Cümleten selam olsun.
Geçenlerde yine selam ettim; halimi, hatırımı soranlar olmuş. Öncelikle; geç cevap verdiğim için özür diliyorum hepinizden. Durumlar el vermedi diyeyim, mazur görün lütfen.
Sağlık durumum gayet iyiye gidiyor çok şükür, çok uzun süre/mesafe olmasa da düz yolda eskisinden daha iyi derecede yürüyebiliyorum. Araç kullanamıyorum haliyle fakat sorun fiziksel yetersizlikten öte; psikolojik. Travma hali aldı sanki, zamanla onu da atlatacağım ama, sırada gerçekleşmeyi bekleyen hayallerim var.
Gelelim beni bu hale düşürenlere;
Ülkemizin mükemmel hukuk sistemi sağ olsun, ''kendim'' dahil tüm kanıtları yetkili mercilere sunarak bana çarpan kişilere dava açtım. Savcı olan kuzenimden, tanıdık emniyet amirlerinden, baş komiserlerden destek aldım fakat nafile. Yaklaşık yedi aylık süreçte dava defalarca ertelendi, dosya kapanma aşamasına geldi vesaire aleyhimde gelişen olaylar oldu. En sonunda tıpkı eşimin katilleri gibi; rüşvet yoluyla bu işten sıyrıldılar ve dava düştü.
Tabii ki ben bu işin peşini asla bırakmayacağım. Rüşveti kanıtlamak için kanıt elde etmeye uğraşıyorum. Bana çarpanlarla da şahsi olarak ilgileneceğim. Bana ''Punisher sanki a** '' diyeceksinizdir içinizden.
Ne diyeyim başka çare bırakmadılar bana.
Onun dışında her şey aynı, fizik tedaviler falan filan. Sıkıcı şeyler yani. Forumu sıklıkla takip ediyorum bakmayın yazmadığıma.
Beni soran, merak eden herkese ilgi ve alakaları için çok teşekkür ediyorum. Herkese tekrardan selam olsun. Hayırlı geceler, keyifli bir hafta sonu diliyorum. İyi tatiller.
Esen kalın.
Hoşgeldin abi Bende de bir kaç sağlık sıkıntıları var da iyiyiz şükürler olsun.Mutlaka peşlerini bırakma.Vallaha kansızlar ya.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi