Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen çok şey istiyon ama yav :D Onu hiç bilmiyom hacı, bugün 2 hurdalığa baktım bu arada bulduğum orta konsollar leşti
Hurdaliga bende baktım elime ne geçerse aldım attım cebe. Zaten tanıdığım bi ustanın taunusa bakmaya gitmistim. Elimin girdiği her şeyi aldım. Orta konsol turşu hepsinde. Eski püskü bı vites körüğü buldum şimdilik onu taktım

Hurdaliga bende baktım elime ne geçerse aldım attım cebe. Zaten tanıdığım bi ustanın taunusa bakmaya gitmistim. Elimin girdiği her şeyi aldım. Orta konsol turşu hepsinde. Eski püskü bı vites körüğü buldum şimdilik onu taktım
Ya şu orta konsolun bir şekilde kalıbını tedarik edip veya temizini ödünç alarak kalıbını çıkarttırıp iyi bir kalıpçıda yenisini yaptırsanız olmaz mı? O kadar tamponlar yapıyorlar, modifiye için özel üretim spoilerler filan hazırlıyorlar, köşeli tasarım bir orta konsolu da üretirler diye düşünüyorum. Sunta veya mdf özellikle demiyorum, onlar arabayı Model T kadar ilkelleştirdiği için desteklemediğim malzemeler.

Ya şu orta konsolun bir şekilde kalıbını tedarik edip veya temizini ödünç alarak kalıbını çıkarttırıp iyi bir kalıpçıda yenisini yaptırsanız olmaz mı? O kadar tamponlar yapıyorlar, modifiye için özel üretim spoilerler filan hazırlıyorlar, köşeli tasarım bir orta konsolu da üretirler diye düşünüyorum. Sunta veya mdf özellikle demiyorum, onlar arabayı Model T kadar ilkelleştirdiği için desteklemediğim malzemeler.
Orta konsolu direk iptal Edip halı kaplayasim var. Kapı otomatiklerini kapıya alırız onda sıkıntı yok da kol dayamayi nasıl yapacaz onu bilmiyorum abi. ve son olarak USTA YOK DİDİMDE :(

Beyler, henüz ehliyet almamışlar veya daha çok henüz ehliyetini yeni olanlarıyla değiştirmeyenler fazla uzatmadan halletsinler. Bir kaç ay evvel yeni ehliyete geçtim ve hiç bir sağlık sorunum yokken bir sürü muayene ve kıllık çıkardılar. Es kaza sıkıntıları olanları ise oldukça zorluyorlar. Sırf bu sebepten parasını verip özel hastaneden muayene raporu alanlar var ama ona da bir düzenleme getirebilirler. Dediğim gibi sağlık muayenesi konusunda işler sıkılaşıyor daha sonra ehliyetsiz kalmayın.
http://www.5n1kmakale.com/bu-hastaligi-olanlara-artik-ehliyet-yok/

Beyler, henüz ehliyet almamışlar veya daha çok henüz ehliyetini yeni olanlarıyla değiştirmeyenler fazla uzatmadan halletsinler. Bir kaç ay evvel yeni ehliyete geçtim ve hiç bir sağlık sorunum yokken bir sürü muayene ve kıllık çıkardılar. Es kaza sıkıntıları olanları ise oldukça zorluyorlar. Sırf bu sebepten parasını verip özel hastaneden muayene raporu alanlar var ama ona da bir düzenleme getirebilirler. Dediğim gibi sağlık muayenesi konusunda işler sıkılaşıyor daha sonra ehliyetsiz kalmayın.
Yazın alabilirim abi en erken. 2 milyarim yok valla sezonu beklemek zorundayım

Yazın alabilirim abi en erken. 2 milyarim yok valla sezonu beklemek zorundayım
Yeni alacaklar bu konuda çok hızlı hareket etmese de olur. Zira yeni ehliyet alanların yaşları henüz genç ve sağlık sorunları daha düşük yüzdeli. Ben 18 yaşımda ehliyeti aldım gözlerim çok iyi görüyordu ki hala öyle. Ama geçen ay tekrar girdiğim sağlık muayenesinde sağ gözümün eskisi gibi olmadığını fark ettim. Hala iyi görüyorum ama yaş ilerlemeye başladığı için o eski performansı yok. O sebeple forumda yaşları ilerleyenler de mevcut olduğu için sağlık muayenesi mevzuatı zorlaşmadan aradan çıkarmak lazım.

Çok uygun fiyata çıkacağını sanmam abi yav

Zeka geriliği (IQ düzeyi 79 ve altı)
bu maddeden ülkenin yarısının ehliyetinin elinden alınması lazım

@kekum34 pazartesi yapiyorum. EA olacak gibi , Sayisal seçecek kadar derslerim iyi degil . Hem istedigim bolumde eşit agirlikta . Eşit agirlikta fazla zorlanmayacagimi düşünüyorum.

sen ne düşünüyorsun panpa ?

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben sayısalı seçtim pazartesi kağıdı vericem hava harp için sayısal gerekiyor. Artık 2 sene derslere çalışıcaz :D

Zeka geriliği (IQ düzeyi 79 ve altı)
bu maddeden ülkenin yarısının ehliyetinin elinden alınması lazım
Şu ehliyet konusunda devamlı yenılemek adı altında para kazanmasalar keşke.kısı bası dusuk bır para gıbı gelebılır ama kac mılyon kısının ehlıyetı var yazık gunah .

ayrıca iq konusuna hıc gırmıyorum. evet ulkenın yarısı salak ama sectıklerı hepımızden zekı.bır yerde kabul etmek lazım bunca ınsanı bu sekılde uyutup senelerce yonetebılmek bır basarı oykusudur.

bu zeka ısınden once 60 yas ustundekılerı 2 senede bır veya senede bır teste tabı tutmalılar . kım ne derse desın refleksler zayıflıyor.

Valla Sinan ustam bir ara göstermişti hatırlıyorum: 1.5d Saxo, fındık kadar motoruyla motor kulağı koparmıştı. Haydi bakalım sabahlar olmasın. :D
motor kulagının kopması neye yol acar ? ben koptugunda kosa kosa degıstırdım 450 kacmıstı cunku merak ettım nedır ne degıldır

Şu ehliyet konusunda devamlı yenılemek adı altında para kazanmasalar keşke.kısı bası dusuk bır para gıbı gelebılır ama kac mılyon kısının ehlıyetı var yazık gunah .

ayrıca iq konusuna hıc gırmıyorum. evet ulkenın yarısı salak ama sectıklerı hepımızden zekı.bır yerde kabul etmek lazım bunca ınsanı bu sekılde uyutup senelerce yonetebılmek bır basarı oykusudur.

bu zeka ısınden once 60 yas ustundekılerı 2 senede bır veya senede bır teste tabı tutmalılar . kım ne derse desın refleksler zayıflıyor.
Aynen öyle. Dedem 73 yaşında falan sembolü bir sürüyor parmaklarını yersin. İnsan arabadan inince toprağı öpüyor o derece

Aynen öyle. Dedem 73 yaşında falan sembolü bir sürüyor parmaklarını yersin. İnsan arabadan inince toprağı öpüyor o derece
alkol kullanmama ragmen bır damla bıle ıcınce arac kullanmayada karsıyım. bu devlet o konuda cok ıyı yaptı alkol alıp yola cıkan surucu dıger canları onemsemıyor demektır. 8 senedır bır fıll goruyorum ya nolcak bır bardak dedıkten sonra olanları.

aynı sekılde yas konusuda onemlı. kım ne derse desın refleksler yavaslıyor. o yasta bıneceksın taksıye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...