Bu yıl 2. kez sağ ön tekere vida giriyor, anlamadım gitti
Elimde 2016 makyajsız kasa Corolla'dan çıkma 4 adet 16 inç demir jant ve orijinal jant kapakları var. 20 bin km kadar araç üstünde takılıydı. Alabilecek bir yer bilen var mı?
Temsili fotoğraf (bunun aynısı, deformesi yok):
bi gazlama olaydı da gidişini görseydik.
Daha izleyemedim paylaştım amabi gazlama olaydı da gidişini görseydik.
Havasını kontrol ediyor musunuz çünkü düşük basınç yerdeki çivi, taş vsyi lastiğe daha kolay batmasına sebep oluyor. Ya da genelde kullandığınız bi rotada sağ tarafta inşaat varsa ondan da şüphelenebilirBu yıl 2. kez sağ ön tekere vida giriyor, anlamadım gitti
İstanbulda arasokaklara girip çıkınca aracın dışı şantiye arabasına dönüyor hiç mutlu değilim :/Havasını kontrol ediyor musunuz çünkü düşük basınç yerdeki çivi, taş vsyi lastiğe daha kolay batmasına sebep oluyor. Ya da genelde kullandığınız bi rotada sağ tarafta inşaat varsa ondan da şüphelenebilir
Memleket tozdan topraktan geçilmediği için normal. Zaten o yüzden avrupada en kötü lastik bile belli bi tutuş sağlayabiliyor, arabaların bakım aralıkları daha geç tutuluyor. Gelişmeye çalışıp gelişemeyen bi ülkede yaşamak zorİstanbulda arasokaklara girip çıkınca aracın dışı şantiye arabasına dönüyor hiç mutlu değilim :/
Valla her avrupa ülkesinde öyle değilMemleket tozdan topraktan geçilmediği için normal. Zaten o yüzden avrupada en kötü lastik bile belli bi tutuş sağlayabiliyor, arabaların bakım aralıkları daha geç tutuluyor. Gelişmeye çalışıp gelişemeyen bi ülkede yaşamak zor
İzmire gittin mi hiç? Asfalt o kadar erimiş kaynamış parlamis ki inanamazsın bisikletle yanliyosunValla her avrupa ülkesinde öyle değil
Ekli dosyayı görüntüle 11602
Şu çöplük gibi şeyler var İtalya’da.
Asfalt kalitesi de değişiyor. Otoyollar genelde güzel oluyor ama fotoğraftaki yol çok da iyi değil ve bu yolun devamında derin çukurlar vs de var.
2. Olarak da aracı alırken babam lastikleri yenilemesini istemiş galeriden, o da yenilemiş ama daha önce duymadığım bir lastik markası. Fazla yol sesi alıyor ve bir kere hafif rampada 1500 devirde çıkarken birden sarmaya başlamıştı araba düşün .
Abs de erken devreye giriyordu.
Şimdi Hankook kış lastiği var çok iyi lastik o yaz lastiğinden sonra, yani ben Tr’nin yollarını(antalya hariç) çok da küçümsemiyorum.
+1İzmire gittin mi hiç? Asfalt o kadar erimiş kaynamış parlamis ki inanamazsın bisikletle yanliyosun
Kaydığım yer de öyleydi. Keşke daha iyi olsa. Ama ekonomisi daha iyi olan ülkelerde de bu tür sorunlar var yani konuyu oraya getireyim.İzmire gittin mi hiç? Asfalt o kadar erimiş kaynamış parlamis ki inanamazsın bisikletle yanliyosun
Zaten patladığını sürekli sola göre 1 psi düşünce anladım, ama heryer inşaat memlekette sağlı solluHavasını kontrol ediyor musunuz çünkü düşük basınç yerdeki çivi, taş vsyi lastiğe daha kolay batmasına sebep oluyor. Ya da genelde kullandığınız bi rotada sağ tarafta inşaat varsa ondan da şüphelenebilir
Sen gidip görmüş adamsın tabi ben duyduklarımdan yola çıkarak söyledim ama haklısın bizim anayollar falan fena değil gene ama istanbul içi falan çok kötü genelde.Valla her avrupa ülkesinde öyle değil
Ekli dosyayı görüntüle 11602
Şu çöplük gibi şeyler var İtalya’da.
Asfalt kalitesi de değişiyor. Otoyollar genelde güzel oluyor ama fotoğraftaki yol çok da iyi değil ve bu yolun devamında derin çukurlar vs de var.
2. Olarak da aracı alırken babam lastikleri yenilemesini istemiş galeriden, o da yenilemiş ama daha önce duymadığım bir lastik markası. Fazla yol sesi alıyor ve bir kere hafif rampada 1500 devirde çıkarken birden sarmaya başlamıştı araba düşün .
Abs de erken devreye giriyordu.
Şimdi Hankook kış lastiği var çok iyi lastik o yaz lastiğinden sonra, yani ben Tr’nin yollarını(antalya hariç) çok da küçümsemiyorum.
Gönül isterdi ki daha düzenli olsun ama yapacağımız bi şey yokZaten patladığını sürekli sola göre 1 psi düşünce anladım, ama heryer inşaat memlekette sağlı sollu
Bizim de trafik cezasına itiraz etmiştik 1 buçuk sene oldu hala haber yok.Bir dosyanın savcılığa gitmesi 1 ayı bulur mu? Bizim kaza dosyası hala gitmemiş galiba.
Güzergahta işleri kesat bir lastikçide olabilirZaten patladığını sürekli sola göre 1 psi düşünce anladım, ama heryer inşaat memlekette sağlı sollu