Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahahaahaha naz yapmaktan çatlamayalım sonra :D Hoşlanan da gelmiyor ki arkadaş, kızlarında bu huyu kötü :D
Kanka en önemlisi güven ve güç.Bunları her kadın ister ne kadar varsa onu dürüstçe göstermen gerek.Şöyle anlatayım Xc90 D5 gibi olmalısın.Lpg'li 156 gibi olmanın anlamı yok pinç ve sorunlu... Bunları zaten bildiğini düşünüyorum neden anlattım? Sordukların teferruat hoşlandığın kadınla çıkınca bunu farkediyorsun ya da red yerken.Kazan mübarek olsun tfsi reis

Kanka en önemlisi güven ve güç.Bunları her kadın ister ne kadar varsa onu dürüstçe göstermen gerek.Şöyle anlatayım Xc90 D5 gibi olmalısın.Lpg'li 156 gibi olmanın anlamı yok pinç ve sorunlu... Bunları zaten bildiğini düşünüyorum neden anlattım? Sordukların teferruat hoşlandığın kadınla çıkınca bunu farkediyorsun ya da red yerken.Kazan mübarek olsun tfsi reis
Yazılımlı 1.4 tsi dsg gibilerden bize ne zaman sıra gelcek doktor bey?

O zaman Dynamic moda alıyorum aracı +10 beygir panpa

3EOPAp.png

Bakın driven34 videosunda kim var.And Abi'nin M5 i.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...