Son iptali mi var nedirEvet abi on numara sendeki ayar hem çok ses çıkmıyor hemde atmosferik sesini duyabiliyorsun
Son iptali mi var nedirEvet abi on numara sendeki ayar hem çok ses çıkmıyor hemde atmosferik sesini duyabiliyorsun
Yok yok o olsa binilmez susturucuda oynama , içi biraz kesildi-traşlandi demişti @SailorSon iptali mi var nedir
GünaydınGünaydın herkese huzurlu sabahlar keyifli bir hafta sonu diliyorum
Ya cenk sony mi kaldi allah askina bang olufsen bose beats havada ucuyor ne inatcilar yav60 bin bakimi icin servise geldim. Gelmisken yeni fiesta'ya bir bakayim dedim de disini oldukca begendim. Ic mekan malzeme kalitesini begendim ama dizayn olarak pek etkilemedi diyebilirim. Focus'u satip almazdim oyle soyleyeyim. Ayrica focus oyle cok genis degil ama ona ragmen focus'tan sonra ic mekani komple kucuk geldi diyebilirim.
Bu arada Ford'a tekrar sovuyorum.. 1.6 tdci titanium aracimi 2015'de alirken sony ses sistemini kaldirmislardi ama simdi ayni araca tekrar eklemisler. Cok canimi sıktı..
Ee bu yeni kasa olmadigi icin bang and olufsen'i koyamazlar. Ona uygun dizayni yok zaten uretimin. Benim aracta standart ses sistemi var 6 hoparlorlu ama en azindan sony bundan iyidirYa cenk sony mi kaldi allah askina bang olufsen bose beats havada ucuyor ne inatcilar yav
Ki genelde sony ses sistemine orta diyorlar
senın standardın cogu arabadan ıyıdır 6 varsa gene ıyı en son nıssan bakarken 6 opsıyonduEe bu yeni kasa olmadigi icin bang and olufsen'i koyamazlar. Ona uygun dizayni yok zaten uretimin. Benim aracta standart ses sistemi var 6 hoparlorlu ama en azindan sony bundan iyidir
Tatmin ediyor standartlar ama sesin netligi opsiyon sistemlerde daha iyi oluyor genelde. Zaten benim uzuntumun sebebi standart donanim olmasina ragmen aracta olmamasiydi. Opsiyon olsa almazdimsenın standardın cogu arabadan ıyıdır 6 varsa gene ıyı en son nıssan bakarken 6 opsıyondu
bununla telefon sarj etmek hıc mantıklı degıl. sadece bu cıhaz ıcın degıl xıaomı severım gercı de bu tur cıhazların ıcınde akım sabıtleyıcı yok.50tlye hem bluetooth araç kiti hem usb şarj bence çok iyi, almayı düşünen olursa bitmediyse indirim kodu atabilirim ömden
https://tr.gearbest.com/car-charger/pp_642449.html??&lkid=11282049
peki daha iyi bir markanın cihazında da bu geçerli mi @Sailorbununla telefon sarj etmek hıc mantıklı degıl. sadece bu cıhaz ıcın degıl xıaomı severım gercı de bu tur cıhazların ıcınde akım sabıtleyıcı yok.
ozellıkle gemıde herkesın telefonlarının bataryaları sısmıs olur. cıft jenerator var gemıde kı boyutları muazzam yınede topraklama ve akım dengesızlıgı oldugu ıcın pıllerın performansı duser.benzer konu arabada da gecerlı
Bunun roidmi 2s modelini kullanıyorum. Arabamda aux girişi olmadığı için Bluetooth özelliğini kullanmak için almıştım. Baya memnunum ses kalitesi güzel. Ama hiç şarj etmek için kullanmadım o özelliğini bilemiyorum.50tlye hem bluetooth araç kiti hem usb şarj bence çok iyi, almayı düşünen olursa bitmediyse indirim kodu atabilirim ömden
https://tr.gearbest.com/car-charger/pp_642449.html??&lkid=11282049
Bu boyutlardaki cihazlar icin evet gecerli.ozellikle telefonunda quick chage 3 gibi hizli sarjin varsa sarj etmeden once hizli sarji kapatmayi unutma.peki daha iyi bir markanın cihazında da bu geçerli mi @Sailor
Kaptan kapalı ihale ve online e-ihale sistemi olduğu için teklif verirken seni ve teklifini kimse görmüyor. Yedi emin otoparklarindaki mafya ihaleleri gibi değil sıkıntısı şu kumar oynuyosun yani alacağın arabayı calistiramadan çalışıp çalışmadığı bilmeden aliyosun. Gümrük otoparkının bulunduğu sehirdeysen ankara gibi gidip arabalari inceleyebiliyosun ama çalıştırmak yasakValla bence derin isler onlar