Bende nasıl oldu anlamadım, 11de oğuz aradı gelirmisin dedi okuldan çıkar çıkmaz paldır küldür gittim
Bende nasıl oldu anlamadım, 11de oğuz aradı gelirmisin dedi okuldan çıkar çıkmaz paldır küldür gittim
Oraya inş tek gitmemişsindir ha o yol valla toplu taşıma taksi falan çekilmez anca uber.2. Saatin sonunda çoğu kişi gitti her koltuğu denedim ben müthişti.Arkadaki bardaklarda RR logosu aramadım değil ama. Paspasları da yanımda götüresim geldi
Otomobil kutuphanesi olan mi? Oysa zaten hemen gidip Oguz's RR diye arabanin adini degistirmis...Bende nasıl oldu anlamadım, 11de oğuz aradı gelirmisin dedi okuldan çıkar çıkmaz paldır küldür gittim
Hilal hanıma tr kotasını sorduk gizli bildi dedi.Ali Ağaoğlu falan vardı bu akşam. Tahminimce 2 3 tane satmış olabilirler bu akşam alıcı gözüyle baya gelen vardı. Burda duran arabanın plakası falan çıkmıştı teste çıkar yakında.
Gördüm tabi yav. Başka zilyon tane adam vardı valla hepsine çok detaylı bakmadım ama haydar dümen e benzeyen bi dayı vardı Murat Engin vardı falan. Bazı simalar tanıdıktı. Ben chief engineer ile biraz sohbet ettim cullinan hakkında vs.Hilal hanıma tr kotasını sorduk gizli bildi dedi.
Ağaoglunu şahsen gördün mu? Başka kimler vardi?
Ama soldaki iyiymiş baya :ddAhahahaha yemin ediyorum hanım ablam oraya çıkınca ilk o ilan aklıma geldi ya .
Arabayı açınca ekranda karşına çıkıyor. Valla ordan otostopla dönmek büyük cesaret helal olsun .@Porsche evet otomobil kutuphanesi,dönüşte otostopla döndük zaten
Nerde yazmış ogus's RR diye?
O baya iyiydi ya her fotoğraf çekişimde poz verdi bana sağolsun . Maşallahı var valla pek yırtıcı duruyo .Ama soldaki iyiymiş baya :dd
Yazmış olabilir bilmiyorum ilk defa otospopa bindim bende, aslına otobüs bekliyoduk, yarım saate bir bitane geciyo bi amca sirketin minibusuyle aldı biziArabayı açınca ekranda karşına çıkıyor. Valla ordan otostopla dönmek büyük cesaret helal olsun .
İyi aklıma getirdin nasıl biyerdi orası öyle? Hiçbirşey yok etrafinda komple inşaat- hafriyat kamyonu dolu toz toprak içinde heryer, başka yer mi kalmadı ıstanbulda? Şehrin tam ortasında yapmamak istemiş olabilirler de buda çok fazla
Kumarhane çadırı gibi ormanın ortasında mı yaptılar lansmanıİyi aklıma getirdin nasıl biyerdi orası öyle? Hiçbirşey yok etrafinda komple inşaat- hafriyat kamyonu dolu toz toprak içinde heryer, başka yer mi kalmadı ıstanbulda? Şehrin tam ortasında yapmamak istemiş olabilirler de buda çok fazla
Aslında burda güzel partiler falan oluyor ama bence bu mekanın popülaritesinin sebebi net instagram fenomenleri... Yeri desen vasat içi desen küçük garip.İyi aklıma getirdin nasıl biyerdi orası öyle? Hiçbirşey yok etrafinda komple inşaat- hafriyat kamyonu dolu toz toprak içinde heryer, başka yer mi kalmadı ıstanbulda? Şehrin tam ortasında yapmamak istemiş olabilirler de buda çok fazla
Çadır değil de binin şekli garip süslenmiş depo gibi evlerden 20-30dk uzakta virajlı yollarin kenarında biyerde, Etrafı tamamen büyük insaatlarla çevrili pislik içindeKumarhane çadırı gibi ormanın ortasında mı yaptılar lansmanı
Bi kamyon geciyor tozdan kör oluyosun, ünlüleri nasil getirmisler buraya anlamıyorumAslında burda güzel partiler falan oluyor ama bence bu mekanın popülaritesinin sebebi net instagram fenomenleri... Yeri desen vasat içi desen küçük garip.
haydaaaaa geçmiş olsun
Good morning evribadi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi