Alfacilardan kim kaldi be senden baska
Benzinlikten çık bi etrafa bak
Alfacilardan kim kaldi be senden baska
Abi videoda aldin gibi gozuktu sankiYok yahu buradayım. videodaki 911 1200 HP civarı. O davet etmişti, gazlayıp kahvaltı yapmıştık.
Arkadaşlar
Şirketten 250lira karşiliginda 750 lirralik opet yakit yardimi alma gibi bir durum oluştu.
Şu an canimi tek sikan opetten yakit alimini yapmiyor olmam..
Ne yapsam acep...
Al arabayı benzinde kullanArkadaşlar
Şirketten 250lira karşiliginda 750 lirralik opet yakit yardimi alma gibi bir durum oluştu.
Ne yapsam acep...
@alfhonso arabanın hava filtresini söktüm. Temizledim. Taktım bi baktım rolantide stop etmeye başladı. Hava girişine baktım bantlamislar deligin yarısı kapali. Ben de biraz bant aldım 1 santim falan daha daralttim deliği. Şimdi sıkıntı yok. Bi sıkıntı olur mu
ben olsam hiç affetmem alırım her türlüArkadaşlar
Ne yapsam acep...
o nasıl oluyor yav 1 koyup 3 alacak dedikleri bu olsa gerekArkadaşlar
Ne yapsam acep...
Yazın nasıl kullanıyorOlmaz olmaz kışın babam da öyle kullanıyor
Yazın nasıl kullanıyor
bunları her iş yeri vermez. Bence hiç kaçırma al gitsin.Size şöyle diyim...
750 liralik setcard
750 liralik ebebek
750 liralik opet.
Hepside işime geliyor ..
Adam akıllı alet edevatın olcak her boş vaktimde gider aracın kaputunu açarım bir şeyleri elden geçirir düzeltirim vs tam hayalimBugün karburatorun hava girişini kapattım rolanti çok düştü. Onun yüzünden heel and Toe öğrendim yav. Resmen 3 pedalla gidebildim sanayiye
new phantom ? muhip reisle beraberPanpalar acaba ben bugün hangi markanın tanıtımına gittim? Tahminleri alabilirmiyim?
Yok yaw keyfine gazliyorduk, 200 e kadar tutunuyorum ama 200 den sonra fena gidiyor.Abi videoda aldin gibi gozuktu sanki
Rolls RoycePanpalar acaba ben bugün hangi markanın tanıtımına gittim? Tahminleri alabilirmiyim?