Çok yumuşak süspansiyonlarçogayıp ne demek bekleyemiyorum
Çok yumuşak süspansiyonlarçogayıp ne demek bekleyemiyorum
Çok yumuşak süspansiyonlar
Hoşbuldum . 6.5 Milyon TL'yi hak ediyor valla .Hoş geldin Ceyhun
Araba, hanım ablalarımızdan daha güzel
Tolga - Selçuk - Donk orta saha üçlüsüyle bizim kaç tane yiyeceğimizi hayal bile edemiyorum. Bjk bu kadroya rağmen 5 yediyse bizim uyduruk kadro kaç yerdi kim bilir.Bugün değil Beşiktaş, bizim ligin en iyi karması yapılsa en kötü 3 yerdi Bayern'den.
O ön konsoldaki piano black değilse veririm Gerçi tavandaki yıldızları yeterHoşbuldum . 6.5 Milyon TL'yi hak ediyor valla .
Basın lansmanına katılmak istemediydim vakit uymuyodu zaten iki gün içinde davetiyem vardı bende bu akşam basına kapalı olan top celebrity grubuna katıldım. Gördüğüm kadarıyla dün organizasyon baya sıkışık geçmiş ama bilemiyorum. Yaklaşık bi yarım saat aracın içinde bakit geçirdim ama yinede tadı damağında kalıyor valla.@Porsche welcome back. Phantom icin geç kaldın bikaç sayfa önce yazdım
İlk foto: tavanda dansöz oynatıldığından göçük düzeltme uygulanmıştır, boya yoktur ciddi alıcılar arasın.
Çok şanslısınız heBasın lansmanına katılmak istemediydim vakit uymuyodu zaten iki gün içinde davetiyem vardı bende bu akşam basına kapalı olan top celebrity grubuna katıldım. Gördüğüm kadarıyla dün organizasyon baya sıkışık geçmiş ama bilemiyorum. Yaklaşık bi yarım saat aracın içinde bakit geçirdim ama yinede tadı damağında kalıyor valla.
Ahahahaha yemin ediyorum hanım ablam oraya çıkınca ilk o ilan aklıma geldi ya .İlk foto: tavanda dansöz oynatıldığından göçük düzeltme uygulanmıştır, boya yoktur ciddi alıcılar arason
2. Saatin sonunda çoğu kişi gitti her koltuğu denedim ben müthişti.Arkadaki bardaklarda RR logosu aramadım değil ama. Paspasları da yanımda götüresim geldiBasın lansmanına katılmak istemediydim vakit uymuyodu zaten iki gün içinde davetiyem vardı bende bu akşam basına kapalı olan top celebrity grubuna katıldım. Gördüğüm kadarıyla dün organizasyon baya sıkışık geçmiş ama bilemiyorum. Yaklaşık bi yarım saat aracın içinde bakit geçirdim ama yinede tadı damağında kalıyor valla.
Ali Ağaoğlu falan vardı bu akşam. Tahminimce 2 3 tane satmış olabilirler bu akşam alıcı gözüyle baya gelen vardı. Burda duran arabanın plakası falan çıkmıştı teste çıkar yakında.