Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mechanic_s Life on Instagram_ _No doubt this is th.jpg

Aga atmo Fd6 sürdüm, evdeki dizele ekmek veresim gelmiyor şimdi. :D
Hani turbo lagın ne olduğunu, olmayınca nelerin güzelleştiğini iliklerime kadar hissettim. :D
Vtec Just Kicked In Yo diyorum başka bir şey demiyorum. :D
Bide 125 beygirlik normal bir araba o. 2.5 sıralı 6 192 beygir makina sürdüğünü düşün :D üstüne üstlük arkadan itiş :D

Bide 125 beygirlik normal bir araba o. 2.5 sıralı 6 192 beygir makina sürdüğünü düşün :D üstüne üstlük arkadan itiş :D
Aman hocam dur şimdi gözüm kararacak böbrek+era verip alıcam bir e46. Diğer böbreği de onun benzinine satacağım sonra. :D

Ya şaka bir yana iyi hoş ama bu benzin fiyatlarıyla yuva yıktırır böyle arabalar. Ben ehliyet alınca ilk iş hypermilling kasmaya çalışan adamım benim bile kanıma girdi zehri. Ayağımı zaptederim falan işi hikaye o ciğer sesine doyum olmaz, her ışıkta hatata sonra. :D
Zehrin etkisi geçince dizel türküsü çığırmaya başlarım ben yine. :D

bende tatlı egzos ta var cok eglencelı oluo
Ayy içim titredi üstad dur stock ciğer sesine eridim zaten, birde öyle deyip depresyona sokma beni. :D

Son düzenleme:
Aman hocam dur şimdi gözüm kararacak böbrek+era verip alıcam bir e46. Diğer böbreği de onun benzinine satacağım sonra. :D

Ya şaka bir yana iyi hoş ama bu benzin fiyatlarıyla yuva yıktırır böyle arabalar. Ben ehliyet alınca ilk iş hypermilling kasmaya çalışan adamım benim bile kanıma girdi zehri. Ayağımı zaptederim falan işi hikaye o ciğer sesine doyum olmaz, her ışıkta hatata sonra. :D
Zehrin etkisi geçince dizel türküsü çığırmaya başlarım ben yine. :D

Ayy içim titredi üstad dur stock ciğer sesine eridim zaten, birde öyle deyip depresyona sokma beni. :D
ya bız @Cussler la eglendık otoparkta ama apacı ıcı vs degıl ust devırlerde ses gelıyor alttan alttan :D

Uzun zaman sonra gece dışarı çıktım. Akaretlerde beerhall diye bir mekan. Içerisi ful üniversiteli dolu ve onların salgıladığı testesteron ve östrojenleri. Çok değişik kafalar çok...
Hadi sizin yaş kemale ermiş. O kekoların bir çoğu benim akranım ben de tiksiniyorum hepsinden. Adamlık yaşa cinsiyete bakmaz hocam, cıvık adam 10 yaşında da olsa 110 yaşında da olsa cıvık olur. Hormonmuş veya dönemmiş falan bunlar hikaye, kendini geliştirmemek başka olay.

Hadi sizin yaş kemale ermiş. O kekoların bir çoğu benim akranım ben de tiksiniyorum hepsinden. Adamlık yaşa cinsiyete bakmaz hocam, cıvık adam 10 yaşında da olsa 110 yaşında da olsa cıvık olur. Hormonmuş veya dönemmiş falan bunlar hikaye, kendini geliştirmemek başka olay.
Aynen dediğin doğru. Bir yere kadar eyvallah da cılkını çıkarmamak lazım. Gerçi bir yandan da kim ne yaparsa yapsın demekten de kendimi alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...