2 yetişkin 1-2 çocuklu aileler için hacim yeterli mi?
Ney ?
2 yetişkin 1-2 çocuklu aileler için hacim yeterli mi?
ona göre marmarise giderken o yoldan gideceğim.
Yeni Antalya yolu yada tünel olursa Balıkesir yolundan gideceğim.
genel olarak hacim dedim, arka yaşam alanı ve bagajdı elbet kastım
Banamı sordun İ10numu merak ettin ?
Aytenin merak edilecek yanı kalmadı sayende.
Aurisi merak ettim ben. Asx'i almadan hemen önce önden 27bin lira hasar kayıtlı d4d Premium modeline bakmıştım. Çok beğenmeme rağmen kazanın büyüklüğünden vazgeçtim. İçimde bir uhde kalmadı değil.
Alıntı yaptım kiNe bilim, alıntı yapmadan benim mesajın altına yazınca, bende üstüme alındım
Evet degerler atmosferik için çok iyi hızlanmasi manuel 10sn yazıyorAuris 1.6 132 beygir 160 tork çok iyi değil mi? 2.0 standartlarında degerler veriyor. Reelde yürüyüşü nasil Manuel ve LPG ile
Alıntı yaptım ki
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı yaptı. Tabii beni engellediğin için görememişsin normalNe bilim, alıntı yapmadan benim mesajın altına yazınca, bende üstüme alındım
1.6 atmosferik için güzel veriler. Araba da lpg yok. Yürüyüşü fena değil.Auris 1.6 132 beygir 160 tork çok iyi değil mi? 2.0 standartlarında degerler veriyor. Reelde yürüyüşü nasil Manuel ve LPG ile
Asx bilmem ama fena bir araba değil. Genel olarak şu çok kötü diyebileceğim bir şey yok ama öyle bir alanda ileri çıktığı bir alanda yok.Aytenin merak edilecek yanı kalmadı sayende.
Aurisi merak ettim ben. Asx'i almadan hemen önce önden 27bin lira hasar kayıtlı d4d Premium modeline bakmıştım. Çok beğenmeme rağmen kazanın büyüklüğünden vazgeçtim. İçimde bir uhde kalmadı değil.
And abi bayağı beğenmiştiCvt her şeyi ayarlıyor.Cidden güzel bir motor ve şanzımanla çok uyumlu çalışıyor.
Bu arada kullandığımda 4 kişi ve klima açıktı
Bir tek yol tutuşunu ve üst hız performansını adam gibi test edemedim.
Hangi test o? HatırlamıyorumAnd abi bayağı beğenmişti
Honda testi mi dogan kabakla cekilenAnd abi bayağı beğenmişti
İ30 ve auris testi olan @MehmetHangi test o? Hatırlamıyorum
İkinci el olarak satarsınız letgodan vsElimde 2016 makyajsız kasa Corolla'dan çıkma 4 adet 16 inç demir jant ve orijinal jant kapakları var. 20 bin km kadar araç üstünde takılıydı. Alabilecek bir yer bilen var mı?
Temsili fotoğraf (bunun aynısı, deformesi yok):