Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VrPN7V.png
jyXpaG.png

Edit:
Mdo2Qa.jpg

Avusturyadan bi alfistinin tuhaf tepkisi. Dinime sövülmüş gibi hissettim
Bizim fiyatları görseler miting yapar bunlar. 10 bin dolar için hareketlere bak hareketlere.. Vileda sopasıyla kovalarım valla

Bu ilk değil son da olmuyor yeter yahu bizim diğer Avrupa ülkelerinden çektiğimiz nedir böyle, bilmem neyin filminde, haritada yok Kıbrısı Rum gösterirler yok Doğu Anadolu'yu Ermenistan'a katarlar yok Güney Doğu Anadolu'ya PKK yaftası yapıştırırlar bıktım artık.Yabancıların derdi nedir bu kadar büyük?Kusura bakmayın, burada biz yaşıyoruz sizin idealleriniz veya emelleriniz değil.Bu ufak harita oyunları göründüğü kadar masum değil bence İsrail'e dair en ufak noktayı belirten bunlar bize gelince koca kıta geçişini suya gömerler.

Son düzenleme:

Sığırlar sosyal medyadan açıklama yapmışlar grafik hatası diye..Böyle grafik hatası mı olur ? Herkes aptal bir bunlar akıllı
Sen lastik satan bir firmasın geri zekalı bu yaptığın sana ne kazandıracak ?

Sevdiğim ve sürekli kullandığım 2 lastik markası vardı. Michelin ve Continental
Artık sadece Michelin var

Bugüne kadar saçma sapan boykotların hiçbirini takmadım ancak bir marka boykot edilecekse o da Continental'dir..Sen ülkeyi nasıl yok sayıyorsan bu ülkenin vatandaşları da Continental diye bir markayı yok sayabilir..

Son düzenleme:
Bu ilk değil son da olmuyor yeter yahu bizim diğer Avrupa ülkelerinden çektiğimiz nedir böyle, bilmem neyin filminde, haritada yok Kıbrısı Rum gösterirler yok Doğu Anadolu'yu Ermenistan'a katarlar yok Güney Doğu Anadolu'ya PKK yaftası yapıştırırlar bıktım artık.Yabancıların derdi nedir bu kadar büyük?Kusura bakmayın, burada biz yaşıyoruz sizin idealleriniz veya emelleriniz değil.Bu ufak harita oyunları göründüğü kadar masum değil bence İsrail'e dair en ufak noktayı belirten bunlar bize gelince koca kıta geçişini suya gömerler.
Continental Tr açıklama yapmış da, açıklamaları da komik. Grafik hatasıymış. Yunan adalarını en detaylı biçimde göster ama yandaki kocaman ülkeyi ne hikmetse haritada gösterme. Böyle böyle bazı şeyler gün yüzüne çıkıyor. Harbiden bazen hak veriyorum. Alemin derdi biz olmuşuz.

Continental Tr açıklama yapmış da, açıklamaları da komik. Grafik hatasıymış. Yunan adalarını en detaylı biçimde göster ama yandaki kocaman ülkeyi ne hikmetse haritada gösterme. Böyle böyle bazı şeyler gün yüzüne çıkıyor. Harbiden bazen hak veriyorum. Alemin derdi biz olmuşuz.

Açıklama daha aptalca..Ulan bir kişi mi izliyor ve onaylıyor o videoyu. Oraya ekleyene kadar kaç onaydan geçiyor..Ya körler ya da yöneticileri ve çalışanları coğrafya bilmeyecek kadar aptal

Açıklama daha aptalca..Ulan bir kişi mi izliyor ve onaylıyor o videoyu. Oraya ekleyene kadar kaç onaydan geçiyor..Ya körler ya da yöneticileri ve çalışanları coğrafya bilmeyecek kadar aptal
Direk silmişler Türkiyeyi. Hadi oldu da başka yere koydun Türkiyeyi ona eyvallah. Lan koskoca yeri silmişsin. Hiç mi açıp bakmadınız dünya haritasına. Haritayı kopyalayıp koyun videoya işte. Bildiğin üzerinde uğraşılmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...