pahalı. En düşük 75binden başlıyor. Duster bu paraları hak etmiyor.dusterın fiyatı belli olmuş sizce nasıl
pahalı. En düşük 75binden başlıyor. Duster bu paraları hak etmiyor.dusterın fiyatı belli olmuş sizce nasıl
Aynısını yazıcaktımMillet galeyana gelmeye ne kadar hazır yahu. Continental olayı bence baya komik olmuş, grafiği hazırlayan akıllı Türkiye layerını açmayı unutmuş. Boykot için Continental lastiklerini bıcaklamaya ve yakmaya davet ediyorum milletimizi
Tayfalar boş otoparklarda toplanıp yanlıcak kankaMillet galeyana gelmeye ne kadar hazır yahu. Continental olayı bence baya komik olmuş, grafiği hazırlayan akıllı Türkiye layerını açmayı unutmuş. Boykot için Continental lastiklerini bıcaklamaya ve yakmaya davet ediyorum milletimizi
İyice alfisti oldun heeee
Millet galeyana gelmeye ne kadar hazır yahu. Continental olayı bence baya komik olmuş, grafiği hazırlayan akıllı Türkiye layerını açmayı unutmuş. Boykot için Continental lastiklerini bıcaklamaya ve yakmaya davet ediyorum milletimizi
Conti lastikern üstüne yazı yazam bari
Alfistiler çok yaşa yazcmYaz yaz faşo conti yaz sprey boyayla
O da ABD malı.
Abi ben bile burada yazı yazarken eksik gedik yanlış var mı diye kontrol ediyorum kaç defa. Koca firma için reklam hazırlayan adam hiç mi kontrol etmemişte unutmuş koca ülkeyi. Basit düşünülecek bir şey değil bence.Millet galeyana gelmeye ne kadar hazır yahu. Continental olayı bence baya komik olmuş, grafiği hazırlayan akıllı Türkiye layerını açmayı unutmuş. Boykot için Continental lastiklerini bıcaklamaya ve yakmaya davet ediyorum milletimizi
En boş dizel polo manuel 92 bin lira. Hibritte o kadar boş donanımlısı yok ve hepsi e-cvt şanzıman. 208 dizel otomatik active (orta donanım) donanımda 100 bin 500 lira. Dizel B sınıfı seviyesinde. 94 bin lira istiyorlar hibrite ki diğerleriyle benzer fiyatta.Bu parayı vermem için 1 lt yakması lazım
Ekli dosyayı görüntüle 11345