yalnız bu civice denildiği gibi 9 vites zdf gelirse diğer markalara göre ciddi bir avantaj elde eder, bir de şu göçük muhabbeti olmasa
Verim meselesi değil de, Otoyol kullanımında çok basmadıysanız, sakin sürüşte düşük hacim ve yüksek beygir ciddi ekonomi avantajı sağlıyor. Turboyu kullandıkça benzin ibresinin ivmesi artıyor Tabii Fiesta'nın o kasası da ciddi hafif, o da ayrı avantaj.İlk motorlar da belki şimdikiler kadar verimli degilmistir belki. Ben ecotsi ibizali bir arkadasla ankara istanbul yaptım. Pes pese ayni gittik. O dsg 7 ileri, ben manuel 5 ileri. Onun araba 110, benim 140bg. İlginç bi şekilde ben 0.2 litre daha az yakmistim
Çabuk terk et burayı ayucumBen de aynı böyle giyiniorum
Bizim Leon'la aynı renk. Bizimkilere bunu göstersem şu saatte kalkıp ateşe verirler arabayıAl işte hep bahsettiğimiz uzak durulması gereken apaçi leonculardan biri
https://www.instagram.com/p/BfODl0XlXBA/
Sadece gocuk degil iscilikde cok zayif arabada. Yolda bakiyorum araliklar birbirini tutmuyor. Evet bence en iyilerden biri zf ama yinede honda oldugu icin almam eskiden ne guzel arabalari vardi bitirdiler kendilerini yazikyalnız bu civice denildiği gibi 9 vites zdf gelirse diğer markalara göre ciddi bir avantaj elde eder, bir de şu göçük muhabbeti olmasa
%90 sakin akış hızlarında gittik. 120-130 gibi. Çok nadir bastık. Yola oranlarsak bastık sayılmazVerim meselesi değil de, Otoyol kullanımında çok basmadıysanız, sakin sürüşte düşük hacim ve yüksek beygir ciddi ekonomi avantajı sağlıyor. Turboyu kullandıkça benzin ibresinin ivmesi artıyor Tabii Fiesta'nın o kasası da ciddi hafif, o da ayrı avantaj.
Ekonominin dibi o zaman%90 sakin akış hızlarında gittik. 120-130 gibi. Çok nadir bastık. Yola oranlarsak bastık sayılmaz
Oo wp grubu mu var müdürüm ?
Ben de merak ettimYoo, biri burda paylaştı da çöktüm direk
ağız tadıyla bir bayram tebriği de yaptırmıyorsun insanlara ha :/Yoo, biri burda paylaştı da çöktüm direk
ağız tadıyla bir bayram tebriği de yaptırmıyorsun insanlara ha :/
Yarildim burda ama videoda tepkileri efsane sonda ya unutulmazlardan buinceyi anladım ben asdfasdf
@Berkin etiketleyelim genclerevet cuma oldu sürprizi alalım