boyle kuru kuru olmaz ıstanbula yolun duserse beklerızEyvallah sagolasiniz, hep birlikte nice senelere inşallah
boyle kuru kuru olmaz ıstanbula yolun duserse beklerızEyvallah sagolasiniz, hep birlikte nice senelere inşallah
Bugün sevgililer günü için ne yaptınız? Ben cam suyu aldım yağına baktım
Baya masrafa girmişinBugün sevgililer günü için ne yaptınız? Ben cam suyu aldım yağına baktım
Sorma bu ay optimusa ancak bir depo benzin alabilirim...Baya masrafa girmişin
Bi depoyla 600km yapman lazım senin günde 20 km sürmüşün yeter daha nabıcnSorma bu ay optimusa ancak bir depo benzin alabilirim...
Yemedim ben kendi adima. Neler aldin neler kim bilir sevgilineBugün sevgililer günü için ne yaptınız? Ben cam suyu aldım yağına baktım
Hi dicek kadar var iştepasaport polisiyle ne konuşucan, sa der girersin
Yemedim ben kendi adima. Neler aldin neler kim bilir sevgiline
Bugune kadar kadinlar konusunda emin oldugum tek bir sey var. Sevgililer gunu , tanisma yil donumu , dogum gunu gibi gunlerde cok buyuk seyler yapmanin bir getirisi yok. Bu gunlerde yapacaklarinizi siradan bir haftasonunda yapin inanilmaz degerli hale geliyor. Ha birde ya hediyeye gerek yok millet alisveris yapsin diye planlanmis bir gun nasilsa diyorlarsa net YALAN. yine de kucuk bisiler almak lazim.Sevgilim yok I can’t find olayın kısası adjskdksjs Sonax xtreme nano iç temizleyici alacağım ve würth motor içi temizleyici alacağım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sana bir sir vereyim pinterest. Buyuk nimet cidden.İki arkadaşım var birlikteler. Erkek olan ne hediye alayım diye sordu. Ben şu ana kadar hiç yontulmadığım için fikir üretemedim. Sizce ne alınabilir kız arkadaşa ? Klişe şeyler bizim de aklımıza geliyor (kar küresi, parfüm, kolye vs.), yaratıcı bir şey lazım.
Keşke bana obd cihazı alan bir sevgilim olsa.
Beraber fotoğrafları falan var mı?İki arkadaşım var birlikteler. Erkek olan ne hediye alayım diye sordu. Ben şu ana kadar hiç yontulmadığım için fikir üretemedim. Sizce ne alınabilir kız arkadaşa ? Klişe şeyler bizim de aklımıza geliyor (kar küresi, parfüm, kolye vs.), yaratıcı bir şey lazım.
Keşke bana obd cihazı alan bir sevgilim olsa.
Saf, naif iki standart tip. Maksat adet yerini bulsun. Biz karşıyız normalde böyle olaylara da, kadınların en masumu bile kıskanç oluyor; çevresinde görüp istiyor illaki.Beraber fotoğrafları falan var mı?
Eyvallah, yolum düştüğü vakit haber ederim kaptanboyle kuru kuru olmaz ıstanbula yolun duserse beklerız
Araba Era olunca normaldirArkamdaki adam darlanmasın diye biraz gaza dokunuyorum kekolar hemen challenge accepted moduna giriyor. Resmen tacize uğruyorum trafikte sürekli. Ben anlamıyorum arkadaş kırk yaşında adamların bu kapışma isteği nereden geliyor ? Kurallara uymak istiyorum yav. Bir rahat bırakın da az yakalım.
Düz yol gazcılarına ayrıca tavım. Gram viraj kasma yok, anca düzde asılın sellektörü. Leylek misali Erayla yardım bugün bu cadde bebelerini virajda, bir tek lastiğimin tuttuğunu hissedebiliyorum sürüş dinamiği namına bir şey yok. Tutuşun bittiği yerde toplar devreye giriyor.
Memnun kaldin mi spritz 'den ?Direksiyonu ve vites topuzu yağlanmıştı onlara giriştim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Memnun kaldin mi spritz 'den ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi