Bodoslama kafa atarcasına açılmakBeyler, hoşlandığınız kişiye nasıl açılırsınız? Direk söylemek mi lazım? Yoksa muhabbet kurup, bir müddet sonra mı?
Bodoslama kafa atarcasına açılmak
çünkü o bir alfa.bi bakayım şu 159 SWye dedim de dışı zaten çok güzel içi de çok güzelmiş bi de tasarlandığı yılları düşününce harika bi tasarım
Ekli dosyayı görüntüle 11644
Çiçeği çikolatayı kuşanıp git babasından isteBeyler, hoşlandığınız kişiye nasıl açılırsınız? Direk söylemek mi lazım? Yoksa muhabbet kurup, bir müddet sonra mı?
Heh işte bu ben
Kulakçığa F1 demeyi nezaman bırakacaklar acaba
bi bakayım şu 159 SWye dedim de dışı zaten çok güzel içi de çok güzelmiş bi de tasarlandığı yılları düşününce harika bi tasarım
Ekli dosyayı görüntüle 11644
Donanımda F1 vites olarak geçiyor genelde ondan diyorlar yav .Kulakçığa F1 demeyi nezaman bırakacaklar acaba
sebepKesinlikle üretildiği yılların da ilerisinde, hoş ben sevmiyorum orası ayrı
AnaaaDonanımda F1 vites olarak geçiyor genelde ondan diyorlar yav .
afdfasdfdsf o günleri de görürüz umarım abi. Sevecez sevilecez. Sevmek için çıktık bu yolaÇiçeği çikolatayı kuşanıp git babasından iste
Ben gelmek isterim, okulumun saatlerine bağlı amaPaddock Detailinge gitmeyi düşünüyorum. Gelmek isteyen olur mu? Daha tam zamanı belirlemedim ama gideceğim.