Artistlik yaptığı arabadakiler sivil polis çıkınca nasıl uzamış.
Benide ediyor sakin ol acaba cok yuklenmesek mi orada onaEkli dosyayı görüntüle 11452 And beni takip ediyor
Haberde
Sen bunun 3 kapılısını getir benim altıma ver. Sonra otur beni seyret. abs'siz tek havayastıklı Corsa 1.2 ile direksiyonda gevrek gevrek sırıtan adam, bu motorla bu şasiyle titr...Mazda 2 asla alinmaz kazasi cok kotu oluyor bunun
Sen bunun 3 kapılısını getir benim altıma ver. Sonra otur beni seyret. abs'siz tek havayastıklı Corsa 1.2 ile direksiyonda gevrek gevrek sırıtan adam, bu motorla bu şasiyle titr...
Vay vay bilirizdeKaptan pusu atacak simdi sahil yoluna , cama yumurta atarsa sakin silecek calistirma ali abi
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arabalara artislenenler genelde böyle, ufak bi zorlukta vınnn,
Artistlik yaptığı arabadakiler sivil polis çıkınca nasıl uzamış.
Gibi gibi... Ulan sakalım suretim de yelekliyle aynı oldu ha 2018'de hiç kesmeyince
Bana sakal yakismiyor cunku cikmiyor boyle bir olanak varken ben olsam guzel bir model birakirdim valla misGibi gibi... Ulan sakalım suretim de yelekliyle aynı oldu ha 2018'de hiç kesmeyince
1 senedir en ufak bi haber alamadığımız için ümidi kesmiştim aniden ortaya çıkmasının şeysiyle yazdım yoksa farkındayım ilk zamanlar yüklenmemek lazımBenide ediyor sakin ol acaba cok yuklenmesek mi orada ona
Yok sen birsey dememissinde ben genel soyledim zaten kestiremiyorum bende ne yapacagimi1 senedir en ufak bi haber alamadığımız için ümidi kesmiştim aniden ortaya çıkmasının şeysiyle yazdım yoksa farkındayım ilk zamanlar yüklenmemek lazım
wall yakinda jant boyutuna gore de vergi cikarsa sasirmayin
Youtube u cogunlukla arac videolari icin kullaniyorum onerilenlerde genelde hep arac oluyor ondan apacilik le hic isim olmaz vallaKaptan youtube senden soruluyor degişik degişik videolar paylaşıyorsun vallahi
hafif bir apaçilik var herhalde
@Sailor
Tesla yakında tr ofisini açacak onunla ilgili olabilirwall yakinda jant boyutuna gore de vergi cikarsa sasirmayin
Iyice tadini kacirdilar ama, iyi anladik biz de elektrikli araba almak isteriz de sanki elektrikli ile 1.6 nin fiyati ayni da biz tercih etmiyormusuz gibi bir kafa mi var bunlarda ya !!!
cok sinirlendim walla simdi
deselerki motor hacmine gore vergilendirmeden, motor gucune gore vergilendirmeye geciyor, eywallah dicem.
Düzgün yapılacağını bilsek aslında bu daha mantıklı, bizim araba da 1.6 320i de 1.6, aralarında nerdeyse 50hp var aynı vergiyi vermeleri garip oluyor, ama yine bizi şaşırtmayarak saçma sapan bir sistem getiricekler
Firmalar için olan fiyatlar baya bir yüksekte öğrenci versiyonu 150 dolar gibi kalmış sanki aklımda tam emin değilim öğrenirsem yazarım yine.ey forumdaşlarım, abilerim, kardeşlerim solidworks lisans fiyatları hakkında bilgisi olan varmıdır ? crackli program kullanıyorum fakat artık firmalar lisans soruyor 1500-2000 tl civarlarında ise almayı düşünücem fkat bir bilgi bulamadım internette bilgisi olan varmıdır ?