Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ampullerle ilgili birsey duydum da doğruluğundan emin değilim.
Far sararmasının en büyük sebebi ucuz ampullerin aşırı ısınıp far içindeki bir katmana zarar vermesiymiş diye duydum.
Doğrumudur? Bilen varmı?
Standart halojen farlarda 55W 12V güç çıkışlı ampuller vardır. Fabrika çıkışlı da bu şekildedir. 60-75-85-100W ampul takanlar farlarına belli süre sonra elveda diyebilir.

Screenshot_2018-02-25-00-42-13-1.png
200hp arabaya 30lt yaktırmak büyük başarı:D:D

Son düzenleme:
Yorumlarını inceliyorum tüm ampüllerin. Bir kaç kişi oo çok iyi diyor bir yorum altında beş para etmez alamayın diyorlar :D Nightbreaker unlimiteddan memnun musun abi sen?
Şöyle söyleyeyim: Babamın mercekli farlı Fiestadaki kısalar + sisler, benim kısa far etmiyor. Uzunlarımı yaktığımda da ancak reflektörlü trafik tabelalarını parlatmaya yarıyor. Fiyatlar bu kadar uçmasa uzunlara da alacaktım da, şimdilik bekliyor. Çok para yahu..
Bu farlar her arabaya uyumlu mu. Bizimkinde mercekli halojen var sanırsın hayrına koymuşlar ona takılabilir mi?
Kesinlikle. Voltajı yuvası bilmemnesi standart halojen. Sadece aydınlatması daha iyi. Benim eski tip farla bile bu kadar fark ediyorsa mercekli farla şov yapar muhtemelen. Şiddetle tavsiye ederim.

Gecmiş okuma alışkanlığım yoktur ama son 4 sayfa epey yoğun geçmiş.

Hijyen, burger king vs konusu beni bağlamıyor çünkü burger king tüken birisi değilim. Tüketiceksem kfc eğer yerinde arkadaşlarla yiycek isem carls jr de tavuklu menü yerim. Hijyen konusunda aşırı pintilik yaptığımı düşünmüyorum. Herkesin bir limiti var ama belli şeyleri tolere etmem gerekebiliyor. Dışarda yenicek en güzel şey temiz bir tavuk döner.

@mgdedeoglu senin durumunu okudukça içime öküz oturdu. Seçeneklerini 4 ile somutlaştır. Senin durumunda olsam istanbulda saniye durmam. Fark yaratamıycaksan almanyanında bir anlamı yok. Dil bilmediğin için dışerdan korma. Seçim senin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...