilir belki yarın...
insan hep daha iyisini ve fazlasını ister. müdürüm piyangodan parayı bulsun bize de bi araba alırEvinde 2 araba var abi en azından
Bende bi e90 320d olsun milyoner olim 5 yıl kullanırım şuan. Arabaya fazla para yatırmak istemem hiçbir zaman.insan hep daha iyisini ve fazlasını ister. müdürüm piyangodan parayı bulsun bize de bi araba alır
alır alırinsan hep daha iyisini ve fazlasını ister. müdürüm piyangodan parayı bulsun bize de bi araba alır
canın sağ olsun müdürüm.Adamın dibi birine Sözüm var maalesef
Dedim ben.canın sağ olsun müdürüm.
Kimdir o forumdan mıAdamın dibi birine Sözüm var maalesef
Sana çıksa bana alır mısın abi <3Dedim ben.
Yok bende almamSana çıksa bana alır mısın abi <3