Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karşılıklı değil ki. Şuan sadece ben hoşlanıyorum. O beni tanımıyor. Yani cafe de birinden hoşlanıp sonra facebook da hesabını bulduğunu düşün.
senin konuya gelirsek, önce kıza bi kaç kez kendini göster. tamamen yabancı olarak gitme yani yanına. Sonra tanışmak istediğini söyle. hoşlandım beğendim gibi bir laf etme ama sakın

Hocam otomobillerden pek uzaklaşmasak
sıteye yenı kayıt oldugunuzu goruyorum ama yınede sıtenın basından berı forumda olan ınsanlara nerede nasıl konusulacagını ogretmeye calısmanızı anlayamıyorum. hepımız buranın ne ıcın oldugunu, ne ıcın kullanıcılagını bılıyoruz dagdan gelıp bagdakını kovmaya calısmayın ıstersenız.

Evet forumu uzun zamandır takip ediyordum ama üye olmamıştım. Henüz yeni üye oldum. Genelde otomobillerin konuşulduğu bu forumda farklı bir muhabbet açılınca uyarmak istedim.

sıteye yenı kayıt oldugunuzu goruyorum ama yınede sıtenın basından berı forumda olan ınsanlara nerede nasıl konusulacagını ogretmeye calısmanızı anlayamıyorum. hepımız buranın ne ıcın oldugunu, ne ıcın kullanıcılagını bılıyoruz dagdan gelıp bagdakını kovmaya calısmayın ıstersenız.
Kimseye bişey öğretme gibi bi çabam yok. Uzatmaya da gerek yok basit bir olayı

Yok hocam bende bugun baktım turbo motor :) 2.0 fsi 150 bg
O zaman çok da şaşırılacak bi durum yokmuş :D
Beyler, hoşlandığınız kişiye nasıl açılırsınız? Direk söylemek mi lazım? Yoksa muhabbet kurup, bir müddet sonra mı?
Hocam önce ufaktan da olsa bi muhabbet kurmak lazım. Kanka olmaya kadar gitmeden açılmak en temizi bence :D çünkü direk gidip ben senden hoşlanıyorum deyince arkasını aniden bırakan leon etkisi verelebilir karşı tarafa, mx-5 gibi tatlı tatlı hissettirerek yanlamakta fayda var bence :D :D :D

O zaman çok da şaşırılacak bi durum yokmuş :D

Hocam önce ufaktan da olsa bi muhabbet kurmak lazım. Kanka olmaya kadar gitmeden açılmak en temizi bence :D çünkü direk gidip ben senden hoşlanıyorum deyince arkasını aniden bırakan leon etkisi verelebilir karşı tarafa, mx-5 gibi tatlı tatlı hissettirerek yanlamakta fayda var bence :D :D :D
hxjsjnsnsj otomobil forumunda aşk konuşulursa böyle olur işte :)
Hocam harikasin

Beyler
Ayten ile 3 sefer dondum . Evi taşimadan ufak tefek şeyleri yeni eve getirdim.
Yeni ev dedigimde babamin ust kati..
Kiradan kurtulamadik
IMG_20180224_130102-1600x1200.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...