Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hilal hanıma tr kotasını sorduk gizli bildi dedi.
Ağaoglunu şahsen gördün mu? Başka kimler vardi?
Gördüm tabi yav. Başka zilyon tane adam vardı valla hepsine çok detaylı bakmadım ama haydar dümen e benzeyen bi dayı vardı Murat Engin vardı falan. Bazı simalar tanıdıktı. Ben chief engineer ile biraz sohbet ettim cullinan hakkında vs.

Bu arada bence bu lansman icin hypnos pek olmamış ya bi 4 seasons olsaydı sahildeki bence daha çok yakışırdı.

Bentayga'nın arkasındaki Doblo :(.
İyi aklıma getirdin nasıl biyerdi orası öyle? Hiçbirşey yok etrafinda komple inşaat- hafriyat kamyonu dolu toz toprak içinde heryer, başka yer mi kalmadı ıstanbulda? Şehrin tam ortasında yapmamak istemiş olabilirler de buda çok fazla

İyi aklıma getirdin nasıl biyerdi orası öyle? Hiçbirşey yok etrafinda komple inşaat- hafriyat kamyonu dolu toz toprak içinde heryer, başka yer mi kalmadı ıstanbulda? Şehrin tam ortasında yapmamak istemiş olabilirler de buda çok fazla
Kumarhane çadırı gibi ormanın ortasında mı yaptılar lansmanı

Aslında burda güzel partiler falan oluyor ama bence bu mekanın popülaritesinin sebebi net instagram fenomenleri... Yeri desen vasat içi desen küçük garip.

Kumarhane çadırı gibi ormanın ortasında mı yaptılar lansmanı
Çadır değil de binin şekli garip süslenmiş depo gibi evlerden 20-30dk uzakta virajlı yollarin kenarında biyerde, Etrafı tamamen büyük insaatlarla çevrili pislik içinde
Hypnos Hall

https://goo.gl/maps/7xsSoMtBnv32
Cadde görüntüsünden bakabilirsiniz
Önceden bu haldeymiş
Screenshot_2018-02-21-01-39-04-1.png
Dün böyleydi
20180219_131330-1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...