Beyler,
Hafta sonları, şehirler arası kuryelik yapmak istiyorum. Hobi amaçlı. Böyle bir iş dalı varmı?
Hafta sonları, şehirler arası kuryelik yapmak istiyorum. Hobi amaçlı. Böyle bir iş dalı varmı?
Beyaz işine girersen olurBeyler,
Beyaz işine girersen olur
İste buna cok diyen adamlar var. Adam kuruş hesabiyla hesapliyor. 30 kuruş cikyir. Buda ona cok geliyor.
Taksiye cikabilirsin, Tr de Uber yasal olsaydi, direk kendi arabanla bile para kazanabilirdin.Parttime işe ihtiyacım var. Haftasonu evde oturmak sıkmaya başladı. Haftasonu 2000 km üzeri yol yapacak dirayetim var.
Çok teşekkür ederim@Zedge'in bu duvar kağıdına göz atın https://www.zedge.net/wallpaper/f1d...=android&utm_medium=item&utm_campaign=sharing #ZEDGE #wallpaper
@Porsche
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Son viteste rampa çıkarken boğuluyo mu son oranda yaniBu akşam 1.6 atmosferik cvt auris yazısı yazacağım sorunuz varsa alayım
Son viteste rampa çıkarken boğuluyo mu son oranda yani
Ne bilem millet öyle diyor ya .132 bg 160 tork 1270 kiloluk araba yokuşta niye boğulsun atmosferik standartları için gayet iyi yürüyor
Beyler Manisa Bornova arasındaki tünel çalışması hazirana kadar açılırmı. Bilen varmı
edit : Sabuncu beli imiş oranın adı.
Ne bilem millet öyle diyor ya .
Bu akşam 1.6 atmosferik cvt auris yazısı yazacağım sorunuz varsa alayım
2 yetişkin 1-2 çocuklu aileler için hacim yeterli mi?
Işık görüldü diye bir etkinlik yaptılar sonrasında 1 temmuzda hazır olacak diye açıkladılar. Yetişir gibi duruyor, yoğun bir çalışma var.