Beyler duasina güvenen bana 3-5 okuyup uflesin de şu dönem sıkıntı çıkmasın okul bitsin. Yaş neredeyse 25. Dar bastı artık
4-5 sene önce döner ayran 1.75-1.50 az mi yerdim .Ayrica cidden istanbulda yarim tavuk ayran 2.5 lira kombinasyonundan bolca yedim allah affetsin
Emin misin karar verdigine ? [emoji3]Zaten adam arabaya karar vermiş gidip alacak bir forum klasiği olarak konu başka yerlere kayıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 buçuk sene önce Ankara'da denk gelmiştim ben de şöyle bayinin önünde. Önüne geçip kucaklayabiliyorsun aletiBu arabayı sonunda canlı görebildimfotoğraflardan nekadar ufak olduğu pek anlaşılmıyor minnacıkEkli dosyayı görüntüle 11311 Ekli dosyayı görüntüle 11312
Benim deneyeceğim ilk sey sallayip devirmeye calismak veya kaldirmaya calismak olurdu1 buçuk sene önce Ankara'da denk gelmiştim ben de şöyle bayinin önünde. Önüne geçip kucaklayabiliyorsun aleti
Elektrik tesisatinda sıkıntı çıkarmasın ?185 liraya koltuk ısıtma buldum alsam mı taunusa
Hangi tesisat kabloların arasında kontağı zor buluyorum dbshshsbElektrik tesisatinda sıkıntı çıkarmasın ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O tarz şeyler alacağına paranı saklayıp mekanik parçaları yenilemeni önerirm. Bırak arabanın kaportası göğüsü eski olsun onlar seni yolda bırakmaz. Motor şanzımanın sağlamsa alt takıma geç direksiyona geç, bunlar daha önemli şeyler. Bazen çok ucuz bir demir parçasını değiştirmek bile büyük değişimler yaratıyor sürüşte.185 liraya koltuk ısıtma buldum alsam mı taunusa
Saygılar berkin bey , İban no nuzu atin belki benim mesajları gormezden gelmenize yardımcı olabilir .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
185 liraya koltuk ısıtma buldum alsam mı taunusa
Ankara'danneyimiş ooo internetten mii ?
Yalnız bu alet mantıklıymış. =)@İstanbulluu yeri geliyor, canıma tak ediyor okul uzak olmasa ya da otoban süratlerine çıkmayacak bir güzergahta olsam arabayı satar, sadece B ehliyetle kullanılabilen vergi ve zorunlu trafik sigortası masrafı olmayan şu motordan alırdım.İkinci elde 2k kmde olanlar 2700 e kadar düşmüş.
http://www.kubamotor.com.tr/model/rx9/
Acayip hem de scooter falan değil vitesli normal motorsiklet ne ise aynısı sadece hacmi çok küçük onu da bildiğim kadarıyla gizlice(kayıtsız) biraz büyütüyorlar motorsiklet yokuşlarda çeksin bayılmasın diye.Ben çok düşündüm ama güzergahım da en düşük 70 km/h hızla gidebilirim daha yavaş gidersem ıslak sopa ile döverler.Tabii bir de bu hızla giderken sağımı solumu rüzgardan hastalandırmam da an meselesi.Onun haricinde kısa yollu şehir içi güzergahım olsa arabayı satıp bununla gidip gelirdim bir de hacmi büyüttük mü tamam.Yalnız bu alet mantıklıymış. =)