Abi niye arkadan fotonu attın ki tahmin etmeye mi çalışcaz sürprizi ney
Aklima baska bisey gelmedi suprizli.
Abi niye arkadan fotonu attın ki tahmin etmeye mi çalışcaz sürprizi ney
Simdi bende arattim ama bulamadim sansursuz yokmus nereden buluruz ceyhunun videoyu @Cussler
Aklima baska bisey gelmedi suprizli.
Evet arkadan sürpriz oldu önden biliniyordu diye hatırlıyorum bendeValla bütün linklerin ortalarda abi herkes tanıyordur seni ama arkadan ilk defa gördük sanırım
En iyisi abi bu mecralardan uzak durmak lazım.Kolay kolay resim cikmaz. Bi arkadaşlar gorur okadar. İnstagram facebok arkadaslari. Linkedinde cikarim okadar.
Yanlis okudum allah affetsinEvet arkadan sürpriz oldu önden biliniyordu diye hatırlıyorum bende
Yaptigim kazadan sonra tehdit edildim. Bende bulunmayi zorlastirmak icin her ne varsa yaptim. Sık sık kendim hakkinda arama yaparim ama bisey cikmiyor. Sadece linkedin.En iyisi abi bu mecralardan uzak durmak lazım.
Hangi video?Simdi bende arattim ama bulamadim sansursuz yokmus nereden buluruz ceyhunun videoyu @Cussler
30 yas sonrasinda her erkek boyle cantami tasiyor acaba giderek yakinlasiyoruz 30 a bilelim yani zorunluluk varsaİlkdefa kendi fotomu paylaşayim bari supriz niyetine Ekli dosyayı görüntüle 11440
30 yas sonrasinda her erkek boyle cantami tasiyor acaba giderek yakinlasiyoruz 30 a bilelim yani zorunluluk varsa
Ceyhun gostermisti ya alisveris merkezindeHangi video?
Abi bildigin canta yav yanina astigin sen neden bahsediyordunResimde farkettim. Shortum arasina kacmiş ben sileyim. Ama silemedim tabi..
Yaptigim kazadan sonra tehdit edildim. Bende bulunmayi zorlastirmak icin her ne varsa yaptim. Sık sık kendim hakkinda arama yaparim ama bisey cikmiyor. Sadece linkedin.
Valla hatırlamadımCeyhun gostermisti ya alisveris merkezinde
E abi arabanın plakası var :/
Sorun yok Peugeot 3008 ile kalın.Kim ne yapmış ne etmiş neler oluyor beyler? Fransız kaldım.
3008'e ısınamadım.Sorun yok Peugeot 3008 ile kalın.