1 hafta içinde gitmesi lazım. Bi araştır istersenBir dosyanın savcılığa gitmesi 1 ayı bulur mu? Bizim kaza dosyası hala gitmemiş galiba.
1 hafta içinde gitmesi lazım. Bi araştır istersenBir dosyanın savcılığa gitmesi 1 ayı bulur mu? Bizim kaza dosyası hala gitmemiş galiba.
Bir ülkede en önemli şey adalaettir. Adalet ne kadar hızlı ve doğru olursa millet o kadar rahat, mutlu, huzurlu olur. Ama şuan da işler çok yavaş ilerliyor. Savcılıkla jandarma karakolu(dosya onlarda sanırım) arası max 10 km. Bu iki kurum binası lüleburgazda bulunuyor. Dosya ayaklansa yürüyerek gitse daha hızlı gider.Bizim de trafik cezasına itiraz etmiştik 1 buçuk sene oldu hala haber yok.
biz zaten kazadan 1 hafta sonra savcılığa şikayet etmek için gittik. Daha dosya ortada yoktu.1 hafta içinde gitmesi lazım. Bi araştır istersen
Merhaba
Merhabana merhaba kardeşşMerhaba
https://www.google.com.tr/search?q=...7LzZAhWGvBQKHWGbD3IQ_AUICigB&biw=1920&bih=949Bu araç Azeri birinin deniyordu hep, sahibinin adını ilk defa duyuyorum kimdir necidir bu reis ?
Valla hacı bu abimiz sağlamlardan kendisinden sonra pal grubu aldı akabinde de almanya ya satıldı diye biliyorum.Bu araç Azeri birinin deniyordu hep, sahibinin adını ilk defa duyuyorum kimdir necidir bu reis ?
Ekli dosyayı görüntüle 11603 bunun marka modelini bilen varmi?
Bakıyorum korunuyorsun"Bak biriki siviti cipim nasıl da güzel gidiyor" diye beni etkilemeye çalışman dışında sakindin gayet :dd
Valla her avrupa ülkesinde öyle değil
Ekli dosyayı görüntüle 11602
Şu çöplük gibi şeyler var İtalya’da.
Asfalt kalitesi de değişiyor. Otoyollar genelde güzel oluyor ama fotoğraftaki yol çok da iyi değil ve bu yolun devamında derin çukurlar vs de var.
2. Olarak da aracı alırken babam lastikleri yenilemesini istemiş galeriden, o da yenilemiş ama daha önce duymadığım bir lastik markası. Fazla yol sesi alıyor ve bir kere hafif rampada 1500 devirde çıkarken birden sarmaya başlamıştı araba düşün .
Abs de erken devreye giriyordu.
Şimdi Hankook kış lastiği var çok iyi lastik o yaz lastiğinden sonra, yani ben Tr’nin yollarını(antalya hariç) çok da küçümsemiyorum.
İzmire gittin mi hiç? Asfalt o kadar erimiş kaynamış parlamis ki inanamazsın bisikletle yanliyosun
+1
Fiesta ile yaz sıcağında bir virajı 30'la dönerken yanlamıştım ama öyle böyle yanlamak değil. Direksiyonu tam tur çevirip kontra verdiğimde zor kurtarmıştım.
Arkadaşım okuyor. Araba kullaniyor hatta orda hiç bahsetmedi. Sinan koçun yanladıgi yeri tanıdı hem de. Yakindogunun oralarmisBeyler kıbrıs a beklerim hepinizi Asfalt o kadar ısınıp erimiş ki ağır araçların geçtiği yollarda hep dalgalanmalar var parlamayı hiç söylemiyorum bile