Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arabayı sonunda canlı görebildim:Dfotoğraflardan nekadar ufak olduğu pek anlaşılmıyor:D minnacık
20180207_184740-1.jpg
20180207_184808-1.jpg

İçine bindim, çok minnak ve hoş duruyor kullanmadım ama şunu söyleyebilirim.Canını seven cimri kişiler için motorsiklet gibi ölüm makinesinden kat ve kat daha mantıklı bir seçenek şahsen şu an fiyatı asgari en ucuz alınabilir ikinci el araç fiyatından daha düşük olsa(6 bin tl) gözümü kırpmadan alırım.Bajaj güzel yaptı ama bu dediğim fiyat bandına inmesi gerek Türkiye'de başarılı olup halkın talebi için.Belki yerli otomobil yerine bunlara çalışsalar ülke ekonomisine fayda eminim çoğu motorsiklete binmek zorunda kalan kişilerle benimle hem fikirdir.İkinci elde fiyatı düşerse belki yine de alınası olabilir.

Son düzenleme:
185 liraya koltuk ısıtma buldum alsam mı taunusa :D
O tarz şeyler alacağına paranı saklayıp mekanik parçaları yenilemeni önerirm. Bırak arabanın kaportası göğüsü eski olsun onlar seni yolda bırakmaz. Motor şanzımanın sağlamsa alt takıma geç direksiyona geç, bunlar daha önemli şeyler. Bazen çok ucuz bir demir parçasını değiştirmek bile büyük değişimler yaratıyor sürüşte.
Tamamen benim önerimdir, ben olsam böyle yapardım diyelim.

Yalnız bu alet mantıklıymış. =)
Acayip hem de scooter falan değil vitesli normal motorsiklet ne ise aynısı sadece hacmi çok küçük onu da bildiğim kadarıyla gizlice(kayıtsız) biraz büyütüyorlar motorsiklet yokuşlarda çeksin bayılmasın diye.Ben çok düşündüm ama güzergahım da en düşük 70 km/h hızla gidebilirim daha yavaş gidersem ıslak sopa ile döverler.:pTabii bir de bu hızla giderken sağımı solumu rüzgardan hastalandırmam da an meselesi.Onun haricinde kısa yollu şehir içi güzergahım olsa arabayı satıp bununla gidip gelirdim bir de hacmi büyüttük mü tamam.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...