Geçmiş olsun inşaAllah günün daha güzel geçer.
Mission completed Sac jantlar daha çok yakıştı yav
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçmiş olsun inşaAllah günün daha güzel geçer.
Haydaa size de geçmiş olsun hocamGood morning everybody.
Babamın servis arabasının lastiği patlamış... babamı kurtardık... Lastik kiti sağ olsun. İdare edeecek lastikciye kadar.
Conti mi diye baktım
Good morning evribadi
Siyah jantlar cidden bambaşka bi dünya, her arabaya yakışıyor spor hava katıyor namussuz
Ronaldoya lafım yok severiz kendisini ancak Bugattiyi sevmiyorum Porsche gibi Ferrari gibi bir his uyandırmıyor görünce
Yok tutuş falan aradığım yok yav şaka bi yana on süspansiyonlar patlak benim yaylana yaylana geziyorum suanlikEvet doğru, ama yoldan çıkmaz yani biz 150yle girdiğimiz virajlarda yoldan çıkmadık hiç
Ya müdürüm o değil de, o led'lerino olduğu yerlerden hava filtresine filan giden bir hava girişi yok mu arabada? Radyatör havayı genelde tampon altı ızgaralardan alır ama hava filtresi daha yukarıdan alması lazım. Bence bir kontrol et onu. Bu kaç zamandır aklımda da bir türlü söyleme fırsatım olmamıştı.
Senin yaşadığın İstanbul ile benim yaşadığım istanbul arasında ciddi fark varİstanbulda gercekten kis lastigi sart
Resim alayim ( bu arafa bahsi gecen bugun caddebostan sahil de cekildi)Senin yaşadığın İstanbul ile benim yaşadığım istanbul arasında ciddi fark var
e gene kar yok abı hadı tamam gunes yok oralarda ama bu gene subat ayı ıcın normal degıl