Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Instagram post by _krdsturkiyeburanebeklion_Be8osh.jpg

Keşke 100 den başlasaydı. Alıştıra alıştıra attırınca olmuyor bam diye arttıracakki dikkat çeksin

Millet galeyana gelmeye ne kadar hazır yahu. Continental olayı bence baya komik olmuş, grafiği hazırlayan akıllı Türkiye layerını açmayı unutmuş. Boykot için Continental lastiklerini bıcaklamaya ve yakmaya davet ediyorum milletimizi :D
Tayfalar boş otoparklarda toplanıp yanlıcak kanka :D

Millet galeyana gelmeye ne kadar hazır yahu. Continental olayı bence baya komik olmuş, grafiği hazırlayan akıllı Türkiye layerını açmayı unutmuş. Boykot için Continental lastiklerini bıcaklamaya ve yakmaya davet ediyorum milletimizi :D

Haberi ilk gördüğümde @bt abiye attım ve ülkeyi topluca lastik yakmaya davet ettim :D

Good year can :p

Abi ben bile burada yazı yazarken eksik gedik yanlış var mı diye kontrol ediyorum kaç defa. Koca firma için reklam hazırlayan adam hiç mi kontrol etmemişte unutmuş koca ülkeyi. Basit düşünülecek bir şey değil bence.

He arabada conti var, gidip kesmeyi de düşünmüyorum ama en azından tepkisini koysun millette çıksın bir özür dilesin bu davarolar. Klavye komandoluğu yapılsın demiyorum fakat sosyal medya kullanmasını bilen için güçlü silahlardan.

Bu parayı vermem için 1 lt yakması lazım:D
Ekli dosyayı görüntüle 11345
En boş dizel polo manuel 92 bin lira. Hibritte o kadar boş donanımlısı yok ve hepsi e-cvt şanzıman. 208 dizel otomatik active (orta donanım) donanımda 100 bin 500 lira. Dizel B sınıfı seviyesinde. 94 bin lira istiyorlar hibrite ki diğerleriyle benzer fiyatta.

O değilde B sınıfı arabalara 90-100 hatta 110 bin lira nedir ya. Ne ara o seviyeye sıçradık, 2 yıl önce 60-70 bin liraydı bu arabalar. Aralık 2015'te hibrit cool donanım 62 bin liraydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...