İnşaallah olur. 3-1 bitse bile kendi sahanda yemeden atacağın 2 gol turu getirir. Kolay değil yemeden 2 atmak münih'e ama en azından umut devam eder.Vidanin atilmasi robbenin girmesi hepsi işi zorlastiran unsurlar. Kör topal bi gol atsalar bari
İnşaallah olur. 3-1 bitse bile kendi sahanda yemeden atacağın 2 gol turu getirir. Kolay değil yemeden 2 atmak münih'e ama en azından umut devam eder.Vidanin atilmasi robbenin girmesi hepsi işi zorlastiran unsurlar. Kör topal bi gol atsalar bari
Disiplinli adamlar. İmkan varsa hiç acımıyorlar öyle bir eğitim almışlar. Aslında Almanların en sevdiğim özelliklerindendir ancak insanın karşısına çıkınca moral bozuyorlar.Almanlarla oynamayı o yüzden sevmiyorum. Durmak nedir bilmiyorlar. Açık buldukları an atabildikleri kadar atıyorlar. Hiç sevmem o yüzden.
Arabada öyle ahım şahım değişen bir şey yok aslında ama şimdi hasar kaydında yazacak 7600 lira diye millet sanacak arabayı pertten topladılar. Halbuki hiçbir şey olmamış. Kayıt mevzusunda fazla kılçıklanmamak lazım, en ufak şey 5k' dan başlıyor zaten. Geçmiş olsun.
Yalnız kapı parası kadar işçiliğine de mi almışlar, bana mı öyle geliyor ?
Hem de çok.. Brezilya'ya hiç acımamışlardı. Adamlarda merhamet yok. İhtiyaçları olmasa bile atıyorlar.Disiplinli adamlar. İmkan varsa hiç acımıyorlar öyle bir eğitim almışlar. Aslında Almanların en sevdiğim özelliklerindendir ancak insanın karşısına çıkınca moral bozuyorlar.
Derken 4 geldi...Hem de çok.. Brezilya'ya hiç acımamışlardı. Adamlarda merhamet yok. İhtiyaçları olmasa bile atıyorlar.
Kazanın fotoğrafı var mı? Var Faturası var mı? Var Sıkıntı yokO işçilik tutarı bütün onarımı kapsıyor ya Zaten sigortadan sorgulatınca kdv yazmıyormuş 6474 tl ye düşüyor rakam.Çok ciddi bir şey yok kazada zaten alan adam da artık bilerek alacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kazanın fotoğrafı var mı? Var Faturası var mı? Var Sıkıntı yok
Bahsettiğim tam da buydu.. Neyse hayırlısı olsun ne diyelim.Derken 4 geldi...
Bahsettiğim tam da buydu.. Neyse hayırlısı olsun ne diyelim.
Disiplinli adamlar. İmkan varsa hiç acımıyorlar öyle bir eğitim almışlar. Aslında Almanların en sevdiğim özelliklerindendir ancak insanın karşısına çıkınca moral bozuyorlar.
Haklısınız hocam.. 2.el satışında servis bakımı önemli gerçekten insanlar için. Gönlünüzce olur inşaallah.Arabanın 5 yılının dolmasına az kaldı imkan olursa Allah izin verirse değiştirmeyi düşünmuyor değiliz bakalım hayırlısı ondan dolayı servis bakımlı olması şu anlık önemli @Cenk
Çok gaddarlar abi.. O yüzden yememek için değil atmak için sahaya çıkmak lazım bunlara.kanıtlıyorlar, 4 oldu adamlar hala riberyi falan alıyor oyuna
Çok gaddarlar abi.. O yüzden yememek için değil atmak için sahaya çıkmak lazım bunlara.
Zaten arabadan yol tutuş bekleyemiyorum. Gidip 185 70 14 mu taksam13-70-175 vardı, 14-65-185'e yükseldik kasa toplarken
Ahmet Çakar içeriden bilgi almış acımadılar 5 oldu.kanıtlıyorlar, 4 oldu adamlar hala riberyi falan alıyor oyuna
Zaten arabadan yol tutuş bekleyemiyorum. Gidip 185 70 14 mu taksam
Ahmet Çakar içeriden bilgi almış acımadılar 5 oldu.
Bence de öyle.. Munih geleceğine juventus, madrid, barca falan gelsin daha iyi.hacı hiç karşılaşmamak lazım da işte şans