Evet bendenmiş, valla onun öyle bi video olduğunu bilmiyordumbilsem atmazdımaz önce sildiğim senden değil miydi yav?
Evet bendenmiş, valla onun öyle bi video olduğunu bilmiyordumbilsem atmazdımaz önce sildiğim senden değil miydi yav?
11 dk sonra cuma gunundeyizCuma günü sürprizi açıklıyorum.
Yani yarın knk cuma diyince uzun süreymiş gibi geldiCuma günü sürprizi açıklıyorum.
Saka bir yana cok ozledim kafa rahat az yakan arabayi kullanmayi sinir stres oluyorum artik gecen ay tasinmalar vs derken 600 lira benzine gitmisOlsun satarız galerici tanıdık var
Benim dediğim de akan trafikti zaten. En azından İstanbul'un akıcı trafiği diyebiliriz. Benim Focus eb deneyimim ilk çıktığı zaman İzmir'de olmuştu.O zaman bilemiyorum. Hiç o derece trafiğe girmedim ben. Genelde trafik saatinde çıkmam gerekiyorsa 1-1 buçuk saat daha bekleyip çıkıyorum.
Bir ben bulamamisim demekki kor olunca insanYalnız dediginiz video google amcada aratınca çat diye çıkıyor
yaşı küçük olan kardeşlerimiz için sıkıntı
İyi bayramlar bu arada
Sanzimani korumak için limitlemisler. Zaten kullanirken de belli. Arabanın 1 ve 2. Vites cekislerinde garip bi farklılık var. 2 ve 3 arabanın canıBen onu anlamıyorum zaten ibiza ecotsı nın da 9.3 saniye
Dizel maxda 3 alsan kaça geliyor kaptanımSaka bir yana cok ozledim kafa rahat az yakan arabayi kullanmayi sinir stres oluyorum artik gecen ay tasinmalar vs derken 600 lira benzine gitmis
Yani hele yollari kisa ise tadindan yenmezde bende bir sure manuel kullandim baktim trafikde olacak is degil birdahada kullanmadim ozellikle sehir icinde bana hammalik geliyorŞu yaşımda manuel kullanmayacaksam ne zaman kullancam diyorum ve manuelimle mutluyum ben ya. Varsın gelsin yarım litre fazla yaksin
Estagfurullah canım bulmamak daha iyiymiş ben onu anladımBir ben bulamamisim demekki kor olunca insan
Benim dediğim de akan trafikti zaten. En azından İstanbul'un akıcı trafiği diyebiliriz. Benim Focus eb deneyimim ilk çıktığı zaman İzmir'de olmuştu.
144 milyar liste fiyatiDizel maxda 3 alsan kaça geliyor kaptanım
İstanbulda yaşasam manuel ben de kullanmam otm den nefret etmeme rağmenYani hele yollari kisa ise tadindan yenmezde bende bir sure manuel kullandim baktim trafikde olacak is degil birdahada kullanmadim ozellikle sehir icinde bana hammalik geliyor
Ayakkabasi kesin yari acik ciplak ayakla giymis pantolon kisa. Gogus acik saclar garip bisi kirli sakal olmazsa olmaz hic mi degismez su cakal tipleri yaAl işte hep bahsettiğimiz uzak durulması gereken apaçi leonculardan biri
https://www.instagram.com/p/BfODl0XlXBA/
Oaaa çok gğzellarabalannnAl işte hep bahsettiğimiz uzak durulması gereken apaçi leonculardan biri
Rober hatemo leona kadar düşmüş mü ya allah allahAl işte hep bahsettiğimiz uzak durulması gereken apaçi leonculardan biri
Ben de aynı böyle giyiniorumAyakkabasi kesin yari acik ciplak ayakla giymis pantolon kisa. Gogus acik saclar garip bisi kirli sakal olmazsa olmaz hic mi degismez su cakal tipleri ya