Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Porsche welcome back. Phantom icin geç kaldın:D:p bikaç sayfa önce yazdım
Basın lansmanına katılmak istemediydim vakit uymuyodu zaten iki gün içinde davetiyem vardı bende bu akşam basına kapalı olan top celebrity grubuna katıldım. Gördüğüm kadarıyla dün organizasyon baya sıkışık geçmiş ama bilemiyorum. Yaklaşık bi yarım saat aracın içinde bakit geçirdim ama yinede tadı damağında kalıyor valla.

Son düzenleme:
Herkese merhabalar. O zaman uzun bir aradan sonra ilk postumu bu akşam katıldığım Rolls Royce Phantom lansmanından ufak kesitlerle paylaşayım o_O.

Bonus:
İlk foto: tavanda dansöz oynatıldığından göçük düzeltme uygulanmıştır, boya yoktur ciddi alıcılar arasın.
Bu arada hojgeldin ceyhuncum geç otur ne içersin bi kahve söyleyelim mi?

Basın lansmanına katılmak istemediydim vakit uymuyodu zaten iki gün içinde davetiyem vardı bende bu akşam basına kapalı olan top celebrity grubuna katıldım. Gördüğüm kadarıyla dün organizasyon baya sıkışık geçmiş ama bilemiyorum. Yaklaşık bi yarım saat aracın içinde bakit geçirdim ama yinede tadı damağında kalıyor valla.
Çok şanslısınız he
@Porsche
@Cussler

2. Saatin sonunda çoğu kişi gitti her koltuğu denedim ben:D müthişti.Arkadaki bardaklarda RR logosu aramadım değil ama. Paspasları da yanımda götüresim geldi:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...