Kanalın ismini alabilir miyiz acabaYoutube u cogunlukla arac videolari icin kullaniyorum onerilenlerde genelde hep arac oluyor ondan apacilik le hic isim olmaz valla
Kanalın ismini alabilir miyiz acabaYoutube u cogunlukla arac videolari icin kullaniyorum onerilenlerde genelde hep arac oluyor ondan apacilik le hic isim olmaz valla
Ben de öyle düşündümBenide ediyor sakin ol acaba cok yuklenmesek mi orada ona
ama amaçları sizinki aynı kalırken atıyorum 150bg üstüne ek vergi bindirmek, yoksa sizi düşündüklerinden değil daha fazla vergi, bir de elektriklilerden şu an yeterli alamıyorlar, onları da yolmakDüzgün yapılacağını bilsek aslında bu daha mantıklı, bizim araba da 1.6 320i de 1.6, aralarında nerdeyse 50hp var aynı vergiyi vermeleri garip oluyor, ama yine bizi şaşırtmayarak saçma sapan bir sistem getiricekler
Hangi kanalin yahuKanalın ismini alabilir miyiz acaba
İyi bayramlar.comHangi kanalin yahu
iyi de Tesla yi avrupa veya amerika fiyatiyla bile orta sinif vatandas alamazki turkiye de, bir de uzerine tesvikli de olsa vergi gelince daha ulasilmaz yerlere gelir.Tesla yakında tr ofisini açacak onunla ilgili olabilir
Benim beynim biraz çorba olmuş, pardonHangi kanalin yahu
Devlet açısından bu problem mi sence? zaten iyi arabaları vergiyle sadece zenginlerin alabileceği fiyatlara çekiyorlariyi de Tesla yi avrupa veya amerika fiyatiyla bile orta sinif vatandas alamazki turkiye de, bir de uzerine tesvikli de olsa vergi gelince daha ulasilmaz yerlere gelir.
Linc geliyor ben sana soyleyeyim deBeyler ikinci sürpriz hoşunuza gitmeyebilir, bence yarın gece açıklayayım
Forum mu kapanıyorBeyler ikinci sürpriz hoşunuza gitmeyebilir, bence yarın gece açıklayayım
Açıkla gelsin olm valla uyuyamam trollük yaparımBeyler ikinci sürpriz hoşunuza gitmeyebilir, bence yarın gece açıklayayım
Sitede tek tr de tek tek tek tek tek yamultcam bunları
Net yalan ilan doktor adam lpg mi taktirir birde su motora lpg taktiranlara acayip kil oluyorum ya